Acasă » Facilitati » Vrei un credit prin SMS? Iata 3 oferte sigure!

Vrei un credit prin SMS? Iata 3 oferte sigure!

Last update:

Ai nevoie de bani in cateva minute? Solutia ar putea fi un credit prin SMS. Iata 3 variante sigure. Conditii, acte, pareri, contact.

Una dintre cele mai comode metode de a accede la un imprumut urgent de bani este aceea de a apela la un credit prin SMS.

Vrei un credit prin SMS? Iata 3 oferte din piata nebancara romaneasca care iti ofera aceasta facilitate de obtinere a unui imprumut.

Credeam ca cea mai usoara cale de a te imprumuta rapid este sa accesezi online un imprumut.

Iata ca lucrurile nu stau pe loc nici in aceasta privinta si se ivesc alte metode de accesare mult mai lejere decat aceasta.

Creditul prin SMS este cea mai facila cale de a obtine o suma de bani imprumut.

Practic, primitand un SMS la un numar alocat special de la IFN pentru aceasta operatiune, indicand in acelasi timp si suma dorita de bani, reusesti sa obtii imprumutul intr-un timp record.

Cele 3 oferte de care aminteam la inceput sunt sigure, pentru ca apartin unor institutiin serioase, cu vechime in piata.

Cum poti obtine un credit prin SMS?

Foarte simplu! Trebuie sa fii deja clientul uneia dintre IFN-urile care ofera aceasta posibilitate de accesare.

Daca ai un cont pe platforma online a unui IFN, daca esti deja inregistrat in baza lor de date, cu informatii legate de venitul tau curent, cu informatiile personale, atunci poti accesa rapid prin SMS urmatorul credit.

Ultimii ani, atat bancile cat si IFN-urile au dedicat efort pentru scurtarea perioadelor de accesare a creditelor oferite.

IFN-urile au fost promotoare in aceasta directie, dar nici bancile nu s-au lasat mai prejos.

Despre banci putem spune ca in ultimul timp chiar au castigat teren din acest punct de vedere, al rapiditatii de acordare a creditelor.

Renuntand la adeverinta de venit, datorita acordului pe care il au cu ANAF-ul pentru verificarea veniturilor, bancile au scapat de timpii morti pe care ii pierdea clientul in obtinerea acestui act.

Practic, azi, bancile acorda creditele in functie de timpii in care raspunde ANAF-ul la furnizarea datelor privitoare la veniturile clientilor.

Raspunsurile pot fi date si in aceeasi zi in care au fost solicitate, ceea ce conduce la acordarea creditului in ziua accesarii.

Nu degeaba unele banci isi si promovoeaza produsele prin astfel de formulari sugestive: credit pe loc, credit in aceeasi zi, etc.

Deocamdata, noi nu stim informatii despre credite cu SMS-ul la banci.

Am vazut insa ca si bancile sunt pe drumul cel bun, in privinta rapiditatii de accesare.

Unele banci permit deja accesarea unui credit online, din contul de client (vezi ING si Raiffeisen).

Despre accesarile prin telefon noi am mai discutat, insa, este prima data cand va dam concret informatii despre accesarile prin SMS.

Conditiile de accesare a unui credit prin SMS variaza de la un IFN la altul.

Din cunostintele noastre, sunt 3 IFN-uri care permit accesul prin SMS la un credit. Aeste IFN-uri sunt urmatoarele:

  • Ferratum credit prin SMS. Ca sa accesezi un credit prin SMS la Ferratum trebuie sa fii deja clintul acestui IFN, adica sa existi in baza lor de date. Daca esti deja client, poti solicita un credit rapid printr-un simplu SMS. Ei iti vor analiza cererea si iti vor raspunde rapid. Ferratum este una dintre primele societati financiare care a implementat acest serviciu de credit prin SMS. Acest serviciu este disponibil persoanelor atat din mediul urban cat si din rural. Creditul prin SMS de la Ferratum iti da accesul la suma dorita de bani, suma pe care o primesti, in urma accesarii, in contul bancar. Poti solicita imprumutul oriunde te-ai afla, aprobarea dureaza cateva minute. Nu trebuie sa justifici folosinta banilor. Creditul prin SMS poate fi folosit pentru cheltuieli urgente, el fiind tot un produs cu costuri ridicate, deci nu este indicat a fi utilizat pentru cheltuieli cotidiene ori placeri personale. Creditul prin SMS la Ferratum poate fi solicita trimitand un SMS la numaul 1781, cu cuvantul “CREDIT”, urmat de suma pe care doresti sa o imprumuti si perioada de accesare si parola contului tau (dupa ce te-ai inregistrat online si ai mai accesat un imprumut Ferratum). EX: 1781, 1000 lei, 30 zile, xxxxx. Creditul prin SMS de la Ferratum iti pune la dispozitie sume de pana la 10.000 de lei, cu 0% pentru primele 30 de zile, iar mai apoi cu o dobanda de 0,4022% pe zi. Daca doresti sume mai mari, poti apela la un credit in rate de pana la 19.000 de lei – il poti solicita din contul de client de la al doilea credit in sus. Procesul de acordare este simplu.
  • CreditFix ofera de asemenea un imprumut prin SMS. Sumele ce pot fi accesate de la acest IFN variaza intre 100 si 10.000 lei pe perioade de pana la 12 luni. Contractul se incheie pentru o perioada de 5 ani. Primul imprumut are dobanda 0. Poti aplica pentru un imprumut prin SMS la CreditFix, acest produs fiind disponobil pentru orice client, fara sa ti se solicita acte in plus ori explicatii privind folosinta banilor. Pentru a accesa un imprumut prin SMS la CreditFix, trebuie sa ai peste 19 ani, sa fii ceatean roman si sa ai un venit lunar mai mare de 500 lei. pentru informatii suplimentare poti sa le scrii pe adresa contact@creditfix.ro ori sa-i suni la numarul 0374 – 475 – 000.
  • Smartica – creditul prin SMS. Cei de la Smartica au implementat de curant acest serviciu de credit prin SMS, fiind un serviciu accesibil tuturor clientilor, atat din urban cat si din rural. Creditul se poate accesa practic de oriunde daca ai un gadget mobil la dispozitie. Poti sa soliciti prin SMS intr-un timp record si sa primesti banii in contul personal. Aprobarea creditului prin SMS dureaza cateva minute. Pentru detalii poti sa le scrii pr adresa info@smartica.ro, ori poti sa-i suni la numarul 0334413009 ori la 0746060515 ori mobil 0770739353.

Pentru a solicita un credit prin SMS, trebuie sa fii deja client existent in baza de date al respectivului IFN.

Ca sa-ti acorda un credit, orice institutie financiara trebuie sa-ti determine gradul de indatorare, motiv pentru care, atunci cand soliciti un credit prin SMS, trebuie sa furnizezi date referitoare la veniturile tale actuale.

Daca una din IFN-urile care au in oferte credite prin SMS detin informatii privitoare la veniturile tale, atunci nu iti mai solicita informatii noi, deci procedura este cat se poate de simpla.

Avantajele creditelor prin SMS deriva din insasi ideea acestei ofertei: rapiditate, comoditate, lejeritate, discretie, facilitate, lipsa actelor fizice, lipsa deplasarilor, disponibilitate de oriunde te-ai afla, etc.

(Visited 1.760 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies