Acasă » Oferte nebancare » Credit nebancar prin telefon

Credit nebancar prin telefon

Last update:

Poti contracta un credit nebancar prin telefon fara multe obstacole. Sunt cateva IFN-uri care il acorda.

Clientii cu bonitate apreciabila pot solicita un credit prin telefon, fara acte, fara deplasari, indiferent de locatie.

Avantajul major al acestei accesari este rapiditatea cu care poti primi banii – 30 de minute!

Accesarea unui credit nebancar prin telefon in 2020 nu mai este un deziderat pentru viitor, acesta posibilitate exista in prezent si se bucura de ea multi dintre clientii IFN-urilor.

Exista o serie de oferte facile in piata de credite rapide nebancare, unele acordate online, altele prin telefon, iar altele chiar prin SMS.

Una dintre aceste oferte este cea oferita de Mobilo Credit, un IFN inregistrat la BNR in 2015, cu vizibilitate in piata in ultima perioada.

Cei de la Mobilo Finance IFN S.A ofera solutii de finantare accesibile utilizand telefonul mobil.

Creditul rapid Mobilo este oferit prin intermediul unei aplicatii unice pe piata din Romania.

Produsele oferit de acest IFN sunt in fapt credite rapide pe termen scurt, in cuantum redus.

Cum obtii aplicatia pentru credit prin telefon?

Utilizand aplicatia online oferita de IFN, poti sa completezi cererea de creditare online pe care o gasesti pe site-ul societatii nebancare. (www.mobilocredit.ro).

Aplicatia mobila Mobilo Credit poate fi descrcata din PlayStore ori AppStore, si urmand algoritmul descris de IFN, vei completa cererea de imprumut.

Aplicatia de smartphone este una sigura, datele oferite fiind protejate de confidentialitate. Aplicatia mobila se acceseaza prin autentificare cu numarul de telefon si parola.

Pentru a aplica, ai nevoie de buletin valabil (nu trebuie sa expire intr-un interval mai mic de 60 de zile fata de momentul aplicarii).

Vezi si   Credite rapide pentru seniori - BT Direct
Vezi si   Credit triplu avantaj Viva Credit

Buletinul trebuie scanat si fotografiat, iar poza ori pdf-ul se incarca in platforma online impreuna cu extrasul de cont din ultima luna.

Extrasul de cont trebuie sa evidentieze faptul ca ai venituri.

Suma de bani pe care o poti imprumuta variaza intre 200 si 4.000 de lei, pe o perioade de la 2 luni la 6 luni.

Daca folosesti aplicatia pentru smartphone, poti imprumuta maxim 1000 lei pentru primul imprumut. De la al doilea credit in sus, suma maxima se poate mari, ajungand pana la 4.000 lei.

Care sunt regulile de aplicare?

Mobilo Credit a facut o clasificare a clientilor: bronze, silver, gold si platinum. Ultima categorie, clientii platinum pot imprumuta maxim 4000 lei, cu rambursarea in 1-6 rate, pe perioade de 6 luni maxim. ).

Pentru a solicita un nou imprumut, trebuie sa-l achitii integral e cel anterior.

Pentru a fi eligibil, trebuie sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani sun venit minim net lunar de 700 de lei.

Pentru a afla ce sume datorezi la un moment dat, poti sa accesezi contul tau de pe platforma online Mobilo Credit si vei descoperi acolo in sectiunea Contractele mele care este soldul la zi in ceea ce te priveste.

Detalii suplimentare cu privire a imprumutul rapid nebancar Mobilo Credit, poti obtine la numarul de telefon 0314 100 100, numar de telefon cu tarif normal.

Poti suna de luni pana vineri, de la 9 la 17. Detalii supplimentare poti obtine si trimitand un email pe adresa relatiiclienti@mobilocredit.ro.

Cum soliciti un credit rapid nebancar Mobilo Credit?

In primul rand trebuie sa-ti instalezi aplicatia.

Apoi, trebuie sa folosesti calculator de credit pentru a selecta suma dorita si perioara si vei descoperi astfel si ce costuri implica respectiva suma.

Vezi si   Cardurile Cetelem - parteneri de nadejde

Urmeaza mai apoi sa completezi datele tale personale si celelalte campuri din cererea de credit.

Vezi si   Cardurile Cetelem - parteneri de nadejde

Buletinul trebuie fotografiat, la fel si extrasul de cont din care trebuie sa reiasa veniturile tale.

Ambele fotografii se vor incarca online.

Dupa ce trmiti cererea de credit, vei fi contactat telefonic.

Vei primi mai apoi un SMS cu un cod de autentificare si vei fi indrumat spre semnarea contractului, intrand in contul tau de client.

Dupa acesti pasi, vei primii banii imprumutati prin metoda aleasa de tine sau prin virament bancar.

Accesand un credit rapid nebancar de la Mobilo Credit, poti obtine suma dorita de bani intr-un timp extrem de scurt, conditiile de accesare fiind facile, specifice produselor financiare de acest gen.

Vestea buna e ca daca soliciti un credit prin telefon de la Mobilo, primesti in plus 200 de lei la prima accesare.

Clientii fideli obtin de la Mobilo Credit diverse avantaje: clientii bronze pot accesa pana la 3.500 de lei pentru 1-4 luni cu reducere de 3% din dobanda, clientii silver pot accesa pana la 3.000 de lei cu rambursare in 1-4 rate cu 6% reducere la dobanda, clientii gold pot accesa pana la 3.500 de lei in 1-4 rate, cu 10% reducere din dobanda anuala si in sfarsit clientii platinum pot accesa pana la 4.000 de lei cu rambursare in 1-6 rate, cu 15% reducere din dobanda anuala.

Ce solutii de a obtine un imprumut prin telefon mai sunt?

In afara de acest IFN, mai sunt si alte societati nebancare care ofera posibilitatea accesarii prin telefon a unui imprumut.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri la care puteti apela, se numara: Cetelem, CreditFix, CreditPrime, Fast Finance, Smartica IFN, etc.

Vezi si   Credite nebancare pentru nevoi urgente accesibile online

Ca o ultima noutate, se pregateste lansarea in piata si a creditului cu contul de facebook.

Asadar, lucrurile evolueaza chiar si in acest domeniu. Stiti deja ca avem in piata tonomatul de credite, avem si produsul descris de noi azi (accesare prin telefon), avem si solicitari prin SMS, de online nu mai vorbim (ce dezvoltare au capatat in ultimii ani e de neimaginat).

Deci, bancile si IFN-urile ar trebui sa vina repede cu noi idei de accesare si facilitati pentru clienti, pentru a tine pasul cu evolutia.

Vezi si   Credite nebancare pentru nevoi urgente accesibile online

De altfel, aprobare prin telefon poti obtine si in cazul cardului de credit Axi.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies