Acasă » Oferte nebancare » Credit nebancar la domiciliu 2021. Oferte noi.

Credit nebancar la domiciliu 2021. Oferte noi.

Last update:

Agreezi ideea unui imprumut accesat de acasa? Iata ce optiuni ai sa obtii un credit de nevoi de la domiciliu.

Exista interes in ultima vreme pentru imprumuturile ce pot fi solicitate fara deplasari din partea clientilor.

Cei care sunt in cautarea unui credit la domiciliu 2021 pot opta pentru una din ofertele disponibile in piata. Fii rabdator si le vei descoperi mai jos analizate de noi.

Exista o modalitate simpla de a te imprumuta, fara sa ai nevoie de extras de cont ori de cont bancar. Aceasta cale este una simpla, pretuita indeosebi de cei care nu se simt in largul lor pe internet.

De fapt, nu doar cei fara internet pot opta pentru un credit la domiciliu, ci si pentru cei ce aleg accesarea online si gestionarea ulterioara la domiciliu.

Nu este nevoie de deplasare la banca cu zeci de hartii, nici macar nu trebuie sa iesi din casa. Nici chiar atunci cand creditul ti-a fost aprobat.

Si banii iti sunt livrati acasa de un reprezentant al societatii nebancare, deci adio drumuri, adio cozi!.

Cum procedezi pentru a beneficia rapid de un credit la domiciliu 2021?

In primul si in primul rand trebuie sa accesezi. Exista posibilitatea sa aplici online ori prin telefon.

Aprobarea unui astfel de produs este una ultra rapida, deci iti poti rezolva usor problemele.

Dupa ce ti-a fost aprobat imprumutul, banii iti sunt livrati in acord cu alegerile tale, fie in contul bancar agreat de tine, fie iti sunt livrati acasa printr-un reprezentant al firmei nebancare.

Exista si o a treia posibilitate de a incasa banii imprumutati, si anume, prin ridicarea directa de la o banca apropiata de domiciliul tau.

credit la domiciliu rapid

In afara celor catorva IFN-uri care acorda credite rapide la domiciliu, exista multe altele care iti ofera posibilitatea de a accesa online cu transferul banilor in contul bancar.

Vezi si   Credit de nevoi Maxim - rate fixe, avantaje mobile

Aceasta cale prin care primesti banii in cont si ii folosesti cum doresti (platind facturi online, efectuand cumparaturi online cu cardul, scotand bani de la bancomat etc) este una dintre cele mai simple si mai sigure in aceasta perioada.

Vezi si   Considerente despre Viva Credit: oferta 2021

Astazi, mai toate IFN-urile ofera imprumuturi rapide, multe bazandu-si verificarile pe acte putine incarcate online de catre clienti. Contractul se semneaza electronic, deci nu trebuie sa mergi niciunde. Banii ii primesti usor imediat dupa ce ti-a fost aprobat creditul.

Cand sunt recomandate astfel de produse?

Un credit la domiciliu este destul de permisiv, fiind posibil de accesat aproape de catre oricine.

Daca ai o problema financiara si ti-ai propus sa faci rost de bani intr-un timp scurt, aceasta poate fi o optiune.

Poti solicita un credit la domiciliu 2021 cu buletinul si o dovada de venit.

Vestea buna este ca societatile care acorda credite cu gestionare la domciliu nu pretind conditii de eligibilitate drastice si nici venituri prea mari.

Una dintre societatile nebancare ce are in portofoliu un astfel de serviciu – gestionarea la domiciliu a creditelor – Provident, solicita venituri minime de 300 de lei de persoana pentru accesare.

Nefiind nevoie de multe acte, creditul acordandu-se fara documente fizice practic daca il contractezi online, lucrurile se misca foarte repede. In cel mult 24 de ore poti sa-ti rezolvi problema.

Ce condiții se impun?

Pentru contractarea unui imprumut la domiciliu se impune insa o anumita varsta, minima fiind de 18 ani in majoritatea cazurilor.

Unele societati accepta si personari, daca acestia au venituri justificabile (se solicita de regula ultimul cupon de pensie).

Pentru acele persoane ce nu se pot deplasa, ori cele ce nu detin un cont bancar, aceasta sansa de a contracta un credit la domiciliu este una cat se poate de oportuna.

Vezi si   CreditPrime - online doar cu buletinul!

Nu oricine poate face rost de bani imprumut la domiciliu 2021. Conditia esentiala este sa ai venituri minime cat sa acopere minimul gradului de indatorare, raportat la suma dorita.

In Romania, doar IFN-urile acorda credite la domiciliu in 2021. Bancile nu ofera astfel de servicii.

Asadar, daca vrei un credit rapid nebancar la domiciliu, te adresezi IFN-urile ce ofera astfel de solutii.

Ca sa te imprumuti de acasa nu este deloc complicat, insa, trebuie sa stii ca serviciul de gestionare a creditului la domciliu este contracost. Deci, daca nu doresti sa platesti extra, trebuie sa te orientezi catre alte produse.

Vezi si   Credit de nevoi Maxim - rate fixe, avantaje mobile

Au acces si datornicii la un astfel de imprumut?

Cei inscrisi in baza de date au sanse minime de a se imprumuta, atat de la banci cat si de la IFN-uri.

Exista totusi unele IFN-uri care ii accepta la finantare, acoperindu-si riscurile prin costurile ridicate. Dobanzile mari nu-i sperie pe unii, mai ales daca intervalul de creditare este deosebit de redus.

In trecut erau mai multe societati nebancare ce acordau credite la domiciliu, astazi multe si-au restrans portofoliul, eliminand din oferta un astfel de serviciu.

Ce IFN-uri acorda credite rapide la domiciliu in 2021?

1. Provident

Cei de la Provident ofera serviciul de gestionare la domiciliu al creditelor. Poti suna ori aplica online si vei primi banii acasa in cel mult 48 de ore. Acest IFN are conditii destul de laxe, admitand la creditare persoane cu venituri mici ce pot fi justificabile cu acte.

Poti imprumuta de la ei pana la 20.000 de lei pentru maxim 134 de saptamani. Venitul minim este in acest caz de 300 de lei lunar. Varianta creditului STAR iti permite accesarea cu rate lunare, dar trebuie sa ai un venit de minim 1300 de lei lunar.

Vezi si   Credite rapide nebancare 2021. Ce e nou?

Pe cei de la Provident ii poti contacta telefonic la numul 021 275 75 75, ori prin SMS la 1805. poti sa le trimiti si un email la adresa relatiicuclientii@provident.ro.

2. iCredit

O alta societate nebancare la care poti apela pentru un credit la domiciliu este iCredit. Acest IFN are conditii usoare de accesare. Pentru a solicita acest produs, ai de completat un simplu formular online cu nume si prenume, precum si cu numarul tau de telefon.

Solutiile de finantare de la iCredit sunt: creditul de nevoi cu buletinul, iCredit pensionar, iBusiness, iCredit premium, iCredit Biluar si iCredit VIP.

iCredit are reprezentante in toata Romania. Puteti sa-i contactat insa telefonic la numarul 031 7171 100. De asemenea, le puteti trimite mesaje pe adresa office@icredit.co.ro.

Vezi si   Credite rapide nebancare 2021. Ce e nou?

3. Ferratum

Un fost IFN (actualmente banca – Ferratum Bank) specializat in imprumuturi rapide ofera posibilitatea persoanelor cu varsta peste 18 ani, ce obtin un venit stabil de a solicita un astfel de produs.

Imprumutul se solicita online ori telefonic, iar un reprezentant te va contacta pentru a te consilia.

Cei de la Ferratum se lauda cu discretia in acest caz.

Ferratum are un serviciu asistenta clienti pe care il poti accesa de pe platforma lor online, punand intrebari ori solicitand diferite informatii. Acest serviciu este disponobil de luni pana vineri intre 9:30 si 18:30, iar sambata si duminica intre 9:30 si 13:00. Informatii puteti solicita si prin email la adresa clienti@ferratum.ro.

Totusi, imprumuturile rapide la domiciliu nu iti permit accesarea de sume mari, desi se acorda fara garantii si fara giranti.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies