Imprumut online in rate. Ai nevoie urgent de bani?

Last update: octombrie 21, 2019

Persoanele care cauta sa obtina un imprumut online urgent de bani cu rambursarea in rate sunt de regula la limita eligibilitatii.

Foarte multe dintre IFN-urile care acorda credite urgente online cu rambursarea in rate lunare sunt restrictive cand vine vorba de conditii de eligbilitate.

Cu cat numarul ratelor lunare de rambursare se mareste, cu atat se mareste si riscul pe care societatea si-l asuma, si totodata cresc pretentiile firmei referitoare la eligibilitatea clientilor.

Multe dintre cererile de creditare online sunt respinse pe motiv de neindeplinire a criteriilor pe care fiecare societate nebancare si le-a stabilit ca reper la accesare.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa faci rost de un imprumut urgent de bani, trebuie sa fii capabil sa iti demonostrezi bonitatea.

Imprumuturile acordate pe termen lung, cu rambursarea in rate multiple sunt mai restrictive in privinta conditiilor de accesare decat microcreditele, din anumite puncte de vedere.

Insa, cand vine vorba de credite nebancare pe termen lung cu garantii, acestea sunt mai permisive in privinta conditiilor de accesare, tinand cont ca riscurile asociate sunt acoperite de bunul cu care se garanteaza.

Dintre IFN-urile vizibile in piata de la care poti accesa un imprumut online, unele practica rambursarea intr-o singura transa, marsand pe perioade scurte de acordare, echivalente cu intervalul dintre doua salarii ori doua pensii (adica maxim 30 de zile).

Sunt si IFN-uri care ofera clientilor credite online in rate, cu rambursarea pe perioade mai lungi de timp, multe dintre aceste oferte avand drept limita maxima de acordare 5 ani, adica limita obisnuita de accesare a creditelor de consum.

Vezi si   Bani imprumut fara verificari

Si iata si o exemplificare a ofertelor vizibile din piata pe acest segment de creditare descris de noi astazi:

  1. Cetelem – ofera un credit online in lei cu rate fixe, 0 comisioane, fara garantii. Poti accesa de la ei sume de bani de pana la 225.000 de lei, cu dobanda incepand de la 9,95%. Se completeaza pentru accesare un formular online (simuland inainte creditul pentru a afla care este valoarea ratei lunare fixe pe care ar urma sa o platesti). Dupa simulare, urmeaza completarea formularului online, apoi trebuie sa printezi documentele, sa le semnezi si sa le trimiti. Ulterior, daca imprumutul ti-a fost aprobat, vei primii banii. Pentru accesare ai nevoie de acordul de consultare ANAF, acordul de consultare a Centralei Riscului de Credit si cerere de acordare a creditului. De asemenea, ai nevoie de o copie dupa buletin, o factura de utilitati si un extras de cont.
  2. Mozipo – acorda credite de pana la 20.000 de lei pe perioade de pana la 60 de luni. Cei de la Mozipo au niste variante de credite destul de complexe, insa descrise pe larg intr-un document ce poate fi consultat pe platforma lor online. Produsele lor se acorda in 15 minute. Pentru a te imprumuta la Mozipo, trebuie sa ai intre 21 si 70 de ani, sa ai un venit stabil inregistrat si demonostrabil, sa nu ai datorii curente. Ca sa accesezi, trebuie sa te inregistrezi pe platforma lor online, sa incarcati o copie dupa buletin si una dupa o dovada de venituri. Daca imprumutul online vi se aproba, veti intra usor in posesia banilor.
  3. Credit Fix in rate – se acorda pentru o perioada de 12 luni, in cuantum de maxim 10.000 de lei. Acest imprumut online in rate de la CreditFix presupune sa completezi o cerere pe site-ul creditorului, iar dupa completare vei fi contactat de un reprezentant al IFN-ului pentru a stabili urmatorii pasi. Vei fi anuntat telefonic ori prin email daca ti-a fost aprobat imprumtul. Pentru a fi eligibil, trebuie sa ai un venit net de 1.000 de lei, 18 ani impliniti. Trebuie sa iti validezi si cardul pe care vei incasa suma imprumutata, platind din contul tu 10 bani.
  4. Credius – un IFN cu un portofoliu diversificat de creditare, acorda si imprumuturi de nevoi online, in cuantum de la 1000 la 40 000 lei, pentru perioade de la 20 la 60 de luni. Ti se accepta multe tipuri de venituri. Trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii cetaten roman cu domiciliul in Romania, sa ai minim o luna vechime la locul actual de munca. Aprobarea se face in 60 de minute, iar contractul se semneaza la un birou Credius, aprobiat de domiciliul tau. Banii ii primesti in cont ori ii ridici de la banca. Ti se solicita buletinul, completarea cererii de credit, ultimul talon de pensie ori adeverinta de venit ori salariat. Creditul online urgent de la Credius este recomandat pentru situatii dificile. Cei de la Credius accepta si persoanele cu istoric negativ in Biroul de Credit, referindu-se la aceste disponibilitati ca la un credit de redresare.
Vezi si   Clientii IFN-urilor pot solicita oricand un credit instant, cu aplicare online
One Comment
  1. Dinu G
    | Răspunde

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies