Acasă » Oferte nebancare » Vesti bune: au aparut creditele online ieftine!

Vesti bune: au aparut creditele online ieftine!

Last update:

Variantele de credit Mozipo sunt printre cele mai ieftine credite nebancare din piata, dobanda de plecare fiind una mica.

Pentru ca in ultima vreme dinspre societatile financiare nu ne-au venit prea multe vesti bune, ne bucuram sa va anuntam astazi ca unul dintre IFN-urile cu experienta in piata, Mozipo, si-a modificat creditul pe care il oferea clientilor.

Astfel, de acum, cei de la Mozipo ofera credite online ori prin SMS in cuantum de pana la 20.000 de lei (da, si asta este o veste buna!!!), cu dobanda de 4,9% pe an.

Mozipo era pana de curand unul dintre IFN-urile cu oferte de microcredite, acordand sume mici de bani pe termen scurt, cu dobanzi destul de mari. Iata ca si-au modificat portofoliul si ne ofera astazi un credit online ieftin, sau ma rog, deosebit de ieftin, daca ar fi sa comparam cu ceea ca gasim de regula pe piata nebancara.

De la Mozipo poti imprumut sume de bani intre 100 si 20.000 lei, pe perioade de la 1 luna la 60 de luni.

Primul imprumut are valoare maxima de 500 de lei si se acorda pentru o perioada de maxim 2 luni, fara dobanda si fara comisioane.

Daca va achitati imprumutul in primele trei luni, dobanda aferenta creditului este 0. Adica obtineti o reducere de 100% la costurile creditelor online Mozipo.

Cei de la Mozipo ofera un credit de conum pentru nevoi personale, o linie de credit pe cinci ani.

Daca ar fi sa analizam in detaliu tipurile de produse oferite de Mozipo, ne-am pierde prea mult in detalii.

Am observat un desfasurator pe platforma online Mozipo, cu diverse tipuri de imprumuturi pe diverse perioade de timp.

Puteti sa verificati singuri in ce categorie va incadrati si care sunt costurile aferente creditelor, in functie de perioada pe care doriti sa accesati. Aici vezi gasi si care sunt ofertele de la Mozipo variante credite, in functie de sumele pe care doriti sa le accesati.

Dupa parerea noastra este un lucru foarte util faptul ca cei de la Mozipo ofera mai multe variante de creditare. E ca si cum si-ar personaliza de la inceput produsele, astfel incat clientii sa stie pentru ce opteaza.

Odata ce v-ati deschis un cont pe platforma celor de la Mozipo este usor sa-ti gestionezi creditul. Poti sa prelungesti perioada ori sa schimbi numarul de depuneri, poti sa rambursezi inainte de termini ori sa accesezi o noua suma de bani, etc.

Conditii de accesare credite online Mozipo:

  • sa ai o varsta intre 20 si 78 de ani
  • cetatean roman
  • carte de identitate valabila
  • cont bancar
  • venit stabil, in acord cu sumele pe care doresti sa le imprumuti
  • sa anu ai datorii actuale

Odata ce platesti taxa de transfer pentru confirmarea contului bancar, creditul este disponibil in 5 minute. Ori, daca ai optat pentru contractul semnat prin curier, creditul o sa fie disponibil in momentul in care semnati contractul. Poate dura pana la doua zile de la solicitare toata operatia.

Veti fi anuntat prin SMS daca vi s-a aprobat creditul.

Puteti vedea toate ofertele de credite online la care puteti aplica.

Este important sa va asigurati totusi ca aveti nevoie cu adevarat de banii imprumutati.

De retinut este ca, nu este obligatoriu necesar sa aveti un card bancar. Cei de la Mozipo nu solicita detaliile cardului bancar.

Rambursarea creditelor online se poate face fie in numerar la o banca, prin depunere in conturile deschise la diverse bancile in contul Mozipo, ori prin internet banking.

Mozipo este un IFN cu experienta deja in piata nebancara romaneasca. Au fost inregistrati la BNR in anul 2014. Numele complet al societatii este Mozipo IFN S.A.

Pe cei de la Mozipo ii gasiti in Strada Baratiei, nr. 31, Sector 3, Bucuresti. Teleftonul de contact: 031 9454. Program de lucru: de luni pana vineri intre 9 si 18.

Cei de la Mozipo au deschise sucursale in Bucuresti sin Ploiesti.

Pareri despre acest IFN sunt destul in zona online. Am vazut si pareri pozitive si unele mai putin favorabile.

Multi sunt de parere ca aceste imprumuturi online de la Mozipo sunt avantajoase. Dupa parerea noastra, faptul ca au costuri transparente, atat de detaliate, cu desfasuratoare pe aproape toate intervalele de creditare si sumele aferente, inseamna un lucru benefic pentru client.

Clientii sunt nemultumiti cand au surprize pe parcursul derularii contractului de credit.

In piata, in general, despre Mozipo parerile sunt pozitive, si cu siguranta ele vor fi si mai favorabile odata cu vizibilitatea in piata a noilor credite online ieftine pe care IFN-ul le-a lansat.

(Visited 865 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies