Acasă » Informative » Imprumut fara extras de cont. Nu iti incasezi salariul prin banca?

Imprumut fara extras de cont. Nu iti incasezi salariul prin banca?

Last update:

Persoanele care spera sa obtina un credit fara extras de cont, primesc salariul in mana, nu intr-un cont bancar.

Cei care sunt reticenti la tehnologie, dar si cei care se tem de taxe si comisioane, nu vor sa aiba conturi bancare si prefera sa lucreze cu cash.

Sunt multe IFN-uri care accepta accesarea unui credit cu dovada de venit reprezentata de extrasul de cont. Dar si acestea ofera mai multe alternative pentru justificarea veniturilor.

Fireste, din acel extract de cont trebuie sa se inteleaga ca obtii venituri, in speta acel salariu pe care il incasezi iti este virat prin banca.

Uneori sunt si alte motive care ii determina pe unii sa opteze pentru astfel de solutii. Spre exemplu, persoanele care lucreaza intr-o forma ileagala ori partial ilegala. Acestia nu vor sa-si declare veniturile pentru a nu fi taxati.

Mai exista si categoria celor cu conturile blocate. Sunt persoane care au propriri pe conturile bancare si prin urmare n-ar putea sa faca dovada unui extras de cont pentru obtinerea unui nou imprumut.

Cum poti obtine un credit fara extras de cont?

Se poate, daca alegi sa primesti banii in mana.

La banca nu se poate direct in mana. Se poate indirect. In sensul in care, tot trebui sa-ti deschizi un cont unde sa ti se vireze respectivii bani, dupa care, daca doresti, poti sa-i scoti pe toti deodata si sa inchizi respectivul cont. Cel putin asa se intampla acum cativa ani, daca doreati sa primesti banii imprumutati cash, in mana.

Daca apelezi la un imprumut rapide de la IFN, poti sa gasesti si varianta de obtinere a banilor in mana. In acest caz, IFN-urile ofera clientilor posibilitatea de a ridica banii de la ghiseul unei banci partenere.

Vezi si   Indrumar util persoanelor aflate in cautare de credite facile

Daca te aflii in situatia de a nu-ti putea accesa conturile bancare, avand proprire dintr-un motiv sau altul, cu siguranta banca nu te va credita.

S-ar putea sa gasesti intelegere la unele banci, daca poti dovedi ca ai venituri, altele decat cele pe care s-a facut proprirea.

Vezi si   Ce este inflatia si cum ne poate afecta?

Exista unele IFN-uri care tin cont de multe tipuri de venituri, nu doar de cele salariale ori din pensii.

Daca nun incasezi salariul pe card, tot poti aplica, in situatia in care ai venituri demonostrabile cu acte.

Spre exemplu, poti obtine venituri din activitati independente inregistrate la ANAF. Poti obtine in acest caz o dovada de la ANAF ca ai venituri, deci nu ai nevoie de extras de cont pentru a-ti demonostra bonitatea.

Fara verificarea veniturilor prin ANAF se poate?

Poti aplica la IFN-uri fara extras de cont, daca poti dovedi cu un act ca ai venituri. Sunt unele firme nebancare care iti acorda creditul si in 2 ore de la accesare; poti primii banii chiar azi.

E mai simplu sa primesti banii imprumutati prin transfer bancar, chiar in contul tau. Dar, daca nu doresti asta, poti sa optezi pentru varianta de a-i ridica de la ghiseul unei banci. Fii atent cand aplici, sa selectezi metoda dorita de incasare a banilor.

Sunt persoane care sunt chiar interesate sa nu li se verifice veniturile la ANAF.

Pe de o parte pentru ca nu obtin venituri justificabile cu acte, iar pe de alta parte pentru a nu li se calcula gradul de indatorare.

Fireste ca situatia dificila tot ei o suporta, chiar daca reusesc intr-un fel sau altul sa se imprumute.

In final se ajunge la o supraindatorare care nu aduce nimic bun, in niciun caz o imbunatatire a situatiei financiare.

Vezi si   Am nevoie de un imprumut pentru nunta. Cati bani iti trebuie?

Cum isi pot dovedi veniturile cei care nu dispun de un cont bancar?

Daca vrei sa apelezi la un credit si nu ai extras de cont, asigura-te ca ai la indemana o dovada de venit scanata ori fotografia pe care sa o incarci pe internet cand aplici online.

Sunt multe persoane care nu au deloc cont bancar. Multe dintre aceste persoane aleg sa se imprumute cu gestionare la domiciliu, caz in care primesc banii imprumutati in mana si isi platesc ratele de acasa. Gestionarea la domiciliu a unui imprumut nu implica niciun fel de tranzactie bancara, daca tu nu-ti doresti acest lucru.

Si de la banci poti obtine un credit fara extras de cont bancar. Chiar mai usor decat de la IFN. De cativa ani bancile acorda imprumuturi doar cu buletinul fara adeverinta de venit.

Vezi si   Am nevoie de un imprumut pentru nunta. Cati bani iti trebuie?

De ce? Pentru ca bancile nu solicita de obicei extrasul de cont bancar (decat poate pentru a-ti afla IBAN-ul pentru a-ti transfera banii imrpumutati), ci acordul e verificare a bazei de date ANAF pentru interogarea ventiurilor.

Sunt persoane care isi incaseaza salariul in mana. Avem niste exemple conludente si din randul unor personalitati, ce sa mai vorbim de oamenii de rand. Nu intram acum in discutii despre motivele ce-i determina pe acesti cetateni sa aleaga aceasta metoda de primire a banilor.

Fara extras de cont pana la salariu?

Cand suntem in pana de lichiditati, pentru ca nu toata lumea are economii pe care sa se bazeze la un moment dat, apelam la imprumuturi pentru a ne rezolva problemele.

Multi romani au venituri mult prea mici ca sa se gandeasca la economii, ca sa se gandeasca la a-si planifica un buget personal.

Institutiile financiare au devenit mult mai flexibile in privinta solicitatii dovezilor de venituri, ba chiar a veniturilor. Sunt acceptate chiar si de bani mult mai multe tipuri de venituri astazi, decat erau acceptate in trecut.

Vezi si   Ghid credite de nevoi personale

Multe IFN-uri accepta sa-ti acorda un credit fara extras de cont, insa nu toate.

Unele societati nebancare aleg sa-ti trimita banii imprumuti intr-un cont bancar.

IFN-urile care accepta sa-ti vireze banii printr-o banca, pentru ca tu sa-i ridici de la o agentie a bancii, sunt cele care au parteneriate cu diverse banci.

Aceste persoane care vor sa obtina un imprumut urgent fara extras de cont si in general fara acte trimise online, trebuie sa se aiba in vedere si costurile ridicate ale acestor produse.

Ce institutii iti pot oferi un imprumut rapid fara extras de cont?

La banci este exlus sa accesezi un astfel de produs. Si nu pentru ca ti-ar cere extrasul de cont, ci pentru ca ti se vor verifica veniturile prin intermediul ANAF, motiv pentru care vor afla situatia ta financiara actuala destul de rapid.

Singura speranta a acestor persoane raman institutiile nebancare.

Si firmele nebancare au pretentiile lor. Nu toate acorda usor credite.

Vezi si   Ghid credite de nevoi personale

Dintre IFN-urile, cele mai accesibile credite le acorda societatile axate pe microcreditare.

De la aceste IFN-uri ce ofera sume mici de bani poti accesa un imprumut pana la salariu fara extras de cont.

Intre societatile nebancare care acorda credite accesibile se numara si cele care solicita drept dovada de venit fluturasul de salariu ori cuponul de pensie.

Majoritatea acestor oferte sunt disponobile online. Pentru ca tu nu vrei sa primesti bani intr-un cont la banca, ii vei ridica de la ghiseul unei banci, ori ii vei primi acasa – daca ai optat pentru serviciul de gestionare la domiciliu.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

GDRP | T&C | Privacy | Cookies