Card de credit in rate

Pe langa imprumuturile rapide directe, exista o alta posibilitate de face rost de bani: cardul de credit in rate.

Pentru a avea bani la dispozitie pe care sa-i poti accesa de la un bancomat, ori pentru cumparaturi de orice fel, un card este intotdeauna binevenit.

Un card de credit in rate poat fi solutia de imprumut perfecta pentru tine, daca alegi ce ti se potriveste, in acord cu posibilitatile tale financiare si nevoile tale imediate.

Aproape toate bancile au oferte de carduri de credit cu plata in rate, fiecare oferta avand caracteristicile ei.

Un avantaj major al acestui card de credit in rate este acela ca poti sa efectuezi si cumparaturi online cu el, ori poti efectua plati prin POS (de regula oriunde in lume).

Ratele variaza de la oferta la oferta, de la banca la banca.

De regula, cardurile pentru cumparaturi cu valoare mai mare ofera si discount-uri substantiale. Ati observat probabil in piata oferte de cumparaturi plata in 6, 12 rate cu dobanda 0%.

Aceasta oferta de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda se regaseste in portofoliul multora dintre bancile din Romania. Si nu este nicio pacaleala. Chiar au dobanda 0 aceste carduri de credit. Probelemele apar daca nu reusesti sa achiti la timp ratele, caz in care cu siguranta vei intelege riscurile asumate, pentru ca poti sa ‘beneficiezi’ in acest caz si de dobanda de 25-30% pe an.

Cumparaturile in rate fara dobanda prin intermediul cardurilor de credite sunt destul de pe placul clientilor, mai ales in perioadele de sarbatori, cand de regula se cheltuiesc sume mari de bani.

Vezi si   Ti-ai propus sa accesezi un credit de nevoi cu rate fixe?

Va vom prezenta astazi un astfel de card de credit in rate – este vorba de cardul de credit de la CEC Bank, card emis sub sigla MasterCard.

Valoarea cardului de credit CEC Bank poate urca pana la 60.000 de lei, limita de acces ce poate fi utilizata de clienti chiar si pentru refinantarea altor credite bancara ori nebancare, chiar si cele obtine printr-un card.

Ratele acestui card de credit de la CEC Bank sunt rate fixe, lunare, fara dobanda. Se poate accesa pe perioade de , 6, 9 ori 12 luni, caz in care veti obtine rate fara dobanda pentru tranzactiile ce depasesc 100 de lei.

Prin acest card de credit in rate, CEC Bank va pune la dispozitie acces permanent la linia de credit oferita de banca, 59 de zile calendaristice fara dobanda, rambursare flexibila, etc.

Cardul de credit in rate de la CEC Bank se adreseaza persoanelor fizice care doresc acces la o linie de creditare.

La sfarsitul fiecarui ciclu de tranzactionare, se plateste o suma minima din datoria fata de banca in valoare de 2,5%.

Exemplu de calc: pentru un credit pe card in valoare de 20.000 de lei, contractat pentru o perioada de 1 an, rate lunara va fi de maxim 1.782,48 lei, suma totala platibila va ajunge la 21.389,64 lei. DAE este de 15,63%.

Pentru accesarea acestui card de credit in rate de la CEC Bank, aveti nevoie de urmatoarele acte:
– cerere de card de credit
– copie dupa buletin, al tau si al codebitorilor, daca e cazul
– acordul de consultate CRC (Centrala Riscului de Credit) si BC (Biroul de Credit);
– acordul de consultare ANAF, pentru validarea veniturilor;
– daca nu ai venituri inscrise la ANAF, vei avea nevoie de documente doveditoare ale veniturilor tale cu caracter permanent (aeverinta de venit, de salariu, vechime in munca, etc);
– declaratie conform normelor BNR in vigoare.

Vezi si   Credit pe repede inainte doar cu buletinul de la ING

Conditii de eligibilitate esentiale:
– sa fi ceatean roman si sa ai o varsta minima de 18 ani
– sa anu fi avut credite in executare silita.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies