Acasă » Facilitati » Credite nebancare in rate

Credite nebancare in rate

Last update:

IFN-urile ofera atat credite nebancare in rate saptamanale ori lunare, cat si produse rambursabile intr-o singura transa.

Acele credite nebancare cu rambursarea intr-o singura rata (o singura transa la restituire) sunt microcreditele.

IFN-urile ce acorda microcredite practica acest tip de rambursare intr-o singura rata, la finalul perioadei de creditare. Imprumuturile acestea de tip rapid nu au valori foarte mare, de regula nu depasesc 2.000 – 3.000 de lei.

Daca optezi pentru produsele financiare cu rambursare intr-o singura rata, trebuie sa stii ca acestea sunt printre cele mai facile imprumuturi, insa, au printre cele mai ridicate costuri.

Daca perioada de rambursare se intinde pe cateva luni, pana la cativa ani, atunci si costurile se diminueaza.

Avantajul ambelor tipuri de imprumuturi nebancare acordare de IFN-uri este acela ca de regula au dobanda fixa pe toata durata derularii perioadei de creditare.

In acest fel se limiteaza foarte mult posibilitatea sa te trezesti cu variatii de costuri. Cu o dobanda fixa si alte costuri transparente, nu vei avea suprize neplacute la rambursare.

Exista unele IFN-uri care ofera imprumuturi ieftine cu rate flexibile, adica poti creste oricand doresti suma imprumutata, poti sa alegi ce rata sa platesti, diminuand ori crescand perioada de creditare.

De la BRD Fianance poti accesa credite nebancare in rate daca ai un venit minim de 640 de lei si o vechime in munca la locul prezent de munca de minim trei luni. Acesta este un imprumut fara garantii, flexibil si comod de accesat (daca doresti, poti sa-l primesti la domiciliu).

BRD Finance functioneaza in urmatoarele zone: Arges, Braila, brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Craiova, galati, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Mehedinti, Olt, Ploiesti, Targoviste, Tlcea, Valcea.

Pe platforma online a IFN-ului veti gasi un simulator de rate unde puteti sa va calculati estimativ ratele aferente creditului. Acest credit nebancar in rate poate fi accesat pe perioade de la 12 la 60 de luni si iti da accesul la sume de bani cuprinse intre 3.000 si 100.000 lei.

Pentru un credit pe termen lung, puteti apela la Cetelem. Acest IFN ofera un credit rapid in lei cu dobanda fixa. Pentru a afla exact ce rata lunara ai de plata, poti utiliza calculatorul de rate online de pe platforma online Cetelem.

Exista alte IFN-uri la care ai posibilitatea sa alegi fie un credit mic cu rambursarea in rate saptamanale, fie un credit mai mare cu rambursare in multe rate lunare egale.

Un exemplu elocvent in acest sens este Credius. Credius ofera diverse forme de creditare, pe perioade de la 20 la 60 de luni in cuantum de la 2.000 la 40.000 lei. Credius este un IFN cu deschidere larga catre multe categorii de clienti: salariati, pensionari, diaspora, IMM-uri, etc.

Un alt exemplu de credit rapid cu rambursare in rate fixe este si imprumutul urgent de la Fast Finance. Acest imprumut se acorda pe perioade de la 3 luni la 36 de luni si este in cuantum de la 1.500 la 15.000 de lei. Ratele lunare sunt fixe pe toata durata de derulare a imprumutului.

V-am prezentat cateva din ofertele de credite nebancare in rate, produse aflate in portofoliul IFN-urilor din Romania, la momentul publicarii acestui articol.

(Visited 1.144 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies