Acasă » Oferte bancare » Credit pe repede inainte doar cu buletinul de la ING

Credit pe repede inainte doar cu buletinul de la ING

Last update:

Creditul pe repede inainte ING este usor de accesat, fie online din contul de client fara documente, fie dintr-o agentie a bancii cu CI.

Creditul pe repede inainte de la ING se poate accesa fara documente doveditoare ale venitului, asadar este un credit tipic doar cu buletinul.

ING ofera doua posibilitati de accesare pentru creditul de nevoi personale din portofoliu:

  • pentru clientii deja existenti exista posibilitatea accesarii online din Home’Bank;
  • pentru cei care nu sunt clienti accesarea se realiza doar dintr-una din agentiile bancii.

Este important de retinut urmatorul aspect: creditul pe repede inainte ING este unul accesabil fara documente de venit, insa, nu fara niciun venit. Venitul la ING se inspecteaza prin intermediul ANAF, cu acordul clientului.

Asadar, putem sa spunem ca acest produs financiar oferit de ING este un credit de nevoi personale doar cu buletinul pentru ca nu ti se cer dovezi de venit, nu ti se solicita adeverinta de venit. Ti se cere in schimb acordul de verificare a bazei de date ANAF.

Si, pentru a ti se aproba creditul, trebuie sa ai venituri inregistrate la ANAF. Daca nu ai venituri inregistrate la ANAF, dar ai totusi venituri, poti sa faci dovada acelor venituri, si atunci, fara problema poti accesa un credit.

In plus, ING Bank ofera unul dintre cele mai rapide produse bancare din piata. Acest credit de nevoi personale descris anterior, poate fi obtinut in chiar ziua accesarii. Cum ar venit, mergi la agentia bancii, soliciti creditul, astepti confirmarea de la ANAF, si daca totul este in regula pleci acasa cu banii.

Descierea generala a “creditului pe repede ‘nainte”:

– se acceseaza fara documente de venit
– dobanda intre 8,54 si 15,19% pe an
– obtii sume de pana la 125.000 de lei (minima este de 2.000 de lei) in acord cu gradul de indatorare.

Pentru a accesa acest credit rapid fara documente de venit, trebuie sa te deplasezi la un ING Office, iar daca esti salariat ori pensionar, obtii pe loc aprobarea creditului.

Clientii existenti, cu cont personal pe platforma bancii, pot solicita un credit online din Home’Bank.

Criteriile de eligibilitate prevazute la accesarea unui credit pe repede inainte ING:
– varsta intre 18 ani si 70 de ani la finele contractului, respectiv 55 ani pentru navigatori;
– venit minim net lunar cel putin egal cu salariul minim
– sa aveti cel putin sase luni vechime la locul actual de munca si minim un an vechime in total, fara intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.

Actele necesare:
– buletinul de identitate
– in cazul in care ai alt tip de venit in afara de cel salarial ori din pensie, ai nevoie si de o dovada de venit.

Cum accesez un credit de nevoi personale pe repede inainte de la ING?

a. Daca esti deja client ING – intri in contul tau din Home’Bank de unde soliciti un credit. Completezi informatiile solicitate si semnezi contractul electronic, prin digipass ori parola si SMS, urmand sa primesti banii in cont.

b. Daca nu esti client ING, poti opta pentru o preaccesare online, lansandu-ti datele personale, urmand sa stabilesti ulterior o programare la o agentie a bancii, ori sa mergi direct in agentie sa soliciti un credit.

Evident ca in cazul in care te duci direct la o agentie ING, trebuie sa mergi cu buletinul si sa completezi cererea de credit. Daca ai venituri inregistrate la ANAF, poti sa semnezi contractul pe loc si sa pleci acasa cu banii.

Acest produs ING Personal este unul destul de conunoscut de catre clientii romani.

La sediul ING vei semna mai multe documente printre care:

– cele de acord si consultare pentru ANAF
– prelucrarea datelor in sistemul Biroului de Credit
– contractul de credit
– anexele la contract
– termenii si conditiile
– informatii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cazul in care nu esti client ING poti sa mergi direct la sediul ING cu buletinul si sa completezi aplicatia de credit, urmand sa semnezi contractul si sa pleci cu banii solicitati.

Creditul rapid doar cu buletinul de la ING poate fi acordat pe loc, fara adeverinta de venit ori alte documente justificative de venit doar daca veniturile tale apar inregistrate in baza de date ANAF.

Rambursarea se executa la data scadenta fie prin retragere automata din contul curent, fie prin depunere la banca.

De asemenea, daca doresti poti plati in avans suma pe care o ai de rambursat aferenta creditului, insa perioada ramasa trebuie sa fie mai mare de un an.

Documentele suplimentare pentru accesarea creditului pe repede inainte de la ING, pe langa buletinul de identitate: numarul IBAN, daca ai accesat o refinantare si vrei sa transferi banii, banca la care se executa transferul si respectiv titularul de cont – in acest caz trebuie sa fi tu cel ce a imprumutat.

In cazul in care vrei sa faci o refinantare a unor credite de nevoi personale, poti opta pentru creditul ING. Exista o sectiune dedicata pe platforma online a bancii, este vorba de Home’Bank.

Cum are grija ING de clientii sai?

Cei de la ING Bank (celebra banca olandeza) sunt implicati in relatiile cu clientii lor. Fac periodic tot felul de studii, analizeaza, isi modernizeaza sistemele, sunt in permanenta contectati la nou.

Cel mai important lucru este ca tin in permanenta legatura cu clientii.

Un sondaj efectuat recent de catre ING pe teme economice in 15 tari europene a relevat faptul ca romanii sun tdeschisi catre aplicatiile financiare noi, fiind mai aplecati catre utilizarea serviciilor bancare online decat multi alti europeni.

La fel de important este ca cei de la ING Bank ne spun intr-un comunicat de presa ca romanii sunt deschisi la aplicatii financiare noi.

In fapt, 65% dintre europeni nu au folosit o aplicatie mobila a unei banci, pe cand romanii in proportie de 54% sunt de acord sa li se comunice datele bancare unor terti furnizori din zona tehnologiilor financiare.

(Visited 1.616 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies