Acasă » Facilitati » Imprumut acordat facil de banci - solutii online

Imprumut acordat facil de banci – solutii online

Last update:

Esti interesat de banci care dau credite online? Nimic mai usor! Toate o fac daca incasezi venituri ce pot fi confirmate.

S-au simplificat foarte mult conditiile de accesare a creditelor bancare in 2023.

Atentie! Nu vorbim de conditiile de acordare, ci doar de accesare.

Practic, un imprumut facil poate fi accesat si de la banci, daca faci parte din categoria salariatilor ori pensionarilor cu venituri inregistrate la ANAF.

Poti oricand solicita de la banca un credit fara multe acte, iar aceasta sa ti-l acorde chiar pe loc ori in cateva ore. Este vreo schema la mojloc, va puteti intreba. Nu, nu este nicio schema. Doar ca bancile nu mai solicita adeverinta de venit ori de salariu, daca esti salariat ori pensionar ori obtii venituri din alte surse identificabile.

Si de la banci si de la IFN-uri poti afla foarte usor cati bani poti imprumuta, apeland la calculatoarele de credit nelipsite din platformele online ale acestor institutii.

Mai toate ofertele de credite online de la banca se acorda fie cu dobanda fixa, fie cu dobanda variabila.

Daca esti deja client al bancii, si-ti incasezi veniturile prin conturi deschise la respectiva banca, obtii si niste beneficii la costuri. Toate bancile ofera discount-uri celor ce-si aduc veniturile la ei. Pentru cei ce se imprumuta la banci, discount-ul consta in reduceri la dobanzi.

Plus de asta, incasand banii intr-un cont la acea banca, institutia stie clar cum stai cu bonitatea. Deci, e mai simplu sa te imprumuti de la banca unde ai cont si unde iti sunt virati banii din salariu ori din alte activitati.

Bancile acorda credite facile cu acte putine?

Marea majoritate a bancilor acorda credite cu examinarea veniturilor prin ANAF.

Daca acum cativa ani in urma bancile solicitau multe documente in special legate de venit, astazi lucrurile s-au simplificat mult.

De abia ne obisnuisem cu creditul doar cu buletinul de la IFN ca bancile au venit cu aceste verificari ale veniturilor prin ANAF care au imbunatatit sectaculos timpii de acordare.

Celor ce inregistreaza venituri la ANAF (din 2018 chiar si persoanele ce obtin venituri din activitati independente pot beneficia de acest privilegiu, pentru ca de atunci a inceput declarea veniturilor din activitati independente in avans) bancile nu le mai solicita adeverinta de salariu ori de venit, nici cupon de pensie in cazul pensionarilor.

Nici macar venitul minim pe economie nu mai este un prag psihologic cand vine vorba de credite bancare. Credite cu salariul minim pe economie acorda toate bancile din Romania.

Practic, singurul act justificativ de venit in 2023 solicitat de banca este acordul tau in privinta interogarii la ANAF. Asadar, actele obisnuite doveditoare de venituri, cum erau fluturasul de salariu, adeverinta de salariu, cuponul de pensie, adeverinta de venit sunt deja acte perimate din punct de vedere al creditarii.

Avem insa si alte vesti bune. Bancile nu doar ca nu-ti mai cer dovezi de venit, dar acorda credite online destul de rapid. Am vazut la ING Bank ca deja au implementat un sistem de creditare din contul de client. Asadar, suntem la un pas ca aceste credite bancare online sa se extinda.

Cum accesam online de la banci?

Deocamdata, clientii deja existenti ai bancilor pot accesa online un credit din contul de client.

2023 este clar anul schimbarilor in sistemul financiar romanesc. A scazut gradul de indatorare la creditele in lei si valuta. Bancile au inceput sa ofere credite online (BCR – George si ING prin Home’Bank).

Numarul restantierilor a scazut, dar tot vorbim aproape 500.000 de persoane cu istoric negativ. Cei inscrisi in Biroul de Credit sunt greu acceptati la finatare. Sunt unele banci care la nivel declarativ ne spun ca pot oferi credite pentru restantieri in anumite conditii de bonitate si de scoring de credit.

Vestea buna este ca vom gasim si in 2023 credite usor de accesat de la bancile din Romania.

ING Bank, Raiffeisen, BRD, Banca Transilvania, BCR, patria Bank, UniCredit, etc., toate acestea si multe altele, ofera credite cu interogarea veniturilor prin ANAF. Pentru aceste banci, imprumutul rapid reprezinta o certitudine.

Ce ne bucura pe noi foarte tare este flexibilitatea din punct de vedere al accesarilor online. Pana la urma, creditele online sunt cele mai facile forme de accesare, de aceea noi speram sa se extinda aceasta abordare la mai multe banci din piata.

Banci care acorda credite permisive

ING Bank

De la creditul pe repede inainte la creditul la un click distanta, ING Bank este o banca inovatoare, deschizatoare de drumuri, care ofera sume de bani imprumut in cuantum de pana la 125.000 lei. Acordarea se face pe perioade de la 1 la 5 ani.

De la ING ne vine o alta veste buna, daca incasezi veniturile prin aceasta banca si inchei si o asigurare de viata si de somaj, iti micsorezi rapid dobanda creditului contractat.

De la ING poti solicita rapid un credit online din Home’Bank. Astfel poti sa iei banii pe loc, fara alt acte.

Pentru accesare trebuie sa ai peste 18 ani, un venit de minim egal cu minimul net pe economie si un an minim vechime in total, precum si minim sase luni vechime la locul actual de munca.

Dobanda la ING pleaca de la 8,49% daca incasezi venitul prin banca si inchei si asigurarea de care am amintit anterior. Minimul dobanzii este valabil pentru sume de cel putin 50.000 lei.

Raiffeisen ofera si ea un credit de nevoi fara ipoteca cu accesare 100% online. Poti obtine banii in contul tau in doar 10 minute de la accesare.

Raiffeisen

La Raiffeisen ai la dispozitie Flexicreditul care iti da accesul online la un credit de nevoi personale, cu conditia sa fii deja clientul bancii.

Daca iti incasezi salariul roin aceasta banca obtii o reducere de dobanda de 1%, iar daca aplici online pentru un credit mai obtii o reducere de 0,7% din dobanda.

Aplicand online la Raiffeisen beneficiezi de un credit online fara adeverinta de venit.

Sumele ce pot fi disponibile la Raiffeisen variaza intre 500 si 20.000 de euro echivalent in lei, pe perioade de la 18 luni la 60 de luni.

Banca Transilvania

Banca Transilvania ofera si ea un credit online, fara adeverinta de venit.

Astfel poti imprumuta pana la 100.000 de lei pe perioade de la 1 la 5 ani. Ratele sunt fixe. Dobanda pleaca de la 8,9%

Cerintele la Banca Transilvania sunt urmatoarele: sa fii salariat de minim trei luni, sa nu ai restante la alte credite, sa fii cetatean roman, sa ai maxim 65 de ani la finalul contractului de imprumut.

De asemenea trebuie sa ai venituri stabile in ultimele trei luni.

Cei de la Banca Transilvania sunt singurii care au confirmat ca nu refuza din start persoanele cu istoric slab de creditare. In fapt, majoritatea bancilor adera la acest principiu, scoringul de client neffind alcatuit exclusiv din istoricul de creditare, ci fiind completat cu mult mai multi parametrii (venituri actuale, vechime in munca, grad de indatorare, etc.).

BRD

De la BRD ne vine in intampinare creditul Expresso, ce ofera finantari de pana la 130.000 de lei pe perioade de maxim 5 ani. Creditul se acorda in lei si are o dobanda fixa de 10,49%. Si acesta este un credit bancar fara adeverinta de venit ori alte documente justificative ale veniturilor. Bineinteles ti se verifica bonitatea prin intermediul ANAF.

Pentru accesare trebuie sa aveti intre 18 si 76 de ani.

Dupa cum ati putut observa sunt sanse tot mai mari sa accesezi credite bancare online, fara mari batai de cap de la aproape toate bancile existente pe piata din Romania.

(Visited 639 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies