Acasă » Oferte bancare » Ti-ai propus sa accesezi un credit de nevoi cu rate fixe?

Ti-ai propus sa accesezi un credit de nevoi cu rate fixe?

Last update:

Daca planuiesti sa iei un credit de nevoi personale cu rate fixe, potrivit veniturilor tale, ar fi cazul sa optezi pentru unul avantajos, cu dobanzi mici.

Un credit de nevoi personale cu rate fixe, cu dobanzi mici, fara comisioane de analiza si administrare, este creditul Divers BCR.

BCR-ul, dupa cum bine stiti, este cea mai importanta banca din Romania dupa valoarea activelor, dupa numarul de clienti si pe partea de creditare si depozite, iar grupul financiar din care face parte (Erste Group_ este de asemenea cel mai important grup financiar din Romania.

BCR este o banca completa, oferind produse financiar prin intermediul a peste 22 de centre de afaceri si 23 de birouri dedicate, cu 509 unitati retail locale in majoritatea oraselor tarii, cu peste 10.000 de locuitori.

Revenind la creditul de nevoi personale Divers BCR, va putem spune ca acest produs este unul destul de usor de accesat.

Daca ai planuri mari pentru urmatoarea perioada si vrei sa accesezi un credit de nevoi personale cu rate fixe, creditul Divers BCR poate fi solutia. Ai accesat, astfel, la sume de bani de pana la 110.000 de lei, pentru perioade de maxim 5 ai. Daca optezi pentru refinantarea unui credit accesat inainte de 31.10.2011, perioada de acordare urca la 10 ani.

Pe langa creditul propriu-zis, BCR iti pune la dispozitie si o Asiurare de viata pentru evenimente neprevazute.

Poti sa-ti calculezi ratele, utlizand calculatorul de credite dupa platforma online a bancii, in sectiunea dedicata creditului Divers BCR.

Pentru accesarea creditului Divers BCR, aveti nevoie de urmatoarele documente:

  • adeverinta de salariu, doar daca nu ai venituri raportate la ANAF. Altfel, ai nevoie de acord semnat de interogare la ANAF.
  • decizie de pensionare definitiva in cazul pensionarilor si talon de pensie recent ori extras de cont;

Ca sa accesezi creditul Diverse BCR, trebuie sa te deplasezi la una din agentiile bancii cu actele necesare. Ei vor verifica conditiile tale si in functie de venit ti se va acorda suma solicitata. In trei zile vei fi anuntat daca ti-a fost aprobat sau nu creditul. Dupa aprobare, primesti banii in cont ori daca doresti poti sa-i ridici cash de la caseria bancii.

Daca doresti, poti opta pentru o pre-accesare online, completand formularul online pentru un imprumut de nevoi personale. Ti se solicita: nume, prenue, CNP, telefon mobil ori fix si adresa de email.

Ca sa poti accesa un astfel de credit avantajos de nevoi personale, trebuie sa ai o varsta de pana la 63 de ani in cazul femeilor si respectiv de 65 de ani in cazul barbatilor. Pentru pensionari se admite varsta de 70 de ani.

Pentru creditul Divers BCR se accepta si maxim un coplatitor.

Daca iti duci veniturile prin BCR, vei obtine o reducere la dobanda.

Suma maxima ce-ti va fi pusa la dispozitie, depinde de: istoricul tau de creditare, veniturile realizate, alte rate aflate aflate in derulare, scoringul din BC, etc.

Creditul Divers BCR se acceseaza fara adeverinta de venit daca ai veniturile inrregistrate la ANAF.

Dobanda creditului este fixa si personalizata avand valori de la 7,24% pe an pana la 16,24% ani, aceasta traducandu-se in DAE cu limite de la 7,49% la 17,51%. Costurile personalizate vor fi calculate in functie de istoricul tau in relatia cu banca, de comportamentul tau vis-a-vis de alte credite (scoringul din BC), de alte credite aflate in derulare, de venitul curent realizat, etc.

Daca iti duci veniturile prin BCR, vei obtine o reducere cu un punct procentul din dobanda si cu 1,5 puncte procentuale daca iti refinantezi creditele de la alte banci.

Pentru informatii suplimentare puteti suna la numarul de telefon 021 407 42 00, ori puteti sa trimiteti un email pe adresa contact.center@bcr.ro.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies