Acasă » Facilitati » Se mai pot cumpara produse in rate fara adeverinta de venit?

Se mai pot cumpara produse in rate fara adeverinta de venit?

Last update:

Ti-ai propus sa achizitionezi produse in rate fara adeverinta de venit? Ai la indemana mai multe oferte populare de la retaileri.

Multi oameni sunt curiosi daca mai exista magazine de unde se pot cumpara produse in rate fara adeverinta de venit.

Nostalgici dupa perioada de dinainte de criza economica cand prin multe magazine, de genul Altex, Domo, Flanco, etc. se puteau cumpara diverse electronice si electrocasnice cu plata in rate doar cu buletinul, aceste persoane si-ar dori sa aiba si astazi astfel de oferte.

Criza creditelor de achizitie doar cu buletinul a trecut. Au ramas insa idei reminiscente pe ici pe colo.

Pareri Credex? Daca ati folosit acest serviciu, puteti sa impartasiti cu noi experienta voastra.

Oamenii inca sunt nostalgici dupa Credex, dupa rate doar cu buletinul fara adeverinta de venit.

La momentul respectiv multe persoane au beneficiat de acele produse, insa ulterior foarte multe dintre ele au ajuns sa-si strice scorul FICO.

Si totusi, teoretic, si azi putem sa cumparam in rate doar cu buletinul pentru ca veniturile se inspecteaza astazi prin intermediul celor de la AANAF. Asadar, nu-ti mai cere nimeni adeverinta de venit, decat daca nu esti salariat ori pensionar, si nu ai venituri inregistrate la ANAF.

Creditele de nevoi personale se acorda in marea lor majoritate in baza examinarii la ANAF, cu acordul clientilor. De aceea bancile vin cu oferte de genul ‘credit pe loc cu buletinul’.

Bine, nici inainte de criza creditele cu buletinul nu erau chiar asa cum se spunea la reclama. Si atunci ti se solicita dovada de venit.

In fine, ca sa raspundem la intrebarea daca se mai pot cumpara astazi produse in rate fara adeverinta de venit, retineti ca sintagma ‘fara adeverinta de venit’ nu inseamna ca nu trebuie sa ai venituri. Nimeni nu te imprumuta daca nu ai deloc venituri, in primul rand pentru ca toate institutiile financiare se lovesc de gradul de indatorare.

Astazi nici un credit nebancar fara adeverinta de venit nu este scutit de verificarea veniturilor. Si pentru un microcredit ti se solicita un extras de cont bancar ori o alta dovada de venituri.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

Orice institutie financiara atunci cand te imprumuta trebuie sa respecte limitele gradului de indatorare si atunci automat trebuie sa ti se verifice veniturile.

Ca nu iti solicita adeverinta de venit nu conteaza prea mult, iti vor cere acordul in scris pentru verificarea bazei de date ANAF, ori alte documente doveditoare ale veniturilor.

Printre cele mai populare societati nebancare la care poti apela pentru a cumpara in rate este Credex.

Credex mai exista si astazi, a fost resapat de Altex. In prezent poti efectua cumparaturi la acest magazin apeland la Credit – fara adeverinta de venit. Creditul instant este valabil la achizitia oricarui produs Altex.

Creditul online Credex se poate solicita online cu cartea de identitate. Tot procesul se deruleaza online, prin intermediul unei legaturi video cu un consultant financiar.

Inainte trebuie sa efectuezi o autentificare video si apoi sa semnezi contractul online. Nu trebuie sa te deplasezi. Creditul prin Credex se acorda chiar daca ai venituri mai mici ori esti pensionar.

Si azi mai exista posibilitatea sa accesezi de la Altexin rate cu buletinul prin intermediul celor de la Credex.

Oferta actuala este de ”rate online Credex”.

Varsta admisa la Credex este intre 18 si 70 de ani. Vechimea admisa este de 3 luni neintrerupte la locul actual de munca. Venitul necesar este de 1.200 lei salariati si 800 pentru pensionari.

Creditul in magazin se obtine prin semnarea obligatorie a acordului de consultare si prelucrare a informatiilor din baza de date a MFP, ANAF. Daca nu exista acest acord, vi se solicita alte documente de venit.

Informatii despre Credex IFN 2023

Astazi exista un IFN cu acest nume – Credex IFN axat pe acordarea de credite de nevoi personale.

Altex rate doar cu buletinul

Si nu numai ca este un IFN relativ nou (infiintata in 2018), dar au si niste servicii moderne.

Spre exemplu la Credit IFN veti gasi aplicatia mobila Credex, prin care poti accesa un credit rapid online cat ai bate din palme.

Au si o multime de parteneri cu care lucreaza si prin care care poti obtine unele avantaje cand iti faci cumparaturile.

Credex IFN ofera finantare persoanelor fizice dar si IMM-urilor ce cumpara produse de la partenerii comercialnti Altex si Media Galaxy.

Sumele ce pot fi accesate de la Credex IFN variaza intre 300 si 20.000 de lei pentru persoanele fizice si intre 5.000 si 500.000 lei pentru persoanele juridice.

Perioadele de rambursare variaza si ele intre 2 luni si 5 ani.

Credex contact Altex – contact@credex-ifn.ro, telefon 021 9912. Adresa Credex IFN: Soseaua Bucuresti – Nord, nr. 10, corp I1, Voluntari, jud. Ilfov.

Programul de lucru: de luni pana vineri, intre orele 9 si 18. Pentru info suplimentare puteti vizita platforma online a societatii nebancare: https://credex-ifn.ro.

Ce finantari mai ofera retailerii?

Cei de la Flanco, de exemplu, au o serie de parteneriate cu institutii financiare care sa permita clientilor sa faca cumparaturi fara batai de cap.

Astfel, pentru programele de cumparaturi online ori din magazin, cei de la Flanco ne pun la dispozitie urmatoarele solutii de finantare:

 • Oney – 3, 4 rate online sau in magazin
 • Star Card – 10 rate online ori in magazin si dobanda 0%
 • Raiffeisen Bank – 2, 4, 6, 8, rate online sau in magazin cu dobanda 0%
 • card Avantaj – 1, 2, 3, 4, 6, 9, 12 rate online sau in magazin, dobanda 0%
 • BCR – 3, 6, 12 rate online sau in magazin cu dobanda 0%
 • BT Direct – 3, 10 rate online sau in magazin cu dobanda 0%
 • BRD – 3, 6, 9, 12, 18, 24, 40, rate online sau in magazin cu dobanda 0%
 • UniCredit Consumer Financing – 3, 6, 12 rate online sau in magazin cu dobanda 0%
 • Garanti BBVA – 4, 6 rate online sau inmagazin cu dobanda 0%
 • Alpha Bank – rate online si in magazin: 2, 3, 4, 6, 12. Dobanda 0%
 • CEC Bank – 3,6, 9, 12, 18, 24 rate online sau in magazin cu dobanda 0%
 • Banca Romaneasca – 3, 6 , 12 rate online sau in magazin cu dobanda 0%
 • TBI Bank – 4 rate online sau in magazin cu dobanda 0%
 • Cetelem – 0 – 60 rate online cu dobanda de 2,065 pe luna.

Majoritatea retailerilor au parteneriate cu instiutii financiare cunoscute, banci si IFN-uri prin care ofera posibilitatea clientilor de a cumpara in rate fara dobanda.

(Visited 6.322 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies