Acasă » Oferte bancare » Credit bancar online fara adeverinta de salariu

Credit bancar online fara adeverinta de salariu

Last update:

Poti solicita de la Raiffeisen un imprumut online fara adeverinta de venit ori salariu, daca esti client existent.

Flexicreditul poate fi accesat de acum online, fara adeverinta de salariu, daca esti deja clientul Raiffeisen Bank.

Pentru nevoi imediate, solutiile potrivite trebuie sa fie simple si rapide. Iata ca vorbim de ani de zile de solutii rapide de la IFN, credite ce puteau fi accesate online si sa ai banii in cont in cateva ore. Lucrurile au evoluat fenomenal in sectorul nebancar din punct de vedere al timpilor de accesare.

Bancile au stagnat o perioada indelungata. Dupa care au redus in mod miraculos putem spune timpii de acordare, renuntan la a mai solicita adeverinta de venit.

De doi ani, in urma incheierii parteneriatului cu ANAF-ul, bancile nu mai solicita adeverinta de salariu ori de venit, ci doar acordul clientului de verificare a veniturilor sale la ANAF. Chiar si asa, timpii de acordare nu s-au apropiat de cei ai IFN-urilor.

Iata ca pasul spre imposibil a fost facut.

Ieri citeam despre creditele pentru IMM-uri acordare online de o banca, astazi aflam despre credite de nevoi personale acordate online de Raiffeisen.

Credit bancar fara adeverinta online?

E adevarat ca aceste credite bancare online pot fi accesate doar de clientii deja existenti in portofoliul bancii, dar tot suntem entuziasmati ca fiind un pas important in directia simplicarii procedurilor de acordare a creditelor de nevoi personale de la banci.

Putem spune ca un astfel de credit bancar online fara adeverinta de salariu, chiar daca se adreseaza doar clientilor vechi, reprezinta un pas urias facut de banci in directia simplificarii accesarii imprumuturilor.

Ne place sa aducem vesti bune, de aceea aflare vestii ca avem un credit bancar cu accesare 100% online ne-a bucurat in mod deosebit.

Speram ca acest model sa fie urmat si de alte banci.

Din observatiile noastre am dedus ca sunt multe persoane interesate de accesarea unui credit online fara adeverinta de venit, acestia fiind dornici sa faca rost de bani usor, fara deplasari.

Un astfel de produs poate fi considerat unul dintre cele mai bune credite de nevoi personale, daca te incadrezi conditiilor de eligibilitate.

Caracteristici Flexicredit acordat online

Revenind la Flexicreditul cu acordare exclusiv online, iata ce va putem spune despre el:

 • dobanda este redusa cu 1,7%, daca iti incasezi salariul prin Raiffeisen si cu inca 0,7% daca aplici online;
 • creditul se acorda pe loc, fara adeverinta de venit;
 • creditul bancar online Flexicredit poate fi accesat in 10 minute, atat dureaza in fapt accesarea;
 • rata iti ieste retrasa din contul unde incasezi venituri, asadar nu trebuie sa te preocupe plata ratii lunare, ori sa mergi pe la agentii sa stai la coada minute in sir;
 • rata lunara este fixa – o alta veste buna pentru tine. Poti astfel sa iti planifici usor cheltuielile si sa nu fii in niciun fel legat de variatii de indici.

Valoarea creditului bancar online Flexicredit pentru cleientii deja existenti este intre 500 si 20.000 de euro, cu perioada de acordare intre 18 luni si 60 de luni.

Exemple de sume pe care le poti accesa si costurile aferente:

 • daca contreactezi un credit fara ipoteca de 50.000 de lei, pe 5 ani DAE-ul este de 11,71%, iar suma totala de plata va fi de 65.413,28 lei, rata lunara ajungand la 1.090,22 lei.
 • pentru un imprumut cu aceeasi valoare dar pentru o perioada de 18 luni, DAE-ul este de 12,11%, suma totala de plata ajungand la 54.670,14 lei, iar rata lunara este de 3.037,23 lei.

Acest imprumut oferit de Raiffeisen Bank este unul fara garantii, adica fara ipoteca.

Cum aplici online?

 • daca esti client existent inseamna ca ai deja un cont pe platforma bancii, daca nu-l ai, poti sa-ti creezi unul si sa te loghezi in le;
 • intri in cont, aplici in maxim 10 minute.

Daca nu ai cont la aceasta banca, poti sa-ti deschizi unul foarte usor folosind o aplicatie pentru smartphone. In cateva minute iti deschizi astfel un cont si devii clientul Raiffeisen. Aplicatiile pot fi descarcate din Google Play ori App Store.

Conditii de accesare Flexicredit:

 • sa ai intre 21 si 65 de ani
 • venit minim de 300 euro, echivalent in lei
 • vechime minima de 3 luni la locul actual de munca
 • sa nu ai credite in executare sau rambursare cu intarzieri mari ori repetate

Actele necesare:

 • buletin
 • acordul de consultare ANAF

Poti alege sa-ti schimbi data platii ratei lunare in functie de data la care iti incasezi veniturile. Poti opta si pentru o pauza de 3 luni la plata ratelor, incepand din a saptea luna de contract.

O alta veste bna este ca la Raiffesein poti aplica online nu doar pentru creditul de nevoi personale fara ipoteca, poti aplica si pentru creditele garantate cu ipoteca.

Daca nu stii ce credit sa alegi, te poti sfatui cu condultantii bancii. Ei ofera si o consultare online, punand la dispozitia clientilor un selector de credite, astfel incat clientii sa poate alege produsul dorit in functie de nevoile sale cotidiene.

(Visited 936 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies