Acasă » Oferte bancare » Flexicredit - credit de nevoi cu o deplasare la banca

Flexicredit – credit de nevoi cu o deplasare la banca

Last update:

Pentru obtinerea unei sume mai mari de bani, poti apela la un Flexicredit – un credit marca Raiffeisen, fara garantie ipotecara su rate fixe.

Flexicreditul – creditul de nevoi personale fara ipoteca de la Raiffeisen, este un produs financiar ce se acorda fara adeverinta de venit.

Noutati 2023: de acum poti aplica 100% online pentru creditul Flexicredit. Cum? Simplu! Descarci aplicatia Smart Mobile (o gasesti dupa sigla Flexicreditului), aplici simplu si in cateva minute devii client. In 10 minute poti sa accesezi un credit 100% online Flexicredit cu aplicatia Smart Mobile.

Caracterisiticile creditului de nevoi de la Raiffiesen Bank – Flexicreditul

Cunoscut in piata drept “creditul la un act distanta”, Flexicreditul este un produs pe care-l poti accesa fara sa fi nevoit sa prezinti o adeverinta de venit ori o factura de utilitati.

Creditul de nevoi personale fara garantie ipotecara de la Raiffeisen Bank iti pune la dispozitie sume intre 500 si 20.000 de euro, acordat in lei, pe perioade intre 18 luni si 5 ani.

Pentru a grabi procedura de accesare, poti sa incepi cu completarea formularului online, prin care poti obtine o preaprobare. Nu-ti ia mult timp sa completezi formularul online. Urmarea acestei completari, vei fi contactat de reprezentantii bancii, pentru suport.

Exemple de calcul:

  • daca iei un credit negarantat de 35 000 de lei pentru 5 ani, rata dobanzii este de 11%, DAE ul fiind de 15,54%, rezulta o rata lunara de 770 lei (daca incasezi salariul prin banca)
  • pentru un credit fara garantii de 35 000 de lei acordat pe 18 luni, DAE-ul este de 15,88%, rata dobanzii fiind fixa 11%, rata lunara are valoarea de 2135 lei.

Conditii de accesare

Pentru a obtine un Flexicredit, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
– varstaai intre 21 si 65 de ani
– venit de minim 300 euro echivalent in lei
– vechime de minim 3 luni la locul de munca prrezent
– sa nu ai credite executate sau cu intarzieri mari si frecvente.

Documente solicitate

Actele necesare solicitarii unui credit bancar de nevoi personale Flexicredit:
– buletinul de identitate, al tau si al sotului/sotiei, daca e cazul
– acordul de consultare a bazei de date ANAF (il completezi la banca)

Daca alegi sa-ti treci veniturile prin Raiffeisen Bank, vei obtine o reducere de un punct procentual din dobanda aferenta creditului pe care-l accesezi.

Acest produs – Flexicreditul – este unul destul de popular in piata, despre care noi am mai discutat. Analizand care este cel mai avantajos credit de nevoi personale l-am adus si pe el in discutie.

Daca ai greutati in achitarea la timp a ratei, poti obtine o amanare de 3 luni la plata a maxim 3 rate. Aceasta amanare se poate solicita dupa sapte luni de la incheierea contractului de credit.

Retineti insa ca banca preziceaza ca pentru a va examina veniturile s-ar putea sa fie nevoie si de alte acte justiifcative.

Pentur cei care nu au veniturile inscrise la ANAF, probabil ca este nevoie de completarea unei adeverinte de venit.

Beneficiile aduse de Flexicredit

– obtii o asigurare pentru situatii dificile care sa te protejeze
– ai flexibilitate la scadenta la plata, putand opta pentru a schimba data platei ratei la cerere, in acord cu data in care incasezi salariul
– poti lua o pauza de 3 luni de la plata ratelor, oricand incepand cu a saptea lunara de contract
– nu te deplasezi pentru a-ti achita ratele, le poti plati online, fara deplasari, folosind o aplicatie de mobile banking ori internet banking

Vestea buna este ca pentru Flexicredit poti aplica de acum si online.

Daca esti client existent lucrurile sunt mai simplu, totul se deruleaza online, simplu si rapid.

Pentru clientii noi este nevoie de drum la banca pentru a semna diverse acte.

De asemenea important de retinut este ca Flexicreditul poate fi folosit si pentru a-ti refinanta alte credite anterioare.

Puteti refinanta prin Flexicredit produse similare, cu acelasi specific, fie cu garantii, fie fara.

(Visited 136 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies