Acasă » Oferte nebancare » Credit nebancar prin telefon - nou 2024

Credit nebancar prin telefon – nou 2024

Last update:

Simplu si rapid! Un credit prin telefon cat ai spune ALO! Cateva oferte nebancare noi pe care le ai la indemana.

Clientii cu bonitate apreciabila pot solicita un credit prin telefon, fara acte, fara deplasari, indiferent de locatie.

Este incredibila viteza cu care se misca lucrurile in privinta tehnologiei. Si este cu adevarat laudabil ca unele institutii preiau din mers aceste inovatii tehnologice de ultima generatie si le pun la dispozitia clientilor lor.

Avantajul major al acestei accesari este rapiditatea cu care poti primi banii – 30 de minute!

Accesarea unui credit nebancar prin telefon in 2024f nu mai este un deziderat pentru viitor, acesta posibilitate exista in prezent si se bucura de ea multi dintre clientii IFN-urilor.

Exista o serie de oferte facile in piata de credite rapide nebancare, unele acordate online, altele prin telefon, iar altele chiar prin SMS.

Una dintre aceste oferte este cea oferita de Mobilo Credit, un IFN inregistrat la BNR in 2015, cu vizibilitate in piata in ultima perioada.

Cei de la Mobilo Finance IFN S.A ofera solutii de finantare accesibile utilizand telefonul mobil.

Creditul rapid Mobilo este oferit prin intermediul unei aplicatii unice pe piata din Romania.

Produsele oferit de acest IFN sunt in fapt credite rapide pe termen scurt, in cuantum redus.

Cum obtii aplicatia pentru credit prin telefon?

Utilizand aplicatia online oferita de IFN, poti sa completezi cererea de creditare online pe care o gasesti pe site-ul societatii nebancare. (www.mobilocredit.ro).

Aplicatia mobila Mobilo Credit poate fi descrcata din PlayStore ori AppStore, si urmand algoritmul descris de IFN, vei completa cererea de imprumut.

Aceasta aplicatia de smartphone este una sigura, datele oferite fiind protejate de confidentialitate. Aplicatia mobila se acceseaza prin autentificare cu numarul de telefon si parola.

In vederea accesarii ai nevoie de buletin valabil (nu trebuie sa expire intr-un interval mai mic de 60 de zile fata de momentul aplicarii).

Buletinul trebuie scanat si fotografiat, iar poza ori pdf-ul se incarca in platforma online impreuna cu extrasul de cont din ultima luna.

Extrasul de cont trebuie sa evidentieze faptul ca ai venituri.

Suma de bani pe care o poti imprumuta variaza intre 800 si 9.000 de lei, pe o perioade de la 2 luni la 6 luni.

Avantajele creditul prin telefon Mobilo Credit:

 • transferul rapid al banilor
 • comision 0%
 • transparenta in costuri
 • banii rapid pe card
 • aprobare ultra-rapida
 • accesare continua

Variantele de imprumuturi tin de relatia ta cu respectivul IFN.

Fidelitatea este rasplatita de cei de la MobiloCredit cu accesul la sume mai mari de bani si puncte de loialitate transpuse in reduceri de costuri.

Plus de asta, ai si perioade mai mari de achitare a ratelor si prioritate in analiza cererii de credit.

Poti primi pana la 200 puncte de fidelitate folosind aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone.

Aplicatia este sigura, gratuita si usor de folosit si iti permite sa imprumuti rapid banii de care ai nevoie.

Care sunt regulile de aplicare?

Mobilo Credit a facut o clasificare a clientilor: bronze, silver, gold si platinum. Ultima categorie, clientii platinum pot imprumuta maxim 9000 lei. Pentru varianta Gold, clientii au accesul la sume de bani de pana la 5.000 de lei, pentru cea silver de pana la 3.500 lei, iar pentru bronze – pana la 2.500 lei maxim.

credit prin telefon

Pentru a solicita un nou imprumut, trebuie sa-l achitii integral e cel anterior.

Conditii de eligibilitate: trebuie sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani sun venit minim net lunar de 700 de lei.

Ca sa afli ce sume datorezi la un moment dat, poti sa accesezi contul tau de pe platforma online Mobilo Credit si vei descoperi acolo in sectiunea Contractele mele care este soldul la zi in ceea ce te priveste.

Detalii suplimentare cu privire a imprumutul rapid nebancar Mobilo Credit, poti obtine la numarul de telefon 0314 100 100, numar de telefon cu tarif normal.

Poti suna de luni pana vineri, de la 9 la 17. Detalii supplimentare poti obtine si trimitand un email pe adresa relatiiclienti@mobilocredit.ro.

Cum soliciti un credit rapid nebancar Mobilo Credit?

In primul rand trebuie sa-ti instalezi aplicatia.

Apoi, trebuie sa folosesti calculator de credit pentru a selecta suma dorita si perioara si vei descoperi astfel si ce costuri implica respectiva suma.

Urmeaza mai apoi sa completezi datele tale personale si celelalte campuri din cererea de credit.

Buletinul trebuie fotografiat, la fel si poza slefie trebuiesc incarcate online.

Abia dupa ce trimiti cererea de credit, vei fi contactat telefonic.

Vei primi mai apoi un SMS cu un cod de autentificare si vei fi indrumat spre semnarea contractului, intrand in contul tau de client.

Dupa acesti pasi, vei primii banii imprumutati prin metoda aleasa de tine sau prin virament bancar.

Accesand un credit rapid nebancar de la Mobilo Credit, poti obtine suma dorita de bani intr-un timp extrem de scurt, conditiile de accesare fiind facile, specifice produselor financiare de acest gen.

Vestea buna e ca daca soliciti un credit prin telefon de la Mobilo, primesti in plus 200 de lei la prima accesare.

Clientii fideli obtin de la Mobilo Credit diverse avantaje: clientii bronze pot accesa pana la 2.500 de lei pentru 1-4 luni cu reducere de 3% din dobanda, clientii silver pot accesa pana la 3.500 de lei cu rambursare in 1-4 rate cu 6% reducere la dobanda, clientii gold pot accesa pana la 5.000 de lei in 1-4 rate, cu 10% reducere din dobanda anuala si in sfarsit clientii platinum pot accesa pana la 9.000 de lei cu rambursare in 1-6 rate, cu 15% reducere din dobanda anuala.

Ce solutii de a obtine un imprumut prin telefon mai sunt?

In afara de acest IFN, mai sunt si alte societati nebancare care ofera posibilitatea accesarii prin telefon a unui imprumut.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri la care puteti apela, se numara: CreditPrime, CreditFix, Fast Finance, Flex Financial, Smartica IFN, etc.

De altfel, aprobare prin telefon poti obtine si in cazul cardului de credit Axi.

 • CreditPrime ofera posibilitatea de a te imprumut prin telefon. Dureaza 5 minute sa obtii suma dorita de bani. Perioada de contractare este de 24 de luni. Suma maxima la care ai acces este de 15.000 de lei. Pe cei de la Ecofinance IFN ii gasiti la nr de telefon 0316 400 600. Puteti sa le solicitati si informatii pe email la adresa info@creditprime.ro.
 • Fast Finance este un alt IFN care acorda la randul sau un credit prin telefon, urgent, fara sa ti se solicite garantii. Poti accesa pana la 15.000 de lei 100% prin telefon. Perioada de acordare este de pana la 3 ani. Numerele de telefon la care ii gasiti sunt 021 9398 sau 021 22 44 235.
 • CrediFIX are in portofoliu un imprumut nebancar prin telefon de pana la 10.000 de lei cu 0% dobanda la prima retragere. perioada de rambursare este de 12 luni. Pentru detalii suplimentare puteti suna la 0374 475 000, ori puteti sa le trimiteti o solicitare pe adresa de email contact@creditfix.ro.
 • Flex Financial IFN acorda credite in cuantum de la 800 la 7.000 de lei, pe perioade de la 15 la 45 de saptamani. Puteti cere mai multe informatii la numarul de telefon 021 9639 sau puteti sa va adresati in scris pe adresa de email office@flexcredit.ro.

Exemple de IFN-uri care permit atat rambursarea saptamala cat si lunara

 • Provident – iti pune la dispozitie posibilitatea de a accesa credite intre 500 si 15.000 de lei. Pentru suma minima de 500 de lei, intervalul maxim de accesare este de 48 de saptamani. Pentru creditul maxim Provident in valoare de 15.000 de lei, perioada de accesare este de maxim 134 de saptamani. Daca optezi pentru creditul STAR de la Provident, poti sa te imprumuti intre 6.000 si 15.000 de lei, optand pentru rate fixe lunare. In acest caz trebuie sa ai un venit mai mare, de minim 1.300 de lei lunar. Pe cei de la Provident ii puteti ‘deranja’ la adresa de email relatiicuclientii@provident.ro, ori puteti suna la numerele de telefon 021 9877 / 021 275 75 75.
 • iCredit ofera credite cu plata in rate saptamanale, bilunare ori lunare. Ratele sunt egale, indiferent de frecventa pe care o alegi. De la iCredit poti imprumuta sume de bani cuprinse intre 500 si 10.000 de lei, singurul act obligatoriu fiind buletinul pentru accesare. Cei de la iCredit au o acoperire destul de buna pentru intreaga tara, asa ca ii puteti gasi in multe localitati. Birourile iCredit din tara le gasiti pe platforma IFN-ului. Puteti sa luati legatura cu iCredit prin email la adresa office@icredit.co.ro, ori prin telefon la *7171 ori 031 7171 100.

Actele necesare accesarii unui credit nebancar in rate:

 • carte de identitate
 • dovada de venit
 • dovada vechime in munca (unele IFN-uri solicita un minim de vechime in munca)

Conditii de eligibilitate:

 • varsta (difera de la IFN la IFN)
 • cetatenie romana ori rezidenta fiscala in Romania
 • venit stabil
 • pentru unele IFN-uri prezenta in Biroul de Credit reprezinta motiv de respindere al aprobarii creditului

Exemple de IFN-uri care permit accesarea in rate lunare multiple:

 • Credius – aici gasiti imprumuturi variate, insa sumele pe care le puteti accesa sunt intre 800 si 50.250 de lei, iar itnervalul de accesare la 6 la 60 de luni. Rambursarea creditului nebancar Credius se face in rate lunare. Poti opta pentur rate egale ori descrescatoare. Pe cei de la Credius ii gasiti la adresa de email salut@credius.ro ori la telefonul 0312 293 000.
 • BRD Finance ofera sume spre finantare intre 3.000 si 100.000 de lei, pe perioade de la 12 la 60 de luni. Rambursarea se face in rate lunare egale. Pentru mai multe informatii privind produsele celor de la BRD Finance puteti sa sunati la telefonul 021 301 4830, ori puteti sa le trimiteti un email pe adresa contact.brdf@brd.ro.
 • TBI Credit ofera clientilor credite cu aprobare rapida in cuantum de maxim 5.000 de euro echivalent in lei. Cei de la TBI Credit solicita acord ANAF ori talon de pensie in original. De asemenea, solicita vechime la actualul loc de munca de minim 6 luni fara intreruperi. Rambursarea creditului nebancar se face in rate lunare. Perioada de finantare este de la 12 la 24 de luni. Pe cei de la TBI Credit ii gasiti la numarul de telefon 021 298 600, ori puteti sa le trimiteti un email pe adresa office@tbicredit.ro.
 • Mobilo Credit – este un alt IFN cu oferta de acordare a unui credit prin telefon. Cerintele sunt minime, trebuie sa inregistrezi cardul in formularul de credit si sa alegi suma si perioada. Aprobarea nu dureaza mult, iar transferul se face si el rapid. Sumele ce pot fi imprumutate urca pana la 9.000 de lei, iar perioada de contractare pana la 12 luni. Pentru informatii suplimentare puteti sa apelati la tel. 0314.100.100 sau 0319918.

In concluzie

La fel de important este faptul ca, orice credit ai accesa, trebuie sa ai responsabilitatea asupra a ceea ce va urma.

Gandeste-te bine inainte de a contracta un credit, fie el prin telefon ori standard, pentru ca urmeaza sa-l si rambursezi. Daca n-o vei face la timp, vei fi pasibil sa platesti penalizari usturatoare.

Un credit nebancar prin telefon este tentant, fiind atat de simplu de accesat.

Dar, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai in vedere o serie de lucruri legate direct si indirect de creditare, pentru a nu ajunge in situatia de neplata si indatorare peste puterile tale financiare.

(Visited 1.487 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies