Acasă » Oferte nebancare » Card de credit AXI nebancar. Prin aplicatie

Card de credit AXI nebancar. Prin aplicatie

Last update:

Caracterisitici Axi Card – Ce trebuie sa stii despre acest credit?

Te gandesti sa accesezi un Card de credit Axi? De acum poti sa o faci din aplicatie, usor si convenabil! Acces la 4.000 de lei cu acte minime.

Noutatea anului 2023 adusa de catre AXI Card este marirea limitei de creditare de la 3.000 la 4.000. Dar nu numai atat! Si noua aplicatie prin care poti accesa rapid un card AXI poate fi considerata o nouate. Este in definitiv o cale extrem de simpla de a aplica pentru acest card, in conditii sigure, fara deplasare.

Axi Card – un card de credit cu o limita de pana la 4.000 de lei, oferit de AXI Finance IFN.

In cazul in care vrei sa faci rost de bani si n-ai gasit nimic avantajos, poti sa iei in calcul si varianta accesarii unui card de credit nebancar.

Despre Axi Card noi am citit mai multe pareri, cu precadere pozitive. Pe multe blogguri, forumuri, chiar si pe facebook oamenii comenteaza si isi spun parerile despre experientele lor vis-a-vis de creditare. Am vazut ca opiniile sunt destul de favorabile acestui creditor.

Fireste ca poti afla parerile clientilor, puteti sa le vizitati pagina de facebook – o pagina bine pusa la puncte, unde puteti si adresa intrebari, daca vrei sa aflati ceva.

Fara indoiala cei de la Axi Card pot fi contactati usor, de altfel, prin telefon, prin email, pe facebook.

axi card credit nebancar

AXI Finance IFN S.A. o societate nebancara inregistrata in 2016) ofera cardul de credit AXI Card, un Master Card Standard, ce poate fi folosit si in afara Romaniei, cu o limita de pana la 4.000 lei.

Nicio supriza legata de costuri: dobanda lunara este de 5,9% pe luna, adica 0,19% pe zi, minimul de plata este de 15%, iar dobanda anuala efectiva este de 85,04%.

Pentru accesarea acestui card nu trebuie sa efectuati niciun transfer de bani in avans.

Cardul este valabil timp de 2 ani de la data emiterii.

Cum procedez pentru a obtine cardul de credit nebancar AXI Card?

– accesezi prin telefon ori online – transmiti solicitarea ta (telefonul la care poti obtine si mai multe informatii: 031 90 33);
– fara comisioane;
– nu trebuie sa platesti nimic la retragerile de la bancomatele din Romania;
– livrarea cardului la adresa de domiciliu este gratuita;
– SMS-uri gratuite pentru tranzactiile efectuate si sumele datorate;
– ai acces online la contul tau de client;
– serviciul de relatii cu clientii este deschis non-stop;
– daca nu utilizati cardul AXI, el este complet gratuit.

De asemenea, puteti folosit cardul de credit nebancar AXI si in afara tarii. Conversia se face in baza schimbului valutar Master Card din ziua efectuarii platii. Exista insa si tari unde este nevoie de solicitarea unei permisiuni pentru a efectua o tranzactie.

Din fericire, ca daca cererea de acordare a cardului de credit AXI v-a fost refuzata, puteti sa-l solicitati din nou peste trei luni.

Chiar daca aveti un istoric negativ si figurati in baza de date a Biroului de Credit cu restante, este posibil sa vi se aprobe cerera. Este important sa aveti un contract de munca pe perioada nedeterminata.

Descriere pe scurt a cardului nebancar AXI:

– ai suport la dispozitie 24 din 24, 7 zile din 7
– obtii cont online personal
– poti activa ori bloca oricand cardul
– iti gestionezi simplu platile
– poti sa gestionezi platile prin POS
– vezi usor istoricul de tranzactii
– stii oricand care sunt datoriile curente
– extras lunar pentru cardul de credit nebancar AXI

Solicitarea cardului de credit nebancar AXI se poate face fie telefonic, fie accesand platforma online: axi-card.ro.

Aprobarea se poate face in 3-5 zile, caz in care veti fi contactat de un curier pentru a vi se livra in mod gratuit cardul la domiciliul dumneavoastra sa la o adresa aleasa de dumneavoastra, adresa aflata pe teritoriul Romaniei.

Daca cererea de obtinere a cardului de credit va fost aprobata, veti fi contactat de un reprezentant al departamentului de credite telefonic. In caz de refuz, veti primi un SMS din partea IFN-ului.

Actele necesare si conditiile de eligibilitate?

Documentele necesare pentru obtinerea cardului AXI: buletinul de identitate si atat. Totusi, pentru a obtine cardul, trebuie sa aveti cel putin 18 ani si venituri proprii.

Aprobarea creditului se face dupa ce vi se verifica bonitatea (capacitatea de rambursare a creditului). Pentru aprobarea unui credit se iau in calcul veniturile dumneavoastra, istoricul de credite si alte informatii utile furnizate.

Exista situatii in carre se poate emite un nou AXI card: in caz de pierdere, furt, in cazul in care ati uitat codul PIN, la expirarea cardului.

Poti obtine cardul de credit nebancar AXI chiar daca nu esti angajato, cu conditia sa ai venituri proprii.

In cazul in care va razganditi si nu mai doriti sa accesat un astfel de card, dupa ce v-au fost furnizate documentele de catre curier, aveti la dispozitie 14 zile in care puteti sa o faceti, fara sa platiti daune ori penalizari.

Tine cont ca poti obtine cardul de credit nebancar AXI chiar daca nu ai contract de munca. Trimiti pur si simplu o cerere si specifici aceste informatii. Solicitarea este analizata gratuit de catre cei de la AXI Finance IFN.

Axi Card de credit: avantaje si dezavantaje

Axi Card este un card nebancar ce poate fi accesat prin intermediul Axi Finance IFN Romania. Poti aplica pentru Axi Card daca ai un venit stabil si o varsta peste 18 ani.

In definitiv, principala calitate a acestui produs financiar este aceea de a va pune la dispozitie o suma de bani rapid. Puteti sa folositi banii in orice scop doriti: puteti sa va cumparati mobila sau electrocasnice, puteti sa platiti ingrijiri medicale, puteti sa va achitati o vacanta, sa calatori, sa cumparati copiilor rechizite etc.

Printre dezavantajele pe care le semnalam la Axi Card se numara dobanda ridicata. Plus de asta, exista penalitati pentru intarzieri si nerespectarea obligatiilor de plata va poate crea neplaceri: executari silite, stricarea scorului FICO.

Retineti totusi ca Axi Card se gaseste pe lista institutiilor financiare care lucreaza cu Biroul de Credit – deci daca nu rambursati la timp acest credit va veti regasi in biroul de credit rau platnici lista.

Totusi, dobanda acestui credit Axi nu este atat de mare, daca ne raportam la produse similare din piata.

Avand in vedere ca este un imprumut cu dobanda fixa, aceasta reprezinta un avantaj pentru cei care acceseaza.

Cu ajutorul Axi Card puteti sa faceti cumparaturi in magazine fizice sau in cele online.

Prin urmare, daca doriti un card de credit Axi pentru a va imbunatatii scorul de credit sa stiti ca nu este o idee rea. Cu un astfel de card puteti sa obtineti si o suma de bani de care sa va folositi, dar ca puteti ameliora si scorul de credit.

Pentru nevoile de zi cu zi, Axi Card poate fi de real folos. Puteti face cumparaturi in mii de magazine offline sau online – IFN-ul nu va restrictioneaza accesul.

Nu trebuie sa va face griji in privinta dobanzii daca achitati la timp.

Alte benficii oferite de Cardul de credit Axi

– aplici de la distanta, rapid si usor
– aprobarea este facila, fara multe restrictii comparativ cu bancile
– livrarea cardului este gratuita
– gestionarea cardului este convenabila, fara batai de cap
– nu costa nimic daca nu-l folosesti
– nu ti se impun comisioane nici taxe de emitere, re-emitere, administrare card ori de retragere numerar.

Axi Card Contact:

Bd. Primaverii, nr. 19 – 21, etaj 3, sector 1, Bucuresti, telefon 031 90 33, email help@axi-card.ro.
Pe platforma online a IFN-ului gasiti in sectiunea Contacte, un formular prin care puteti adresa intrebari.
Programul de lucru cu publicul: zilnic intre 9:00 si 17:00.

(Visited 2.665 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies