Credit de nevoi cu o deplasare la banca

Last update: iulie 31, 2019

Pentru obtinerea unei sume mai mari de bani, poti apela la un Flexicredit – un credit marca Raiffeisen, fara garantie ipotecara.

Flexicreditul – creditul de nevoi personale fara ipoteca de la Raiffeisen, este un produs financiar ce se acorda fara adeverinta de venit

Cunoscut in piata drept „creditul la un act distanta”, Flexicreditul este un produs pe care-l poti accesa fara sa fi nevoit sa prezinti o adeverinta de venit ori o factura de utilitati.

Creditul de nevoi personale fara garantie ipotecara de la Raiffeisen Bank iti pune la dispozitie sume intre 500 si 15.000 de euro, acordat in lei, pe perioade intre 6 luni si 5 ani.

Pentru a grabi procedura de accesare, poti sa incepi cu completarea formularului online, prin care poti obtine o preaprobare. Nu-ti ia mult timp sa completezi formularul online. Urmarea acestei completari, vei fi contactat de reprezentantii bancii, pentru suport.

Pentru a obtine un Flexicredit, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
– sa ai intre 21 si 65 de ani
– sa ai un venit de minim 160 de euro pe familie
– sa ai o vechime de minim 3 luni la locul de munca prrezent
– sa nu ai credite executate cu oric intarzieri mari si frecvente.

Actele necesare solicitarii unui credit bancar de nevoi personale Flexicredit:
– buletinul de identitate, al tau si al sotului/sotiei, daca e cazul
– acordul de consultare a bazei de date ANAF (il completezi la banca)

Daca alegi sa-ti treci veniturile prin Raiffeisen Bank, vei obtine o reducere de un punct procentual din dobanda aferenta creditului pe care-l accesezi.

Vezi si   Nou la First Bank - Mobile Banking in the air!

Daca ai greutati in achitarea la timp a ratei, poti obtine o amanare de 3 luni la plata a maxim 3 rate. Aceasta amanare se poate solicita dupa sapte luni de la incheierea contractului de credit.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies