Acasă » Facilitati » Imprumut cu buletinul la banci - solutii online

Imprumut cu buletinul la banci – solutii online

Last update:

E tot mai simplu sa accesezi un credit doar cu buletinul de la banci.

S-au simplificat foarte mult conditiile de accesare a creditelor bancare in 2020.

Practic, un imprumut cu buletinul poate fi accesat si de la banci, daca faci parte din categoria salariatilor ori pensionarilor cu venituri inregistrate la ANAF.

Poti oricand solicita de la banca un credit doar cu buletinul, iar aceasta sa ti-l acorde chiar pe loc ori in cateva ore. Este vreo schema la mojloc, va puteti intreba. Nu, nu este nicio schema. Doar ca bancile nu mai solicita adeverinta de venit ori de salariu, daca esti salariat ori pensionar ori obtii venituri din alte surse identificabile.

Si de la banci si de la IFN-uri poti afla foarte usor cati bani poti imprumuta, apeland la calculatoarele de credit nelipsite din platformele online ale acestor institutii.

Mai toate ofertele de credite doar cu buletinul de la banca se acorda fie cu dobanda fixa, fie cu dobanda variabila.

Daca esti deja client al bancii, si-ti incasezi veniturile prin conturi deschise la respectiva banca, obtii si niste beneficii la costuri. Toate bancile ofera discount-uri celor ce-si aduc veniturile la ei. Pentru cei ce se imprumuta la banci, discount-ul consta in reduceri la dobanzi.

Celor ce inregistreaza venituri la ANAF (din 2018 chiar si persoanele ce obtin venituri din activitati independente pot beneficia de acest privilegiu, pentru ca de atunci a inceput declarea veniturilor din activitati independente in avans) bancile nu le mai solicita adeverinta de salariu ori de venit, nici cupon de pensie in cazul pensionarilor.

Nici macar venitul minim pe economie nu mai este un prag psihologic cand vine vorba de credite bancare. Credite cu salariul minim pe economie acorda toate bancile din Romania.

Vezi si   Nu faci fata cheltuielilor de la un salariu la altul?

Practic, singurul act justificativ de venit in 2020 solicitat de banca este acordul tau in privinta interogarii la ANAF. Asadar, actele obisnuite doveditoare de venituri, cum erau fluturasul de salariu, adeverinta de salariu, cuponul de pensie, adeverinta de venit sunt deja acte perimate din punct de vedere al creditarii.

Vezi si   Unde poti solicita un credit fara venit ?

Avem insa si alte vesti bune. Bancile deja incep ofertele de credite online doar cu buletinul. Am vazut la ING Bank ca deja au implementat un sistem de creditare din contul de client. Asadar, suntem la un pas ca aceste credite bancare online doar cu buletinul sa se extinda.

Deocamdata, clientii deja existenti ai bancilor pot accesa online un credit din contul de client.

2020 este clar anul schimbarilor in sistemul financiar romanesc. A scazut gradul de indatorare la creditele in lei si valuta. Bancile au inceput sa ofere credite online (BCR – George si ING prin Home’Bank).

Numarul restantierilor a scazut, dar tot vorbim de peste 500.000 de persoane cu istoric negativ. Cei inscrisi in Biroul de Credit sunt greu acceptati la finatare. Sunt unele banci care la nivel declarativ ne spun ca pot oferi credite pentru restantieri in anumite conditii de bonitate si de scoring de credit.

Vestea buna este ca gasim in 2020 credite doar cu buletinul la bancile din Romania.

ING Bank, Raiffeisen, BRD, Banca Transilvania, BCR, patria Bank, UniCredit, etc., toate acestea si multe altele, ofera credite doar cu buletinul si interogarea veniturilor prin ANAF. Pentru aceste banci, imprumutul cu buletinul in 2019 reprezinta o certitudine.

Ce ne bucura pe noi foarte tare este flexibilitatea din punct de vedere al accesarilor online. Pana la urma, creditele online sunt cele mai facile forme de accesare, de aceea noi speram sa se extinda aceasta abordare la mai multe banci din piata.

Vezi si   Card de credit online rapid 2020

De la creditul pe repede inainte la creditul la un click distanta, ING Bank este o banca inovatoare, deschizatoare de drumuri, care ofera sume de bani imprumut in cuantum de pana la 125.000 lei. Acordarea se face pe perioade de la 1 la 5 ani.

De la ING ne vine o alta veste buna, daca incasezi veniturile prin aceasta banca si inchei si o asigurare de viata si de somaj, iti micsorezi rapid dobanda creditului contractat.

De la ING poti solicita rapid un credit online doar cu buletinul intrand in Home’Bank. Astfel poti sa iei banii pe loc, fara alt acte.

Pentru accesare trebuie sa ai peste 18 ani, un venit de minim 1.000 lei si un an minim vechime in total, precum si minim sase luni vechime la locul actual de munca.

Vezi si   Avantajele unei linii de credit pentru firme

Dobanda la ING pleaca de la 8,99% daca incasezi venitul prin banca si inchei si asigurarea de care am amintit anterior.

Raiffeisen ofera si ea un credit de nevoi fara ipoteca cu accesare 100% online. Poti obtine banii in contul tau in doar 10 minute de la accesare.

La Raiffeisen ai la dispozitie Flexicreditul care iti da accesul online la un credit de nevoi personale doar cu buletinul, cu conditia sa fii deja clientul bancii.

Daca iti incasezi salariul roin aceasta banca obtii o reducere de dobanda de 1%, iar daca aplici online pentru un credit mai obtii o reducere de 0,7% din dobanda.

Aplicand online la Raiffeisen beneficiezi de un credit doar cu buletinul fara adeverinta de venit.

Sumele ce pot fi disponibile la Raiffeisen variaza intre 500 si 20.000 de euro echivalent in lei, pe perioade de la 18 luni la 60 de luni.

Vezi si   Pot obtine un credit daca sunt in Biroul de Credit?

Banca Transilvania ofera si ea un credit doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, accesabil online. La Banca Transilvania obtii o reducere substantiala din dobanda fixa (de la 10.9% scade la 8,5%) daca aplici online.

Astfel poti imprumuta pana la 5.000 de euro echivalent in lei pe perioade de la 1 la 5 ani. Ratele sunt fixe.

Cerintele la Banca Transilvania sunt urmatoarele: sa fii salariat de minim trei luni, sa nu ai restante la alte credite, sa fii cetatean roman, sa ai maxim 65 de ani la finalul contractului de imprumut.

De la BRD ne vine in intampinare creditul Expresso, ce ofera finantari de pana la 130.000 de lei pe perioade de maxim 5 ani. Creditul se acorda in lei si are o dobanda atractiva. Acesta este un credit bancar doar cu buletinul fara adeverinta de venit ori alte documente justificative ale veniturilor.

Singura banca care si-a aratat disponibilitatea pentru acceptarea la creditare a celor inscrisi in Biroul de Credit ramane Banca Transilvania. Si la BT lucrurile nu sunt tocmai roz pentru restantieri. Acestia nu trebuie sa mai aiba restante active, iar cele anterioare ar fi trebuit sa fie mici si de scurta durata.

Dupa cum stiti, bancile raporteaza orice intarzieri ale ratelor mai mari de 30 de zile catre Biroul de Credit. Odata inscris in Biroul de Credit ramai acolo timp de patru ani din clipa in care ti-ai stins datoria veche.

Vezi si   Pot obtine un credit daca sunt in Biroul de Credit?

Cei de la Banca Transilvania sunt singurii care au confirmat ca nu refuza din start persoanele cu istoric negativ. In fapt, majoritatea bancilor adera la acest principiu, scoringul de client neffind alcatuit exclusiv din istoricul de creditare, ci fiind completat cu mult mai multi parametrii (venituri actuale, vechime in munca, grad de indatorare, etc.).

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies