Acasă » Oferte bancare » Vrei sa cumperi cu cardul in rate fara dobanda?

Vrei sa cumperi cu cardul in rate fara dobanda?

Last update:

Un card de cumparaturi prin care sa poti cumpara produsele dorite in rate fara dobanda, reprezinta o solutie rapida, eficienta si … de sezon.

Exista perioade cand cheltuielile se aglomereaza, uneori depasindu-ti cu mult veniturile, chiar daca in restul timpul lucrurile stau diferit. Odata cu venirea timpului rece apar o serie de cheltuieli prevazute ori mai putin prevazute care necesita rezolvari rapide.

Ce cheltuieli urgente ar putea sa apara in aceasta perioada? De exemplu sa-ti pui la punct centrala termica. Daca trebuie sa faci o revizie la centrala, la instalatia de gaze, sa-ti schimbi centrala cu una noua, sa o repari pe cea veche, etc. Sa nu uitam de camara pentru iarna; cheltuielile cu aceasta activitate nu sunt tocmai de neglijat. Si ar mai fi multe si marunte treburi gospodaresti in aceasta perioada care iti pot da batai de cap pe partea financiara.

O promotie actuala de la Card Avantaj:200 de lei inapoi pe card si 6 rate oriunde. Un fel de cashback modern.

De asemenea, daca recomandi prietenilor, primesti 200 de lei pentru fiecare prieten.

Poti aplica pentru CardAvantaj folosind aplicatia Avantaj2go.

Ce presupune oferta Card Avantaj?

O solutie cat se poate de rapida la aceste ‘dileme’ financiare, ar putea-o reprezenta un card de credit prin care sa poti cumpara in rate fara dobanda.

O astfel de varianta de card de cumparaturi ne este ofertia de cei de la Credit Europe Bank prin Card Avantaj.

Despre acest Card Avantaj, am aflat ca este primul card din Romania ce practica plata in rate fara dobanda.

Au o experienta de peste 14 ani pe piata din Romania, asadar, continuitate inseamna incredere din partea consumatorilor.

Un alt aspect la care cei de la Card Avantaj au fost de asemenea in top este aceela ca ofera rate fara dobanda si la cumparaturile din afara, nu doar la cele din Romania.

Un avantaj pe care il putem vedea usor este ca putem primi un bonus pentru orice tranzactie, daca suntem la primul credit prin intermediul Card Avantaj.

Caracteristici importante ale Card Avantaj

– poti sa aplici fara documente justificative ale venitului
– primesti banii rapid
– poti sa faci cumparaturi in rate (pana la 24 de rate)
– poti sa achizitionezi din peste 9.500 de magazine partenere – un aspect extrem de important.

Taxa de emitere pentru Card Avantaj este de 0. Primesti bonus la orice tranzactie si poti aplica fara adeverinta de venit, fara fisa fiscala or alte documente de venit. Poti sa imprumuti sigur, fara batai de cap.

Ce poti cumpara cu Card Avantaj?

Poti cumpara foarte multe lucruri, daca ne gandim ca lucreaza cu peste 9.500 de comercianti: masini de spalat, masini de gauri, aparate pentru bucatarie, chiuevete, radiatoare, telefoane, televizoare, laptopuri, tablete, plite, aragazuri, cuptoare, frigidere, centrale termice, aparate de aer conditionat, ceasuri, mobilier (canapele,fotolii, dormitoare, biblioteci, etc), etc.

Iata si un exemplu de calcul pentru un card de credit CardAvantaj: daca iei un card cu limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28% pe an, rata lunara avand valoarea de 512,57 lei, DAE-ul fiind de 38,94%. Poti rambursa in 12 rate egale.

Vei plati in total suma de 6.307,27 lei, suma ce include creditul initial plus dobanda, comisionul de administrare card in valoare de 49 de lei si un cost de 107,69 de lei, reprezentant pretul utilizarii mijlocului de plata.

(Visited 85 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies