Acasă » Oferte nebancare » Credit facil de oriunde Smile Credit

Credit facil de oriunde Smile Credit

Last update:

Vezi care sunt ultimele noutati de la Smile Credit. Portofoliu nou de credite. Conditii, costuri, pareri.

Rapid, cel mai rapid, online, pe card, poti accesa un credit nebancar in conditii cat se poate de simple, oriunde te-ai afla.

Cei de la SmileCredit s-au gandit si la situatiile dificile cand ramai fara bani in locuri in care este greu sa faci rost rapid de un imprumut. Cand esti acasa, lucrurile sunt simple – mergi la o banca, suni la un IFN si lucrurile se rezolva.

Insa, daca te gasesti la cumparaturi (vrei sa-ti cumperi mobila, ori frigider), esti in vacanta, este dificil sa-ti dai seama ca nu mai ai bani, neavand la dispozitie posibilitati simple si ultra rapide de imprumut.

Pentru ca banii se obtin in ziua accesari, pe card, fara multe formalitati, creditul rapid nebancar oferit de cei de la SmileCredit pare oportun in situatii de urgenta.

Creditul se acorda in urma completarii unui formular online. Imprumutul il obtii si in cateva ore de la accesare. Suma maxima ce poate fi accesata este de 3500 de lei pentru maxim 24 luni.

Este dificil ca om cu un salariu mediu sa supravietuiesti provocarilor in Romania. O familie medie consuma in jur de 3.000 de lei pe luna (medie rural si urban), iar salariul mediu pe economie este de 3972 lei net.

Nu mai discutam de cel minim, care in ciuda faptului ca a crescut destul de bine in ultimii ani (dublandu-se practic din 2013 pana astazi), tot nu se gaseste in situatia de a acoperi un minim necesar pentru o familie.

In acest context, singura posibilitate decenta intr-o situatie dificila ramane imprumutul. Iar acest imprumut trebuie sa-l facem sa fie cat mai avantajos pentru noi. Pentru a fi cat mai avantajos, trebuie din start sa nu plecam cu ideea de a reesalona, de a rostogoli un credit pe termen lung.

Pentru produsele financiare de tip credite rapide, a rostogoli un credit inseamna inglodare in datorii, tinand cont de dobanzile practicate de IFN-uri pentru aceste produse (dobanda nu e discutabila, pentru ca si riscurile asociate in acest caz sunt mari).

Cand vine vorba de accesarea unui credit rapid de la SmileCredit, trebuie sa aveti o varsta de minim 18 ani, sa aveti venituri constante si un cont bancar unde sa vi se vireze respectivele venituri (salariate, din pensie ori de alta natura).

Se solicita pentru accesare doar buletinul de identitate in format electronic: scan ori fotografie.

In cazul in care nu reusesti sa rambursezi la timp, vei plati o dobanda penalizatoare de 0,95% pe zi.

In cazul in care ai depus formularul online de accesare a unui imprumut, n-ai decat sa astepti un email de confirmare, in care ti se va spune daca ai primit creditul sau nu.

Produsele oferite de SmileCredit

Linie de credit

Aceasta se acorda persoanelor de peste 18 ani care au un venit stabil din salarii ori pensii.

Perioada de rammbursare este de 24 de luni. In primele 7 zile nu se plateste dobanda. Din a 8-a zi, dobanda este de 1,1% pe zi.

Poti accesa intre 200 si 3.500 de lei.

Pentru a accesa ai nevoie de copii scanate dupa CI si un extra de pe contul unde iti incasezi venituri, pe luna anterioara.

Creditul online

Acest produs se acorda pentru maxim 3 luni.

Persoanele care vor sa beneficieze de acest imprumut trebuie sa aiba peste 18 ani.

Este necesar de asemenea un card unde incasezi venitul si implicit venituri salariale ori din pensii.

Poti accesa cu poze dupa CI si extrasul de cont din banca unde primesti chenzina.

Dobanda acestui imprumut este de 1% e zi.

Nu platesti comisioane.

Clientii noi trebuie sa incarce o poza dupa buletin si un extras de cont pentru luna precedenta.

Cei vechi se pot loga si pot solicita o noua transa din credit, daca au achitat ce au tras di cont ori pot solicita o noua transa printr-o preungire a creditului.

Contact Smile Credit

Pe cei de la SmileCredit ii gasiti la nr de telefon: 0369 437 234.
Programul de lucru este de luni pana vineri de la 8 la 17.
De asemenea, puteti sa le trimiteti un email pe adresa: suport@smilecredit.ro.
Adresa: Smile Credit IFN SA, Sibiu, str. Justiției, nr. 22, ap. 2. Mai multe informatii gasiti pe platforma lor online smilecredit.ro.

(Visited 625 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies