Acasă » Informative » Simularea rapida a unui credit fara garantii

Simularea rapida a unui credit fara garantii

Last update:

Cum poti obtine oferte competitive pentru un credit fara garantii in cateva minute? Prin simulare pe platforma creditorului!

E adevarat ca sunt in mediul online comparatoarele de oferte, care mai de care, fiecare cu specificul sau si cu subiectivitatea sa.

Aici nu discutam insa de comparatoare.

Vorbim in schimb de o analiza proprie pe care o puteti face singuri. E adevarat ca necesita timp, insa ca nivel de acuratete nu se compara cu comparatoarele de credite.

Daca doresti un credit de nevoi fara garantii. Cum procedezi pentru a alege cea mai buna oferta?

Cauti niste bani unde ar trebui sa afli inainte deca te califici sau nu. Apoi, restrangand ofertele, poti sa purcezi la similare.

Pe fiecare platforma in parte ai posibilitatea de a simula creditul in cuantumul dorit si pentru perioada necesara. aceste informatii ar trebui sa le copiezi intr-un programel, unde mai apoi le-am putea compara tu insuti.

Spre exemplu, se pot duce in excel si mai apoi sa vezi care dintre ofertele analizate se incadreaza cerintelor tale.

Creditul de consum rapid este privit in piata ca un imprumut personal online acordat fie de catre o banca, fie de o institutie nebancara cuiva care doreste sa faca rost de bani pentru indeplinirea unui plan.

Un astfel de produs poate sa te ajute sa-ti cumperi o masina, sa-ti renovezi casa, sa-ti planuiesti o vacanta ori sa-ti rezolvi o problema de sanatate.

Iata un exemplu de similare de la Raiffeisen

similare Raiffeisen

Ai nevoie de un credit rapid fara garantii?

Puteti alege varianta de imprumut online, beneficiind astfel de solutii atractive pentru planurile voastre imediate.

Daca sunteti in graba mare in a face rost de bani, puteti aborda din start ofertele care nu necesita acte fizice, fara dovezi de venit.

Oricum astazi bancile analizeaza veniturile prin mai multe metode.

Daca nu ai astfel de venituri va trebui sa aduci alte dovezi certe de venituri (adeverinta de venit, de salariu etc).

Bancile prefera veniturile cu caracter permanent, IFN-urile sunt mai maleabile, acceprand si venituri cu caracter sezonier.

Un credit fara dovada de salariu se poate?

Daca mergi la banca insotit de CI, banca iti analizeaza salariul, tu trebuie doar sa-ti dai acordul in scris pentru aceasta examinare.

In cazul in care nu iti sunt raportate veniturile la ANAF, trebuie sa prezinti acte justificative care sa acopere gradul de indatorare admis.

Sunt unele instututii financiare care ofera solutii pentru multe categorii de clienti, in functie de salariul acestora si de caracterul veniturilor pe care acestia le obtin.

Ca sa iti faci o idee despre caracteristicile unui credit, ar trebui sa compari mai multe oferte.

Varianta de a solicita mai multe oferte de la mai multe banci nu este deloc functionala.

Atunci cand soliciti o oferta de la banca, banca iti cere acceptul de a-ti analiza scoringul de creditare in BC.

Aceasta procedura o va urma orice banca la care apelezi pentru o oferta. Daca intr-un timp foarte scurt, esti verificat in Biroul de Credit, iti scade scorul.

Devii astfel mai putin eligibil pentru un credit, chiar daca ideea ta a fost de a obtine avantaje in urma compararii mai multor oferte.

Avantajele compararii ofertelor

Singura cale posibila de a beneficia dupa urma unei comparari de oferte, ar fi aceea de a utiliza simulatoarele de credit dupa site-urile institutiilor fianciare.

Practic, avand in vedere ca majoritatea bancilor si IFN-urilor permit simularea creditelor pe platformele online proprii, este simplu pentru un utilizator sa isi extraga datele necesare unei priviri de ansamblu.

In urma unei astfel de analize riguros executate poti sa-ti gestionezi mai bine bugetul si sa obtii un credit in mod inteligent, beneficiind astfel de avantajele simularii.

Facand o simulare a unui credit, poti astfel sa-ti dai singur seama cam care ar fi imprumutul care ti se potriveste, vazand astfel in mod direct care iti va fi impovararea lunara ulterioara.

Vazand cat vei avea de plata pentru ratele viitoare, poti usor sa intelegi cat te vei indatora si cat de greu ori usor iti va fi sa duci un astfel de imprumut.

Capacitatea ta de plata trebuie sa fie in acord cu veniturile tale estimate in mod realistic. Nu miza pe venituri de care nu dispui in prezent, chiar daca speri la mai mult intr-un viitor apropiat.

In functie de veniturile tale actuale si de cheltuielile stricte pe care trebuie sa ti le cunosti bine, poti sa-ti determini practic valoarea imprumutului maxim la care poti spera.

Care sunt cerintele pentru a fi eligibil la un credit fara garantii?

De regula, atat bancile cat si IFN-urile au standarde diferite de eligibilitate, fiecare cu cererea sa de credit si cu criteriile sale.

Insa, pentru accesarea unui credit online cu aprobare imediata, fara dovezi justificative, vei avea nevoie de:

  • dovada obtinerii unui venit minim – in acord cu capacitatea de rambursare si luand in calcul gradul de indatorare
  • varsta admsa

Minimul minimorumul solicitat de IFN-uri la accesarea unui credit online fara garantii: act de identitate in copie scanata ori fotografiata si copie dupa extrasul de cont.

Ce alte informatii se mai solicita pentru validarea unui credit fara garantii?

Cel mai bine este sa abordati direct institutia de la care vreti sa va imprumutati pentru a obtine lista actelor necesare si al criteriilor de eligibilitate.

Discutati fizic la o agentie, ori online (pe chat-ul institutiei – multe societati dispunand de aceasta posibilitate) cu un reprezentant al societatii financiare si intrebati ce documente sunt necesare.

Din experienta va putem spune ca multe cereri de credit sunt refuzate din cauza completarii incomplete a cererii de credit.

De multe ori clientul chiar eligibil fiind este respins la creditare pentru ca nu a completat corect cererea de credit, ori a omis unele date lasand formularul online incomplet.

Bancile sunt mai restrictive in privinta criteriilor de eligibilitate, acestea punand accent mai mare pe trecutul de creditare, pe venit, pe nivelul de vechime in munca, pe tipul de contract de munca, pe gradul de indatorare etc.

(Visited 708 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies