Acasă » Facilitati » Se mai pot cumpara produse in rate fara adeverinta de venit?

Se mai pot cumpara produse in rate fara adeverinta de venit?

Last update:

Tu stii ce magazine ofera posibilitatea achzitionarii de produse in rate fara adeverinta de venit? Iata care sunt variantele populare.

Multi oameni sunt interesati daca mai exista magazine de unde se pot cumpara produse in rate fara adeverinta de venit.

Nostalgici dupa perioada de dinainte de criza economica cand prin multe magazine, de genul Altex, Domo, Flanco, etc. se puteau cumpara diverse electronice si electrocasnice cu plata in rate doar cu buletinul, aceste persoane si-ar dori sa aiba si astazi astfel de oferte.

Criza creditelor de achizitie doar cu buletinul a trecut. Au ramas insa idei reminiscente pe ici pe colo.

Oamenii inca sunt nostalgici dupa Credex, dupa rate doar cu buletinul fara adeverinta de venit.

Si totusi, teoretic, si azi putem sa cumparam in rate doar cu buletinul pentru ca veniturile se inspecteaza astazi prin intermediul celor de la AANAF. Asadar, nu-ti mai cere nimeni adeverinta de venit, decat daca nu esti salariat ori pensionar, si n-ai venituri inregistrate la ANAF.

Creditele de nevoi personale se acorda in marea lor majoritate in baza verificarilor la ANAF, cu acordul clientilor. De aceea bancile vin cu oferte de genul ‘credit pe loc cu buletinul’.

Bine, nici inainte de criza creditele cu buletinul nu erau chiar asa cum se spunea la reclama. Si atunci ti se solicita dovada de venit.

In fine, ca sa raspundem la intrebarea daca se mai pot cumpara astazi produse in rate fara adeverinta de venit, retineti ca sintagma ‘fara adeverinta de venit’ nu inseamna ca nu trebuie sa ai venituri. Nimeni nu te imprumuta daca nu ai deloc venituri, in primul rand pentru ca toate institutiile financiare se lovesc de gradul de indatorare.

Vezi si   Imprumut nebancar doar cu buletin
Vezi si   Imprumut cu buletinul la banci - solutii online

Astazi nici un credit nebancar faci fara adeverinta de venit nu este scutit de verificarea veniturilor. Si pentru acest produs ti se solicita un extras de cont bancar ori o alta dovada de venituri.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

Orice institutie financiara atunci cand te imprumuta trebuie sa respecte limitele gradului de indatorare si atunci automat trebuie sa ti se verifice veniturile.

Ca nu iti solicita adeverinta de venit nu conteaza prea mult, iti vor cere acordul in scris pentru verificarea bazei de date ANAF, ori alte documente doveditoare ale veniturilor.

Credex mai exista si astazi, a fost resapat de Altex. In prezent poti efectua cumparaturi la acest magazin apeland la Credit – fara adeverinta de venit. Creditul instant este valabil la achizitia oricarui produs Altex.

Creditul online Credex se poate solicita online cu cartea de identitate. Tot procesul se deruleaza online, prin intermediul unei legaturi video cu un consultant financiar.

Inainte trebuie sa efectuezi o autentificare video si apoi sa semnezi contractul online. Nu trebuie sa te deplasezi. Creditul prin Credex se acorda chiar daca ai venituri mai mici ori esti pensionar.

Creditul online Credex se poate obtine cu cartea de identitate si un talon de pensie. Varsta admisa este intre 18 si 70 de ani. Vechimea admisa este de 3 luni neintrerupte la locul actual de munca. Venitul necesar este de 800 lei salariati si 640 pentru pensionari.

Creditul online Credex se acorda prin intermediul partenerului financiar TBI Credit IFN

Creditul in magazin se obtine prin semnarea obligatorie a acordului de consultare si prelucrare a informatiilor din baza de date a MFP, ANAF. Daca nu exista acest acord, vi se solicita alte documente de venit.

Vezi si   Imprumut pe loc in cateva ore ori in aceeasi zi
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies