Acasă » Oferte bancare » Cumparaturi cu cardul Star BT

Cumparaturi cu cardul Star BT

Last update:

Cardurile Star BT sunt o posibilitatea facila de a avea acces rapid la o sua mai mare de bani pentru cumparaturi

Cardurile de cumparaturi Star BT iti dau posibilitatea sa cumperi in 12 rate din magazinele partenere ale Bancii Transilvania.

Exista trei variante de carduri pe care pe puteti accesa de la Banca Transilvania: BT Flying Blue, STAR Card si STAR Forte pentru medici.

La randul lui, cardul STAR are trei variante: STAR Forte, STAR Gold si STAR Platinum.

1. STAR Forte are urmatoarele conditii de eligibilitate si proprietati:
– venitul minim necesar pentru accesare de 800 lei;
– suma maxima ce poate fi imprumutata este de 25.000 de lei;
– perioada de creditare de 5 ani (aceeasi la toate cardurile);
– taxa de administrare de 25 de lei, iar taxa de emitere de 20 lei.

2. STAR Gold:
– este necesar un venit minim de 4.000 lei;
– poti imprumuta maxim 50.000 de lei pe o perioada de 5 ani;
– taxa de administrare de 200 de lei pe an si 100 taxa de emitere.

3. STAR Platinum
– presupune existenta unui venit minim de 12.000 de lei;
– poti accesa sume de bani de pana la 150.000 lei;
– taxa de administrare este de 350 pe an;
– taxa de emitere este de 350 de lei.

Cardul STAR Forte, numit si cardul de cumparaturi, este cel mai popular dintre cele trei.

Practic, accesand acest card, accesezi un imprumut ca oricare altul. Ai la dispozitie astfel o suma de bani mereu la indemana. Dupa cum spune si oferta celor de la BT – “sunt ca un portofel, dar mult mai elegant”.

Un astfel de card de credit online este o solutie mereu la indemana de care poti sa profiti intr-un moment financiar dificil.

Pe langa avantajul unui imprumut usor de accesat, mai ai si punctele STAR, puncte pe care le castigi de fiecare data cand efectuezi cumparaturi in tara si in afara. Punctele STAR se aduna in functie de valoarea cumparaturilor tale. Practic un leu este un punct STAR. Astfel tu castigi bani in timp ce faci cumparaturi. In timp, punctele STAR se transforma in bani.

Cu cardul de cumparaturi STAR Forte poti sa faci cumparaturi in cele peste 9.000 de magazine partenere. Beneficiezi astfel de 12 rate fara dobanda si fara comisioane. Prima plata cu STAR Forte iti aduce 10 lei bonus la comercianti.

Creditul pe care-l poti accesa prin intermediul acest card STAR Forte este de pana la cel mult cinci ori venitul tau lunar, dar nu mai mult de 5.000 de euro echivalent in lei.

Cardul de credit se acorda pe 5 ani, cu o dobanda fixa de 24% pe an.

Pentru a-l accesa, trebuie sa ai o vechime de minim un an si sa dovedesti ca ai veniturile necesare pentru a contracta suma de bani dorita.

De asemenea, o alta conditie de eligiblitate este aceea de a avea o varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani.

Cardul de credit STAR Forte se emite ratuit, insa, la folosinta vei avea de plata comisioane diverse. Puteti sa consultati lista cu aceste comisioane pe platforma online a Bancii Transilvania dedicata cardului de credit STAR Forte (https://www.starbt.ro/star-forte/).

Pentru a-l accesa, trebuie sa suni la unul din numerele de telefon: 0264 594 337, 0800 80 CARD (2273). Poti de asemenea, sa intri pe platforma online a bancii, sa-ti lasi datele tale de contact si astepti sa fi contactat de un reprezentant BT.

Exemplu de calcul: pentru o suma de 10.000 de lei contractata pe o perioada de 5 ani, dobanda este de 26,77%. Totalul de rambursat la finalul celor 5 ani este de 12.045 lei, dintre care 2.045 de lei sunt consturile efective ale creditului.

Pentru cei inscrisi in Biroul de Credite, Banca Transilvania le spune ca este posibil sa poate sa le acorde un credit. Ei cu siguranta vor analiza situatia ta financiara si vor analiza eligibilitatea ta in conformitate cu politicele pe care banca le are.

Daca ai accesat un card de credit si acesta ti-a fost aprobat, banii o sa-i primesti aproape instant.

De retinut este ca Banca Transilvania ia in calcul o gama larga de venituri: din salarii, bonuri de masa, comisioane, din pensii, venituri obtinute din profesii liberale, venituri din rente, dividende, etc.

(Visited 381 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies