Acasă » Oferte nebancare » Credit rapid de oriunde

Credit rapid de oriunde

Last update:

Esti la cumparaturi ori in vacanta si ti s-au terminat banii? Poti accesa un credit rapid de la SmileCredit.

Rapid, cel mai rapid, online, pe card, poti accesa un credit nebancar in conditii cat se poate de simple, oriunde te-ai afla.

Cei de la SmileCredit s-au gandit si la situatiile dificile cand ramai fara bani in locuri in care este greu sa faci rost rapid de un imprumut. Cand esti acasa, lucrurile sunt simple – mergi la o banca, suni la un IFN si lucrurile se rezolva. Insa, daca te gasesti la cumparaturi (vrei sa-ti cumperi mobila, ori frigider), esti in vacanta, este dificil sa-ti dai seama ca nu mai ai bani, neavand la dispozitie posibilitati simple si ultra rapide de imprumut.

Pentru ca banii se obtin in ziua accesari, pe card, fara multe formalitati, creditul rapid nebancar oferit de cei de la SmileCredit pare oportun in situatii de urgenta.

Creditul se acorda in urma completarii unui formular online. Imprumutul il obtii si in cateva ore de la accesare. Suma maxima ce poate fi accesata este de 2000 de lei pentru maxim 35 de zile. DAE maxim este de 1300%, pentru perioada maxima pentru care poti imprumuta, adica de 35 de zile. Pentru perioada minima de zile, DAE este zero. Deci, daca in 3 zile, rambursezi imprumutul, nu platesti nicio dobanda.

Este dificil ca om cu un salariu mediu sa supravietuiesti provocarilor in Romania. O familie medie consuma in jur de 2.000 de lei pe luna (medie rural si urban), iar salariul mediu pe economie este de 3131 lei. Nu mai discutam de cel minim, care in ciuda faptului ca a crescut destul de bine in ultimii ani (dublandu-se practic din 2013 pana astazi), tot nu se gaseste in situatia de a acoperi un minim necesar pentru o familie.

Vezi si   Cum te poate ajuta un minicredit?

In acest context, singura posibilitate decenta intr-o situatie dificila ramane imprumutul. Iar acest imprumut trebuie sa-l facem sa fie cat mai avantajos pentru noi. Pentru a fi cat mai avantajos, trebuie din start sa nu plecam cu ideea de a reesalona, de a rostogoli un credit pe termen lung. Pentru produsele financiare de tip credite rapide, a rostogoli un credit inseamna inglodare in datorii, tinand cont de dobanzile practicate de IFN-uri pentru aceste produse (dobanda nu e discutabila, pentru ca si riscurile asociate in acest caz sunt mari).

Pentru accesarea unui credit rapid de la SmileCredit, trebuie sa aveti o varsta de minim 18 ani, sa aveti venituri constante si un cont bancar unde sa vi se vireze respectivele venituri (salariate, din pensie ori de alta natura).

Se solicita pentru accesare doar buletinul de identitate in format electronic: scan ori fotografie.

In cazul in care nu reusesti sa rambursezi la timp, vei plati o dobanda penalizatoare de 0,95% pe zi.

In cazul in care ai depus formularul online de accesare a unui imprumut, n-ai decat sa astepti un email de confirmare, in care ti se va spune daca ai primit creditul sau nu.

Pe cei de la SmileCredit ii gasiti la nr de telefon: 0369 437 234.
Programul de lucru este de luni pana vineri de la 8 la 17.
De asemenea, puteti sa le trimiteti un email pe adresa: suport@smilecredit.ro.
Adresa: Smile Credit IFN SA, Sibiu, str. Justiției, nr. 22, ap. 2.

(Visited 462 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies