Acasă » Facilitati » Finantare in rate lunare ori saptamanale?

Finantare in rate lunare ori saptamanale?

Last update:

Care varianta este mai avantajoasa? Creditul in rate lunare ori cel cu rambursare in rate saptamanale?

Credit in rate lunare ori saptamanale? Care este cel mai avantajos imprumut din punct de vedere al intervalelor de rambursare?

Am primit pe adresa noastra si astfel de intrebari, oamenii vor sa afle cat de avantajoase sunt creditele cu rambursare in rate saptamanale si care ar fi diferenta dintre aceste forme de rambursare.

Sunt cateva IFN-uri in piata care ofera alternative de rambursare pentru creditele din portofoliu, furnizand atat optiunea in rate saptamanale cat si pe cele in rate lunare. Exista optiunea si de rate bilunare la unele IFN-uri.

Exemple de credite din piata

De regula, Institutiile Financiare care acorda credite cu rate saptamanale sunt cele care furnizeaza serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Un exemplu elocvent din acest punct de vedere sunt cei de la Provident.

Provident ofera ambele variante de rambursare: credite in rate lunare (produsul specific se numeste “credit de nevoi personale STAR”), precum si imprumuturile cu hibride (fie cu rate saptamanale, fie cu rate lunare – produsul lor se numeste “Imprumut Standard).

Cei de la Provident ofera serviciul de gestionare la domiciliu a creditului.

Creditul STAR de la Provident da accesul la dume de bani intre 6.000 si 15.000 de lei, pentru perioade de 12, 15, 18 ori 21 de luni, in functie si de sumele imprumutate. Pentru a te califica la acest credit, trebuie sa ai un venit minim net lunar de 1.300 de lei.

Imprumutul Standard de la Provident se poate accesa cu un venit minim net de 300 de lei pe luna, dovedibil. Acesta poate fi rambursat in rate saptamanale: de la 48 la 134 de saptamanai, in functie de suma de bani imprumutata.

Avand in vedere ca este destul de facil de accesat, imprumutul Provident este frecventabil pentru multi clienti.

Un alt IFN care permite rambursarea in rate saptamanale este iCredit.

Cei de la iCredit ofera nu doar rate saptamanale, ci si bilunare ori lunare.

Consultantii iCredit vin la tine acasa pentru ridicarea ratelor si pentru acordarea creditului. Si acest IFN ofera gestionarea la domiciliu a imprumutului.

La iCredit acordarea se face pe perioade de la 14 la 43 saptamani, ori de la 6 la 15 luni. Ratele se colecteaza de la domiciliul clientului, saptamanal, bilunar ori lunar, dupa cum a fost stabilit prin contract.

Cei de la iCredit ofera un credit de nevoi personale cu valori intre 400 si 6.000 de lei, cu accesare in 24 de ore. Se poate aplica online ori prin telefon. De asemenea, mai au un produs in portofoliu este vorba de Creditul PREMIUM, cu valori intre 2.000 si 4.000 de lei pentru care aprobarea dureaza 24 de ore. Banii imprumutati iti sunt livrati acasa, in mana.

Tot de la iCredit mai aveti un produs, de valoare mai mare, este vorba de iCredit Plus, un imprumut cu valori intre 400 si 10.000 de lei. Banii iti sunt adusi acasa, fara sa platesti comision de livrare. Rambursarea se poate face in rate saptamanale, bilunare ori lunare, egale.

Avantajul ratelor saptamanale este acela ca iti micsorezi povara pentru intervale mai scurte de timp. Acest imprumut cu rambursare in rate saptamanale este avantajos pentru cei ce obtin venituri zilnice ori in mai multe transe lunare.

Asadar, daca esti zilier ori incasezi mai multe plati lunare, este mai avantajos sa rambursez in rate saptamanale ori bilunare, pentru ca nu trebuie sa platesti o suma mare intr-o singura transa.

Dezavantajul intervine daca ai un program de lucru destul de rigid si nu poti fi acasa pentru ca un consultant sa vina sa ridice ratele.

(Visited 984 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies