Acasă » Oferte nebancare » Utile despre imprumutul Provident. Acte necesare. Pareri.

Utile despre imprumutul Provident. Acte necesare. Pareri.

Last update:

Dupa parerea noastra, multi dintre cei ce vor un imprumut Provident cauta sa obtina banii cash.

Un imprumut Provident este un produs nebancar facil, acordat fara garantii si fara giranti, cu acte putine.

Multi cetetani apeleaza la Provident pentru a obtine bani cash, profitand de serviciul lor de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Obtienrea banilor cash este o metoda simpla de a nu avea de-a face cu bancile, atat la accesare, cat si la primirea banilor si la rambursare.

Avand o vechime respectabila in piata, Provident si-a format de-a lungul vremii clienti fideli.

Am vazut multe pareri pozitive exprimate de acesti clienti pe formurile de specialitate.

Nu stiu cate persoane cunoasteti voi care s-au imprumutat la Provident, dar eu cunosc. Este vorba de o vecina. Aceasta vecina, careia i-a decedat mama cu cativa ani in urma, a apelat la cei de la Provident pentru obtinerea unei sume de bani in vedere acoperirii cheltuielilor de inmormantare. Sunt astfel de stuatii in viata cand te poate prinde nepregatit, cat sa nu poti acoperi o suma mai mare de bani. Vecina mea este o persoana de conditie medie, fara cunostinte tehnice avansate, cu venituri mici.

Va informez ca de atunci vecina mea are doar cuvinte de lauda la adresa celor de la Provident. Chiar ii recomanda.

Dupa parerea mea astfel de recomandari venite de la clientii care au contractat un credit Provident reprezinta cea mai buna reclama pe care societatea si-o face.

Dupa cum multi dintre voi stiti, Provident este o Institutie Nebancara cu o experienta mare in piata din Romania. Provident a devenit populara datorita creditelor acordate la domiciliul clientilor.

Vezi si   Card de credit AXI nebancar

Daca ar fi sa descriem sumar imprumutul Provident, am spune ca este un produs dintr-o clasa medie, atat ca cerinte cat si din punctul de vedere al costurilor implicate.

Vezi si   Card de credit AXI nebancar

Cei de la Provident analizeaza cererile de imprumut, indiferent de experienta pe care clientul a avut-o cu alte institutii de credite. Este bine sa oferi informatii complete atunci cand soliciti un imprumut.

Sumele ce pot fi accesate printr-o credit Provident variaza intre 500 si 15.000 de lei. Exista mai multe tipuri de produse, in mare diferentiate prin limitele de creditare si veniturile solicitate.

Actele necesare accesarii unui imprumut Provident:

  • cartea de identitate din care trebuie sa reiasa ca aveti cetatenie romana si domiciliati in unul din orasele in care cei de IFN-ul are acoperire. Daca optezi pentru creditul cu gestionare la domiciliu, primesti banii mult mai rapid, chiar la tine acasa;
  • dovada de venituri (pe platforma Provident gasiti un model de adeverinta de venit pe care o puteti descarca si completa mai apoi la serviciul unde lucrati); venitul minim pentru fiecare solicitant este de minim 300 de lei;

Alte cerinte:

  • varsta minima de 18 ani

Costul creditelor Provident nu este unul mic, insa nici mare. Cum va ziceam anterior, avem de-a face cu niste imprumuturi de nivel mediu si ca cerinte si in privinta costurilor.

De exemplu, pentru un credit de 2000 de lei, DAE-ul poate fi: 81,93% (perioada de contractare de 62 de saptamani), 94,63% (perioada de 74 saptamani), 97,56% (perioada de 84 saptamani).

Imprumutul Provident este disponibil pentru oricine, indiferent de nivelul de venituri, cunostinte ori statut social. Este printre putinele credite accesibile si celor cu venituri mici.

Vezi si   Vrei un imprumut rapid de pana la 10.000 RON? Baga-te in Hora!

Noi am remarcat in timp pe platforma lor sectiuni ample dedicate creditarii responsabile si educatiei financiare, lucru destul de rar intalnit la alte IFN-uri. Cu alte cuvinte, da, Provident acorda credite pentru oricine, educat ori needucat, insa pune la dispozitie si informatia necesara pentru cine e interesat.

Vezi si   CreditPrime - online doar cu buletinul!

Pentru accesarea unui imprumut Provident venitul este obligatoriu. Daca n-ai dovada de venit, nu primesti creditul. Chiar daca venitul minim pretins are limita mica, pentru ca sunt acceptati la creditare si clientii cu venituri modeste, chiar sub medie, totusi, valoarea imprumutului se acorda in functie de veniturile clientului, deci nu exista risc de indatorare excesiva.

Provident colaborareaza atat cu Biroul de Credit cat si cu cei de la ANAF.

Cu Biroul de Credit se lucreaza pentru aflarea istoricului de creditare al fiecarui client in parte. Astfel se evita supraindatorarea.

Prin coroborarea acestor facilitati, Provident a redus destul de mult timpul de acordare al unui imprumut la cateva ore.

Creditele la domiciliu raman printre cele mai solicitante produse din portofoliul Provident. Avantajul acestor imprumuturi este ca banii nu mai trec prin banca, si trebuie sa ne imagina ca sunt multi romani care nu au un cont in banca. Multi pensionari inca isi incaseaza pensia acasa, prin posta. Acesti oameni nu au un cont bancar, unde ar putea sa primeasca banii imprumutati. Si atunci, creditele la domiciliu sunt singurele lor posibilitati de a se imprumuta, fara sa aiba treaba cu bancile.

Provident nu solicita carte de munca ori vechime in munca, solicita doar dovezi certe de venituri. Daca ai venituri constante demonostrabile, poti apela cu incredere la acest IFN.

Vezi si   Credite nebancare pentru nevoi urgente accesibile online

Nu este chiar simplu sa te imprumuti la Provident. Mai mult de jumatate din cererile de creditare sunt respinse.

Avantajele creditelor la domicilu de la Provident:

  • primesti suport in completarea documentelor
  • ai banii in mana acasa in maxim 48 de ore
  • nu ti se solicita nici giranti si nici garantii
  • nu trebuie sa te stresezi cu plata ratelor pentru ca acestea sunt platite tot de la domicilu.

Pentru a accesa un imprumut Provident o puteti face online completand formularele puse la dispozitie in acest sens pe platforma IFN-ului, ori puteti accesa telefonic sau prin SMS.

Vezi si   Refinantare imprumuturi IFN. Solutii rapide

Programul de lucru Provident este de luni pana vineri intre orele 7:30 si 22:00, ori sambata si duminica intre 8:00 si 18:00. Pentru a lua legatura cu Provident, puteti suna la numarul de telefon 021 275 75 75, ori trimite un SMS la numarul 1805. Informatii utile gasiti insa pe platforma online provident.ro.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies