Acasă » Oferte bancare » Descoperire de cont sau credit? Alege potrivit planurilor tale!

Descoperire de cont sau credit? Alege potrivit planurilor tale!

Last update:

Intesa Sanpaolo Bank are oferte dedicate pentru persoane fizice, solutii beneficie si consultanta de nadejde. Poti aplica usor si sigur.

Aceasta banca face parte dintr-un puternic grup financiar, Intesa Sanpaolo fiind lider in piata bancara din Italia si avand o prezenta insemnata in Europa, dar si in Africa.

Intesa Sanpaolo isi desfasoara activitatea in peste 40 de tari, dar are o concentrare mai mare in zona Europei Centrale si de Est, dar si a tarilor din zona Marii Mediterane.

In Romania, banca si-a facut prezenta in 2008, avand o axare deosebita pe segmentul corporate – firme mari si IMM-uri.

Intesa Sanpaolo Bank este o banca mereu aproape de clienti, lucru pe care il poti usor constanta din felul in care se misca in piata.

Cu pasi siguri, aceasta institutie financiara incepe sa-si faca simtita prezenta si in piata romaneasca, devinind tot mai populara.

Iata ca incep sa-si dezvolte si un segment solid de produse destinate persoanelor fizice si dupa parerea noastra era ceea ce lipsea pentru a se apropia si mai mult de cetatean.

Oferta speciala actuala de la Intesa SanPaolo Bank se adreseaza celor ce vor sa-si cumpere o locuinta. Creditul ipotecar pe care aceasta banca il ofera are in primii 3 ani o dobanda fixa. In prezent dobanda fixa este de 7% pentru creditele in lei, iar cea variabila este formata din 2,6% + IRCC.

Solutii pentru persoane fizice

Noi va prezentam astazi doua dintre produsele aflate in portofoliul Intesa Sanpaolo Bank pentru persoane fizice, si anume, creditul de nevoi personale si descoperitul de cont.

1. Creditul de nevoi personale

Popular in piata prin sloganul ”un credit care face ce vrei tu”, acest produs marca Intesa Sanpaolo Bank este unul flexibil, adaptat nevoilor tale.

In aceasta perioada exista si o promotie la acest produs, o dobanda avantajoasa pe care mai aveti timp sa o prindeti.

Acest credit de nevoi personale Intesa Sanpaolo Bank pune la bataie sume de pana la 100.000 de lei, iar daca mergi pe o refinantare suma poate urca la 120.000 de lei.

Exista posibilitatea sa soliciti in perioada derularii contractului de imprumut amanarea unei rate, daca te-ai aglomerat cu cheltuielile la un moment dat. Banca iti pune la dispozitie o perioada de gratie de 3 luni pe care o poti alege la acordarea creditului.

Dobanda creditului este fixa pe toata perioada, deci stai fara griji din punct de vedere al variatiei ratelor lunare.

Sumele mai mari de 20.000 de lei au dobanza mai mica.

Creditarea in acest caz se deruleaza pe perioade intre 6 luni si 6 ani.

Pentru refinantari, comisionul de analiza dosar este 0.

Banii imprumutati iti sunt virati in cont odata ce creditul ti-a fost aprobat.

Suma poti sa o folosesti asa cum doresti: poti retrage cash de la bancomat, poti solicita bani de la ghiseul bancii, poti plati online diverse facturi, poti transfera banii la o alta banca in cazul in care ai optat pentru o refinantare, ori banii sunt virati catre o alta institutie – daca vrei sa-ti cumperi o masina.

Nu putem spune ca aceasta banca acorda credit cu istoric negativ, insa, va putem spune ca este destul de maleabila cand vine vorba de refinantari.

Rambursarea se face in rate lunare in contul care este asociat creditului. Daca ai optat pentru incasarea veniturilor la aceasta banca, plata ratei se face prin debitare directa din contul tau la data scadenta. Daca nu, trebuie sa depui banii in respectivul cont, astfel incat sa ai acoperita suma necesara ratei la data scadenta.

Actele necesare

Acest credit de nevoi Intesa Sanpaolo Bank necesita o serie de documente pe care trebuie sa le prezinti ori sa le semnezi:

 • actul de identitate
 • cererea de credit
 • informare prelucrare date
 • acordul de examinare a veniturilor la ANAF
 • analiza si transmitere date catre Biroul de Credit

2. Descoperitul de Cont

Aceasta forma de imprumut iti da accesul la sume de bani echivalentul a trei salarii.

Poti miza pe o astfel de forma de creditare pentru vacante, cumparaturi, calatorii, servicii medicale ori alte cheltuieli neprevazute.

Limita descoperitului de cont Intesa Sanpaolo Bank este de trei salarii, dar nu mai mult de 10.000 de euro echivalent in lei.

Poti sa folosesti cum doresti acesti bani, nu-ti cere nimeni socoteala.

Caracterisitici descoperit autorizat de cont:

 • obtii pana la 3 salarii, dar nu mai mult de euro echivalent in lei
 • ai banii disponobili oricand pe cardul tau
 • nu ai de plata decat dobanda din suma cheltuita
 • ai o perioada de 12 luni cu posibilitatea de prelungire cu inca 12 luni
 • costurile sunt avantajoase, dobanda fiind variabila.

Pe langa dobanda, descoperitul de cont mare are niste costuri asociate: comision analiza de 100 de lei, comision de administrare cont curent si inscriere in RNPM 60 de lei.

Avantajul este ca platesti dobanda doar pentru sumele folosite.

Pentru solicitarea unei descoperit autorizat de cont, trebuie sa indeplniti urmatoarele conditii de eligibilitate:

 • sa ai o varsta intre 18 si 65 ani barbati, respectiv 63 de ani femei, iar pentru veniturile din pensii se admite varsta maxima de 70 de ani.
 • venit minim net lunar de 800 lei
 • vechime de minim un an vechime neintrerupta in munca in ultimii 2 ani si cel putin trei luni vechime la angajatorul curent
 • acest produs se acorda doar daca iti incasezi veniturile la Intesa Sanpaolo Bank.

Actele ce-ti vor fi necesare la accesare:

 • carte de identitate
 • dovada de venit – se accepta si examinarea ANAF, daca esti de acord
 • cerere de credit
 • acord prelucrare date cu caracter personale
 • consultare si transmitere date catre BC.

Va mai spunem ca programul de lucru al sucursalelor Intesa Sanpaolo Bank din tara este de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 16:30.

(Visited 204 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies