Acasă » Oferte bancare » Impresii credite BRD. Te intereseaza pentru nevoi personale ori pentru locuinta?

Impresii credite BRD. Te intereseaza pentru nevoi personale ori pentru locuinta?

Last update:

Fii atent la aceasta informatie! La BRD creditul de nevoi are dobanda fixa de la 7,4%!

Fie ca ai nevoie de bani pentru nevoi imediate, fie pentru ca vrei sa-ti achizitionezi ori construiesti o locuinta, BRD vine cu un portfoliu variat de creditare adecvat necesitatilor clientilor.

Indiferent de solutia de finantare pe care doresti sa o accesezi, fie ca vrei un credit de nevoi, fie o refinantare ori bani pentru cumpararea unei locuinte, BRD are solutii pentru toti cei interesati.

Oamenii se intreaba daca este simplu sa obtii un credit de nevoi personale 2020? In conditiile actuale bancile au cautat tot felul de solutii facile pentru clienti, astfel incat acestia sa nu trebuiasca sa se deplaseze, sa poata obtine usor banii doriti, primindu-i in cont.

Despre BRD Groupe Societe Generale

Una din bancile populare din Romania, BRD propune pentru persoanele fizice trei tipuri de finantari: de nevoi (materializate prin creditul Expresso), imobiliare si refinantare.

Cei interesati de cumpararea unei case, a unui apartament, dar si pentru renovarea locuintei, pot solicita de la BRD produse specifice.

Daca intri pe platforma online a banci, vei gasi un calculator de rate care iti arata aproximativ care este costul creditului ales de tine.

Oferta de credite BRD 2020

Credit de nevoi personale BRD

Creditul de nevoi Expresso este deja binecunoscut de clientii romani si destul de popular in randul acestor.

Dobanda acestui credit este fixa la momentul publicarii articolului si incepe de la 7,40% (minimul dobanzii este valabil pentru creditele a caror valoare depaseste 75.000 lei, cu conditia sa iti primesti veniturile prin aceasta banca).

Vezi si   Credit imediat fara adeverinta de venit

Pentru solicitarea acestui imprumut nu aveti nevoie de acte numeroasa, va sunt suficiente buletinul daca obtineti venituri din salarii.

Insa, de la BRD pot contracta un credit nu doar salariatii, ci si persoanele varstnice (pensionarii) ori studentii, ba chiar si persoanele ce obtin venituri din drepturi de autor.

Vezi si   Piraeus Bank devine First Bank urmand "The American Way"

Pentru asfel de venituri BRD solicita acte specifice, atata timp cat veniturile nu pot fi verificare prin ANAF.

Cel mai avantajos aspect pentru persoanele care acceseaza un credit de nevoi personale de la BRD este faptul ca pot beneficia de o perioada de gratie de jumatate de an.

Suma ce poate fi accesata este de 130.000 de lei. Perioada de imprumut este de maxim 5 ani.

Pentru accesarea creditului nu ti se solicita adeverinta de venit, dar in cazul in care informatiile de la ANAF privitoare la veniturile tale nu sunt complete, va trebui sa furnizezi documente justificate pentru veniturile tale.

Asigurarea de viata incheiata pe durata creditului iti ofera liniste pe perioada creditarii.

Modalitatea de accesare este cea obisnuita la banci.

Banii pe care ii obtii din accesarea creditului Expresso de la BRD pot fi cheltuiti dupa placul clientului.

Impreuna cu creditului vei primi si un card de cumparaturi avantajos prin faptul ca poti sa dispui de 24 de rate fara dobanda in unele magazine partenere.

Oricare dintre produsele oferite de BRD au conditii mai avantajoase daca duci veniturile la BRD.

Credite pentru locuinte BRD

Creditul pentru locuinta de la BRD intitulat sugestiv ‘creditul habitat’ cu deviza ‘muta-te la arca ta’ iti ofera posibilitatea accesarii sumei de bani necesare pe o perioada de 30 de ani cu rata fixa.

Vezi si   Vrei o refinantare la creditele actuale si bani in plus?

Practic, orice s-ar schimba in piata ori in viata ta, dobanda ramane aceeasi – un motiv de siguranta de care ar trebui sa profitati.

Cele trei variante disponibile prin creditele pentru locuinte: la casa mea, prima casa si habitat.

La casa mea este un credit dedicat primei locuinte. Acesta vine cu oo dobanda fixa pentru primii cinci ani, iar apoi cu o dobanda variabila alcatuita din 2,95 la care se adauga IRCC.

Dintr-o suma echivalenta cu maxim 20% din valoarea creditului poti sa-ti platesti cheltuieli legate de evaluare, notariale, modernizarea locuintei.

Vezi si   Ai mai multe imprumuturi? BRD

Avansul necesar este de minim 15%.

Aprobarea ese valabila 90 de zile, timp in care trebuie sa-ti gasesti locuinta.

Poti imprumuta pana la 100.000 euro.

Veniturile acceptate sunt: salariale, pensii, dividente, drepturi de autor, chirii, etc.

Veniturile sunt verificate la ANAF, in cazul in care acestea sunt incomplete, trebuie sa furnizezi si o adeverinta de venit. Model adeverinta de venit BRD poate fi descrcat de pe platforma online a banci, din sectiunea dedicata creditelor imobiliare.

Prima Casa BRD are o dobanda avantajoasa compusa din IRCC la care se adauga 2%.

Avansul este de minim 5%. Perioada de creditare de 30 de ani.

Criteriile pentru accesarea creditului Prima Casa BRD sunt cele comune ale programului. Va reamintim ca programul guvernamental dedicat acestui program a fost redenumit ulterior in „o familie, o casa”.

Pentru 2020, incepand din 3 aprilie, „Prima Casa” se transforma in „O familie, o casa”.

Banca asteapta comunicari noi privind continuarea preluarii de cereri aferente acestui credit.

Asadar, incepand cu 6 aprilie 2020 toate cererile vor fi supuse prevederilor programului „O familie, o casa”.

Creditul Habitat vine cu o dobanda fixa si o pre-aprobare valabila 90 de zile.

Vezi si   Linie de credit fara garantii de la BT pentru firme

Pentru nevoi legate de investitia imobiliara, poti solicita un credit suplimentar de maxim 20% din valoarea imprumutului.

Creditul Habitat BRD prevede un avans de 15%, o perioada de creditare de maxim 36 de luni.

Suma aferenta acestui credit depinde de valoarea imobilului cu care garantezi.

La acest credit Habitat poti beneficia si de o perioada de gratie de pana la un an daca e vorba de credite pentru constructii si de jumatate de an, daca e vorba de finalizarea, extinderea, reabilitatea ori consolidarea unei locuinte.

Ca acestea ar fi oferta de la BRD pentru 2020.

Cum va spuneam anterior, aceste produse oferite de banca sunt deja cunoscute in piata, fiind destul de populare in randul romanilor.

Parerile multora se regasesc in mediile de socializare, asa ca putem cu totii urmari impresii legate de procesul de creditare de la BRD.

Vezi si   Credit imediat fara adeverinta de venit

BRD ofera la nivelul lui 2020 conditii moderne de creditare, adaptandu-se vremurilor de astazi.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

GDRP | T&C | Privacy | Cookies