Acasă » Oferte bancare » Vrei o refinantare la creditele actuale si bani in plus?

Vrei o refinantare la creditele actuale si bani in plus?

Last update:

Exista posibilitatea sa iti restrangi creditele actuale intr-unul singur si sa obtii si o suma de bani in plus.

Bancile, ofera pe langa creditele de nevoi personale cu sau fara garantii si posibilitatea de a-ti refinanta alte credite la una ori mai multe banci.

Una dintre aceste oferte de refinantare este cea aflata in portofoliul Alpha Bank – Pachetul Alpha All in 1 plus Alpha Rapid.

Aceasta oferta de refinantare de la Alpha Bank reprezinta un pachet aparent avantajos (aparent, pentru ca nu l-am testat direct, insa, dupa opiniile din piata, inclinam sa credem ca este avantajos).

Pachetul Alpha All in 1 + Alpha Rapid este o refinantare pentru creditele existente si obtinerea unei sume de bani in plus la o dobanda speciala.

Optand pentru aceasta refinantare obtii acccesul la o suma mai mare de bani, platind o dobanda mult mai avantajoasa.

Acest pachet de refinantare se poate accesa fara adeverinta de venit, pentru clientii ce obtin venituri din salarii si pensii, fiind necesar doar acordul de interogare a banzei de date ANAF pentru inspectarea veniturilor.

V-am explicat si noi intr-un ghid al creditelor de nevoi care sunt conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplinesti daca apelezi la banca.

Refinantarea Alpha All in 1 + Alpha Rapid iti da accesul la sume de bani intre 500 si 10.000 de euro echivalent in lei, pe o perioada de maxim 7 ani, daca ai credite contractate inainte de 31.10.2011, si de maxim 5 ani, daca le-ai contractat dupa aceasta data.

Daca alegi Alpha All in 1 + Alpha Rapid garantat cu ipoteca, ai accesul la sume cuprinse intre 5.001 si 150.000 euro echivalent in lei, pe o perioada maxima de 25 de ani, daca ai contractat creditele inainte de 31.10.2011, ori de maxim 5 ani, daca le-ai accesat dupa aceasta data.

Si ar mai fi varianta de refinantare cu Alpha All in 1 garantat cu ipoteca si Alpha Rapid fara ipoteca, caz in care poti obtine accesul la sume de bani cuprinse intre 5.001 si 150.000 de euro echivalent in lei pe o perioada de maxim 25 de ani daca creditele au fost contractate inainte de 31.10.2011, ori de maxim 5 ani daca au fost contractate dupa aceasta perioada. Alpha Rapid iti aduce in acest caz posibilitatea de a imprumuta sume intre 500 si 10.000 de euro echivalent in lei, pentru perioade de maxim 5 ani.

Exista si o promotie aflata in derulare la Apha Bank legata de acest pachet de refinantare, astfel, daca o accesezi pana la 28.06.2019, iti vor fi platite cheltuielile cu ipoeca plus polita de asigurari facultativa si evaluarea, precum si cheltuielile cu notaru, in limita a 1.500 de lei.

Ca sa soliciti acest pachet de refinantare, trebuie sa:

 • fii cetatean roman cu rezidenta in Romania
 • sa ai intre 21 si 70 de ani
 • salariat cu minim trei luni vechime la locul actual de munca si minim un an in total
 • sa practici o profesie liberala de cel putin un an din care sa fii obtinut venituri constante
 • mnim un an istoric de creditare si un istoric bun de plata
 • detii un telefon mobil ori fix cu abonament platit, unde sa fii contactat, pprecum si un telefon fix de la locul actual de munca
 • pentru refinantarea prin pachetul Alpha All in 1 + Alpha Rapid a creditelor contractate dupa 31.10.201 ai nevoie de un fideiusor
 • sunt acceptati doi codebitori
 • sunt luate in calcul o serie de venituri, cu conditia sa ai documente justificative pentru ele.

Acte necesare pentru obtinerea unei refinantari:

 • se solicita contractul initial de credit sau ultimult extras de cont din care sa rezulte soldul curent ori alte documente din care sa rezultate contul unde trebuiesc virati banii. Daca accesezi pachetul Alpha All in 1 + Alpha Rapid, prin care Alpha Abnkk preia ipoteca de la creditul initial, mai ai nevoie de o adresa de la creditorul initial cu date despre creditul ce face obiectul refinantarii, precum si acordul bancii unde ai contractat initial creditul pentru ABR de a impune ipoteca de rang subsecvent.

Pe langa aceste documente mai sunt solicitate si o serie de alte documente aferente imobilului aferent garantiei.

In privinta dobanzii, poti opta pentru una fixa ori variabila.

Sunt finantate integral soldul creditelor initiale.

Acte necesare:

 • adeverinta salariat, daca nu ai venituri inscrise la ANAF
 • cerere de refinantare
 • declaratie credit solicitant
 • cerere credit codebitor
 • acord ANAF
 • acord Biroul de Credit.

Poti solicita si online, efectuand o preaccesare, insa, va trebuie sa te prezinti la o agentie a bancii pentru finanlizarea accesarii.

(Visited 197 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies