Acasă » Facilitati » Card de credit online rapid 2023. Surse eficiente

Card de credit online rapid 2023. Surse eficiente

Last update:

Un mod simplu de a face rapid rost de bani rapid este sa apelezi la un card de credit online.

Daca vrei sa faci rost de o suma de bani intr-un fel cat mai rapid si simplu posibil, poti apela oricand la un card de credit online rapid 2023.

Se pare ca in 2023, bancile vor reactiva din nou ofertele pentru cardurile de credit.

Pana la urma, chiar daca in ultimii ani, aceste produse financiare n-au mai fost in top, totusi, ele si-au pastrat o anumita constanta.

Accesarea unui card de credit, pe langa ca este mult mai facila decat cea a unui credit bancar obisnuit, itti da si posibilitatea sa cumperi din magazine, iar in ultima vreme chiar din magazinele online.

Daca ai un card de credit, poti oricand sa iti faci cumparaturi online. Ganditi-va cum ar fi sa vrei sa-ti cumperi ceva dintr-un magazin online si ar trebui sa faci un credit.

Oricat ar fi el de usor si de rapid de accesat, tot dureaza.

Asa, daca ai un card de credit, pur si simplu selectezi metoda de plata si produsele dorite sunt ale tale. Vezi cum trebuie sa procedezi urmarind ghidul nostru de credite nevoi personale.

Pentru a accesa un card de credit online rapid 2023 nu ai nevoie de prea multe acte, solicitarile fiind usor mai reduse decat pentru un imprumut de nevoi personale.

Multe banci ofera carduri de credit, dar daca consideri ca nu indeplinesti conditiile agreate de banci, poti sa apelezi cu incredere si la IFN-uri.

Exista IFN-uri serioase in piata de unde poti accesa astfel de carduri de credit.

Carduri de credit bancare – mai ieftine

La banci, cardurile de credit se acorda in mod destul de similar cu creditele de nevoi personale (ca durata si conditii de acordare).

Mai exact poti sa soliciti un card de credit bancar pe o perioada de maxim 5 ani, si sa rambursezi creditul in rate egale.

Unul din cele mai cunoscute carduri de credit din piata este produsul celor de la Banca Transilvania – Star BT.

Acest card iti ofera posibilitatea de a cumpara in 12 rate fara dobanda din peste 5000 de magazine partenere.

Carduri de credit bancare mai ofera si: Raiffeisen, BCR, ING, Idea::Bank, BRD, Unicredit, CEC Bank, Alpha Bank, Credite Europe Banl (celebrul CardAvantaj), BancPost, OTP Bank, Garanti Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, etc.

Dintre Institutiile Financiare Nebancare ce acorda carduri de credit, mentionam: Cetelem (cu al lor Card Cardulescu), TBI Credit (cardul de cumparaturi MasterCard Standard Super Plus), BRD Finance IFN (Say MasterCard), etc.

Asadar, cei ce doresc sa acceseze un card de credit online rapid 2023 au la dispozitie atat ofertele bancilor cat si cele de la IFN.

(Visited 1.239 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies