Acasă » Oferte nebancare » Credit nebancar prin telefon - nou 2023

Credit nebancar prin telefon – nou 2023

Last update:

Rapid si usor! Un credit prin telefon cat ai spune ALO! Cateva ofertele nebancare noi pe care le ai la indemana.

Clientii cu bonitate apreciabila pot solicita un credit prin telefon, fara acte, fara deplasari, indiferent de locatie.

Este incredibila viteza cu care se misca lucrurile in privinta tehnologiei. Si este cu adevarat laudabil ca unele institutii preiau din mers aceste inovatii tehnologice de ultima generatie si le pun la dispozitia clientilor lor.

Avantajul major al acestei accesari este rapiditatea cu care poti primi banii – 30 de minute!

Accesarea unui credit nebancar prin telefon in 2023 nu mai este un deziderat pentru viitor, acesta posibilitate exista in prezent si se bucura de ea multi dintre clientii IFN-urilor.

Exista o serie de oferte facile in piata de credite rapide nebancare, unele acordate online, altele prin telefon, iar altele chiar prin SMS.

Una dintre aceste oferte este cea oferita de Mobilo Credit, un IFN inregistrat la BNR in 2015, cu vizibilitate in piata in ultima perioada.

Cei de la Mobilo Finance IFN S.A ofera solutii de finantare accesibile utilizand telefonul mobil.

Creditul rapid Mobilo este oferit prin intermediul unei aplicatii unice pe piata din Romania.

Produsele oferit de acest IFN sunt in fapt credite rapide pe termen scurt, in cuantum redus.

Cum obtii aplicatia pentru credit prin telefon?

Utilizand aplicatia online oferita de IFN, poti sa completezi cererea de creditare online pe care o gasesti pe site-ul societatii nebancare. (www.mobilocredit.ro).

Aplicatia mobila Mobilo Credit poate fi descrcata din PlayStore ori AppStore, si urmand algoritmul descris de IFN, vei completa cererea de imprumut.

Aceasta aplicatia de smartphone este una sigura, datele oferite fiind protejate de confidentialitate. Aplicatia mobila se acceseaza prin autentificare cu numarul de telefon si parola.

In vederea accesarii ai nevoie de buletin valabil (nu trebuie sa expire intr-un interval mai mic de 60 de zile fata de momentul aplicarii).

Buletinul trebuie scanat si fotografiat, iar poza ori pdf-ul se incarca in platforma online impreuna cu extrasul de cont din ultima luna.

Extrasul de cont trebuie sa evidentieze faptul ca ai venituri.

Suma de bani pe care o poti imprumuta variaza intre 800 si 9.000 de lei, pe o perioade de la 2 luni la 6 luni.

Avantajele creditul prin telefon Mobilo Credit:

  • transferul rapid al banilor
  • comision 0%
  • transparenta in costuri
  • banii rapid pe card
  • aprobare ultra-rapida
  • accesare continua

Variantele de imprumuturi tin de relatia ta cu respectivul IFN.

Fidelitatea este rasplatita de cei de la MobiloCredit cu accesul la sume mai mari de bani si puncte de loialitate transpuse in reduceri de costuri.

Plus de asta, ai si perioade mai mari de achitare a ratelor si prioritate in analiza cererii de credit.

Poti primi pana la 200 puncte de fidelitate folosind aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone.

Aplicatia este sigura, gratuita si usor de folosit si iti permite sa imprumuti rapid banii de care ai nevoie.

Care sunt regulile de aplicare?

Mobilo Credit a facut o clasificare a clientilor: bronze, silver, gold si platinum. Ultima categorie, clientii platinum pot imprumuta maxim 9000 lei. Pentru varianta Gold, clientii au accesul la sume de bani de pana la 5.000 de lei, pentru cea silver de pana la 3.500 lei, iar pentru bronze – pana la 2.500 lei maxim.

credit prin telefon

Pentru a solicita un nou imprumut, trebuie sa-l achitii integral e cel anterior.

Conditii de eligibilitate: trebuie sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani sun venit minim net lunar de 700 de lei.

Ca sa afli ce sume datorezi la un moment dat, poti sa accesezi contul tau de pe platforma online Mobilo Credit si vei descoperi acolo in sectiunea Contractele mele care este soldul la zi in ceea ce te priveste.

Vezi si   Creditul TBI cu aprobare ultra-rapida

Detalii suplimentare cu privire a imprumutul rapid nebancar Mobilo Credit, poti obtine la numarul de telefon 0314 100 100, numar de telefon cu tarif normal.

Poti suna de luni pana vineri, de la 9 la 17. Detalii supplimentare poti obtine si trimitand un email pe adresa relatiiclienti@mobilocredit.ro.

Cum soliciti un credit rapid nebancar Mobilo Credit?

In primul rand trebuie sa-ti instalezi aplicatia.

Apoi, trebuie sa folosesti calculator de credit pentru a selecta suma dorita si perioara si vei descoperi astfel si ce costuri implica respectiva suma.

Urmeaza mai apoi sa completezi datele tale personale si celelalte campuri din cererea de credit.

Buletinul trebuie fotografiat, la fel si poza slefie trebuiesc incarcate online.

Abia dupa ce trimiti cererea de credit, vei fi contactat telefonic.

Vei primi mai apoi un SMS cu un cod de autentificare si vei fi indrumat spre semnarea contractului, intrand in contul tau de client.

Dupa acesti pasi, vei primii banii imprumutati prin metoda aleasa de tine sau prin virament bancar.

Accesand un credit rapid nebancar de la Mobilo Credit, poti obtine suma dorita de bani intr-un timp extrem de scurt, conditiile de accesare fiind facile, specifice produselor financiare de acest gen.

Vestea buna e ca daca soliciti un credit prin telefon de la Mobilo, primesti in plus 200 de lei la prima accesare.

Clientii fideli obtin de la Mobilo Credit diverse avantaje: clientii bronze pot accesa pana la 2.500 de lei pentru 1-4 luni cu reducere de 3% din dobanda, clientii silver pot accesa pana la 3.500 de lei cu rambursare in 1-4 rate cu 6% reducere la dobanda, clientii gold pot accesa pana la 5.000 de lei in 1-4 rate, cu 10% reducere din dobanda anuala si in sfarsit clientii platinum pot accesa pana la 9.000 de lei cu rambursare in 1-6 rate, cu 15% reducere din dobanda anuala.

Ce solutii de a obtine un imprumut prin telefon mai sunt?

In afara de acest IFN, mai sunt si alte societati nebancare care ofera posibilitatea accesarii prin telefon a unui imprumut.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri la care puteti apela, se numara: CreditPrime, CreditFix, Fast Finance, Flex Financial, Smartica IFN, etc.

De altfel, aprobare prin telefon poti obtine si in cazul cardului de credit Axi.

  • CreditPrime ofera posibilitatea de a te imprumut prin telefon. Dureaza 5 minute sa obtii suma dorita de bani. Perioada de contractare este de 24 de luni. Suma maxima la care ai acces este de 15.000 de lei. Pe cei de la Ecofinance IFN ii gasiti la nr de telefon 0316 400 600. Puteti sa le solicitati si informatii pe email la adresa info@creditprime.ro.
  • Fast Finance este un alt IFN care acorda la randul sau un credit prin telefon, urgent, fara sa ti se solicite garantii. Poti accesa pana la 15.000 de lei 100% prin telefon. Perioada de acordare este de pana la 3 ani. Numerele de telefon la care ii gasiti sunt 021 9398 sau 021 22 44 235.
  • CrediFIX are in portofoliu un imprumut nebancar prin telefon de pana la 10.000 de lei cu 0% dobanda la prima retragere. perioada de rambursare este de 12 luni. Pentru detalii suplimentare puteti suna la 0374 475 000, ori puteti sa le trimiteti o solicitare pe adresa de email contact@creditfix.ro.
  • Flex Financial IFN acorda credite in cuantum de la 800 la 7.000 de lei, pe perioade de la 15 la 45 de saptamani. Puteti cere mai multe informatii la numarul de telefon 021 9639 sau puteti sa va adresati in scris pe adresa de email office@flexcredit.ro.
(Visited 1.457 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies