Acasă » Oferte nebancare » Cardurile Cetelem - parteneri de nadejde

Cardurile Cetelem – parteneri de nadejde

Last update:

Tot ce trebuie sa stii despre cardurile Cetelem: cum se acceseaza, cat poti imprumuta, ce tipuri de carduri sunt, unde s pot folosi.

Va vom vorbi astazi despre cardurile Cetelem, unele dintre ele avand deja o varsta venerabila in piata si fiind cunoscute de multi dintre voi.

Parteneriatele incheiate de Cetelem cu retaileri importanti a facut ca astfel de carduri sa intre in viata multora dintre romani.

Caracteristicile cardurilor Cetelem

In primul rand dorim sa va spunem ca aceste unelte financiare sunt carduri de cumparaturi Cetelem sau co-branded.

Asadar, banca Cetelem si-a creat atat carduri proprii, cat si impreuna cu partenerii sai (magazine important din piata).

Ideea pe care noi am inteles-o a fost aceea de a va oferi voua posibilitatea efectuarii cumparaturilor dorite intr-un mod simplu si accesibil.

Cetei de la Cetelem sunt cunoscuti de altfel pentru usurinta cu care acorda credite, fara multa birocratie, dar totusi in conditii constante de eligbilitate.

Cetelem a ramas o institutie financiara aproapiata de oameni, chiar daca de cativa ani s-a transformat in banca.

Pe partea de concesiuni, va putem spune ca noi primim de la voi intrebari despre cat de maleabila este aceasta institutie financiara vis-a-vis de persoanele cu istoric negativ. Ce va putem spune este ca, din punct de vedere al politicilor este o banca care acorda credite cu istoric slab, insa valoarea dobanzii se raporteaza la acesta, dupa cum si valoarea sumei imprumutate depinde de analiza de risc efectuata de banca in acord cu politicile sale interne.

Tipuri de carduri

Cardul Cardulescu

Acesta este un card emis de catre BNP PARIBAS Personal Finance Paris SA Sucursala Bucuresti sub sigla MasterCard.

El poate fi folosit si in afara Romaniei si are o valabilitate de 4 ani.

Poti cumpara prin intermediul cardului Cardulescu de la orice comerciant din lume, in magazine fizice ori pe internet. Pe internet este asigurat prin 3D Secure.

Tranzactiile ce se pot efectua cu acest instrument de plata pot fi si in rate fixe, acolo unde exista parteneriate intre Cetelem si magazine.

Limita cardului este de 400 de lei.

Cardulescu are integrata tehnologia Contactless, deci poti efectua tranzactii fara sa lasi cardul din mana.

Cardul Flanco Cetelem

Acest Card Flanco – Cetelem este un alt instrument de plata popular in piata. De la Flanco se pot cumpara electrocasnice mici si mari, dar si produse IT&C.

Poti achizitiona prin intermediul cardului Cetelem – Flanco produse in rate.

Si acest card emis sub sigla MasterCard are o valabilitate de 4 ani, fiind de asemenea un card contactless.

Cu el poti sa scoti bani de la bancomat, poti efectua cumparaturi online ori din magazine, poti achizitiona in rate, ori poti transfera bani din contul tau spre alte conturi.

Ca sa intelegeti cat de popular este cardul Cetelem – Flanco, va spunem ca multi romani l-au contractat pana in prezent.

Acest instrument de plata iti pune la dispozitie o linie de credit pe care o vei avea mereu la indemana pentru a o folosi atat in tara cat si in strainantate.

Cardul de cumparaturi Oney Auchan

Cardul Oney Auchan (de care noi am mai vorbit candva) este unul ce-ti ofera accesul la toata gama de produse din cunoscutul hypermarket (dar nu numai).

Insa, in reteaua Oney Auchan poti beneficia de o multime de promotii atractive. Poti face cumparaturi in magazin sau online.

Si acesta este un card contactless, cu valabilitate de 4 ani si cu o limita de de minim 400 de lei. Linia de credit poate fi accesata de oricine, analiza financiara a fiecarui client in parte, fiind cea tipica efectuata de Cetelem.

Cardul de cumparaturi Dedeman Cetelem

Acesta este un card contactless valabil 4 ani, ce poate fi folosit atat in Romania cat si in afara.

Prin intermediul lui poti efectua cumparaturi cu plata in rate din magazinele partenere, bucurandu-te tot o data de promotii speciale.

Cu acest card poti sa cumperi de la orice comerciant si beneficiezi de o perioada de 60de zile perioada de gratie, timp in care vei avea dobanda 0%.

Altfel, cu cardul Dedeman Cetelem poti face toate celalalte operatiuni specifice unui card: tranzactii, plati, cash de la bancomat, plati in magazine etc.

Cardul Oney Leroyy Merlin

Tot un card Oney, de data aceasta Leroy Merlin, emis sub sigla MasterCard, de asemenea contactless.

Cardul Oney leroy merlin poate fi utilizat pentru efectuarea diverselor cumparaturi pentru casa ci gradina, constructii, renovari, amenajari etc.

De asemenea, prin intermediul lui se pot efectua toate celelalte operatiuni specifice: tranzactii, plati, eliberare cash de la bancomat etc.

Pentru folosinta, orice card trebuie mai intai activat, deci nu uitati sa solicitati codul PIN prin SMS. Inainte de a-l folosi, activeaza-ti cardul!

In portofoliul Cetelem mai exista doua cardul, si anume Cardul Rombiz si Cardul Opel.

Prin intermediul cardurilor poti dispune mereu de bani la indemana, dar nu doar atat, ai periodic si acces la cele mai noi promotii ale partenerilor Cetelem – magazine cunoscute.

Pentru accesarea oricarui card, trebuie sa indepliniti conditiile de eligibilitate impuse. Banca iti va calcula coeficientul de risc si in functie de acesta vei primi o anumita suma de bani si ti se va calcula si dobanda.

Stim ca exista interes din partea prsoanelor ce au avut probleme in trecut cu rambursarile, dar este mai bine sa solicitati direct de la creditor informatii pe aceasta tema.

Scorul de client poate face diferenta intr-o acordare, dar pana acolo exista multe aspecte ce trebuiesc clarificate. Nu exista datornici Cetelem care sa fie acceptati la creditare daca banca considera ca au un coeficient mare de risc, dupa cum nu exista persoane care sa aiba o bonitate solida si sa fie respinse.

(Visited 898 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies