Acasă » Oferte nebancare » Credit nebancar la domiciliu 2023. Oferte noi.

Credit nebancar la domiciliu 2023. Oferte noi.

Last update:

Te-ar avantaja obtinerea unui credit la domiciliu? Iata ce trebuie sa cunosti despre un astfel de imprumut procurat de acasa.

Aceste credite la domiciliu au ajuns din ce in ce mai populare pentru ca oamenii sunt mai preocupati de timpul lor.

Cei care sunt in cautarea unui credit la domiciliu 2023 pot opta pentru una din ofertele disponibile in piata. Fii rabdator si le vei descoperi mai jos analizate de noi.

In contextul actual in care oamenii vor sa rezolve problemele fara sa se deplaseze, castigand astfel timp, o astfel de solutie financiara poate fi oportuna.

Unele persoane nu stau bine cu tehnica si ar prefera o astfel de accesare, care le-ar aduce aproape o persoana ce le-ar putea explica procedurile.

Dupa cum sunt si cei care nu au conturi bancare si care nu ar putea sa solicite un credit pentru ca n-ar avea de unde sa aduca o dovada de venit in forma digitala.

Cu alte cuvinte, aceasta este o modalitate simpla de a te imprumuta, fara sa ai nevoie de internet. E o cale accesibila, pretuita indeosebi de cei mai in varsta.

De fapt, nu doar cei fara internet pot opta pentru un credit la domiciliu, ci si cei ce aleg accesarea online si gestionarea ulterioara la domiciliu.

Prin urmare, nu este nevoie de deplasare la banca cu zeci de documente, nici macar nu trebuie sa iesi din casa. Nici chiar atunci cand creditul ti-a fost aprobat.

Si nu in ultimul rand, banii iti sunt livrati acasa de un reprezentant al societatii nebancare, deci adio drumuri, adio cozi, adio comisioane!

Cum procedezi pentru a beneficia rapid de un credit la domiciliu 2023?

In primul si in primul rand trebuie sa accesezi. Sunt multe cai de a solicita un imprumut: poti compla formulare pe internet, poti suna, te poti deplasa la sediul unei societati etc.

In al doilea rand, aprobarea unui astfel de produs este una ultra rapida, asadar iti poti rezolva usor problemele.

Dupa ce ti-a fost aprobat imprumutul, banii iti sunt livrati in acord cu alegerile tale, fie in contul bancar agreat de tine, fie iti sunt livrati acasa printr-un reprezentant al firmei nebancare.

Exista si o a treia posibilitate de a incasa banii imprumutati, si anume, prin ridicarea directa de la o banca apropiata de domiciliul tau.

credit la domiciliu rapid

In afara celor catorva IFN-uri care acorda credite rapide la domiciliu, exista multe altele care iti ofera posibilitatea de a accesa online cu transferul banilor in contul bancar.

Aceasta cale prin care primesti banii in cont si ii folosesti cum doresti (platind facturi online, efectuand cumparaturi online cu cardul, scotand bani de la bancomat etc) este una dintre cele mai simple si mai sigure in aceasta perioada.

Astazi, mai toate IFN-urile ofera imprumuturi rapide, multe bazandu-si verificarile pe acte putine incarcate online de catre clienti. Contractul se semneaza electronic, deci nu trebuie sa mergi niciunde. Banii ii primesti usor imediat dupa ce ti-a fost aprobat creditul.

Cand sunt recomandate astfel de produse?

Un credit la domiciliu este destul de permisiv, fiind posibil de accesat aproape de catre oricine.

Pe de alta parte, daca ai o problema financiara si ti-ai propus sa faci rost de bani intr-un timp scurt, aceasta poate fi o optiune.

Neindoilenic, poti solicita un credit la domiciliu 2023 cu CI si o dovada de venit.

Vestea buna este ca societatile care acorda credite cu gestionare la domciliu nu pretind conditii de eligibilitate drastice si nici venituri prea mari.

Una dintre societatile nebancare ce are in portofoliu un astfel de serviciu – gestionarea la domiciliu a creditelor – Provident, solicita venituri minime de 300 de lei de persoana pentru accesare. Gestionarea la domiciliu a imprumutului la Provident costa, dar ti se garanteaza in acedt mod si o rapiditate a primirii banilor.

Nefiind nevoie de multe acte, creditul acordandu-se fara documente fizice practic daca il contractezi online, lucrurile se misca foarte repede. In cel mult 24 de ore poti sa-ti rezolvi problema.

Ce condiții se impun?

Pentru contractarea unui imprumut la domiciliu se impune insa o anumita varsta, minima fiind de 18 ani in majoritatea cazurilor.

Unele societati accepta si personari, daca acestia au venituri justificabile (se solicita de regula ultimul cupon de pensie).

Pentru acele persoane ce nu se pot deplasa, ori cele ce nu detin un cont bancar, aceasta sansa de a contracta un credit la domiciliu este una cat se poate de oportuna.

Nu oricine poate face rost de bani imprumut la domiciliu 2023. Conditia esentiala este sa ai venituri minime cat sa acopere minimul gradului de indatorare, raportat la suma dorita.

In Romania, doar IFN-urile acorda credite la domiciliu in 2023. Bancile nu ofera astfel de servicii.

Asadar, daca vrei un credit rapid nebancar la domiciliu, te adresezi IFN-urile ce ofera astfel de solutii.

Prin urmare, ca sa te imprumuti de acasa nu este deloc complicat, insa, trebuie sa stii ca serviciul de gestionare a creditului la domciliu este contracost. Deci, daca nu doresti sa platesti extra, trebuie sa te orientezi catre alte produse.

Au acces si datornicii la un astfel de imprumut?

Cei inscrisi in baza de date au sanse minime de a se imprumuta, atat de la banci cat si de la IFN-uri.

Exista totusi unele IFN-uri care ii accepta la finantare, acoperindu-si riscurile prin costurile ridicate. Dobanzile mari nu-i sperie pe unii, mai ales daca intervalul de creditare este deosebit de redus.

In trecut erau mai multe societati nebancare ce acordau credite la domiciliu, astazi multe si-au restrans portofoliul, eliminand din oferta un astfel de serviciu.

Ce IFN-uri acorda credite rapide la domiciliu in 2023?

In primul rand, pentru ca imprumutul se gestioneaza la domiciliul clientului, e bine de stiut ca nu oricine are accesul la un astfel de produs.

Practic, se limiteaza accesul la orasele unde institutiile financiare isi au deschise birouri.

Daca vrei sa accesezi un credit la domiciliu in Bucuresti, Sector 1, ai la indemana mai multe solutii: Provident, iCredit, Ferratum, Flex Credit, Steiner, Speed Financiar.

Insa, daca doresti un credit la domiciliu in Galati, ai la indemana urmatoarele optiuni: Flex Credit, Provident.

1. Provident

Cei de la Provident ofera serviciul de gestionare la domiciliu al creditelor. Poti suna ori aplica online si vei primi banii acasa in cel mult 48 de ore. Acest IFN are conditii destul de laxe, admitand la creditare persoane cu venituri mici ce pot fi justificabile cu acte.

Poti imprumuta de la ei pana la 15.000 de lei pentru maxim 134 de saptamani. Venitul minim este in acest caz de 300 de lei lunar. Varianta creditului STAR iti permite accesarea cu rate lunare, dar trebuie sa ai un venit de minim 1300 de lei lunar.

Pe cei de la Provident ii poti contacta telefonic la numul 021 275 75 75, ori prin SMS la 1805. poti sa le trimiti si un email la adresa relatiicuclientii@provident.ro.

2. iCredit

O alta societate nebancare la care poti apela pentru un credit la domiciliu este iCredit. Acest IFN are conditii usoare de accesare. Pentru a solicita acest produs, ai de completat un simplu formular online cu nume si prenume, precum si cu numarul tau de telefon.

Solutiile de finantare de la iCredit sunt: creditul de nevoi cu buletinul, iCredit pensionar, iBusiness, iCredit premium, iCredit Bilunar si iCredit VIP.

iCredit are reprezentante in toata Romania. Puteti sa-i contactat insa telefonic la numarul 031 7171 100. De asemenea, le puteti trimite mesaje pe adresa office@icredit.co.ro.

3. Ferratum

Un fost IFN (actualmente banca – Ferratum Bank) specializat in imprumuturi rapide ofera posibilitatea persoanelor cu varsta peste 18 ani, ce obtin un venit stabil de a solicita un astfel de produs.

Dupa ce soliciti imprumutul, un reprezentant te va contacta pentru a te consilia.

Cei de la Ferratum se lauda cu discretia in acest caz.

Ferratum are un serviciu asistenta clienti pe care il poti accesa de pe platforma lor online, punand intrebari ori solicitand diferite informatii. Acest serviciu este disponibil de luni pana vineri intre 9:30 si 18:30, iar sambata si duminica intre 9:30 si 13:00. Informatii puteti solicita si prin email la adresa clienti@ferratum.ro.

Totusi, imprumuturile rapide la domiciliu nu iti permit accesarea de sume mari, desi se acorda fara garantii si fara giranti.

4. Steiner Credit – Steiner & Coleasing IFN

Steiner Credit – o societate care poate sa-ti ofere un credit rpaid la domiciliu. Sunt recunoscuti in piata pentru usurinta de accesare, viteza, eficienta si confort. Astazi exista un Steiner & Coleasing IFN (inregistrata la BNR), o societate nebancare care acorda credite de consum, microcredite, finanteaza tranzactii comerciale, factoring, scontare, forfetare, leasing financiar si emite garantii. Steiner Credit este un IFN din Campina, jud. Prahova.

Pe cei de la Steiner Credit ii gasiti la adresa: Str. Bobalna, nr. 44, C16 (fosta AMC), camera 8, etaj 1 Loc. CAMPINA jud. PRAHOVA Tel. 0723-152134.

5. Flex Credit IFN

Flex Credit este un IFN din Bucuresti (FLEX FINANCIAL I.F.N. S.A.) ce ofera o serie de credite flexibile, adaptate nevoilor actuale. Astfel veti gasi la ei in portofoliu Flex Week, Flex Pensionar, Credit de nevoi personal, Flex Afacere.

Pentru a contracta un imprumut, poti sa aplici online completand un formular pus la dispozitie pe platforma digitala, ori poti sa apelezi la nr de telefon 021 9639. Flex Credit isi are sediul in Bucuresti, Sos. Mihai Bravu, nr. 510A, et2, Sector 3, iar programul este de luni pana vineri, intre 10 si 19.

6. Speed Financiar

Speed Financiar – este o institutie financiara atipica pentru pesiajul romanesc. Nu este un IFN, este pur si simplu o institutie de plata care acorda si credite si care este supravegheata de BNR.

Speed Financiar, o societate ce ofera servicii de plata (inscrisa la BNR), ofera de asemenea credite la domiciliu. In fapt este vorba despre un carde de credit Master Card cu o limita intre 1000 si 10000 lei.

Pe cei de la Speed Financiar ii gasiti la tel. 021.202.69.99 / 021.315.71.00, de luni pana vineri, intre 9:00 si 18:00.

Aceasta institutie ne spune ca acorda credite la sediu cat si la domiciliu, daca se solicita aceast serviciu. Poti imprumuta pana la 25.000 de lei.

Suma imprumutata de bani iti poate fi oferita la sediu sau de catre un consilier al firmei direct la tine la domiciliu.

Una peste alta, ar bine sa NU UITATI ca, pana la urma, toate formele de accesare online pot fi si ele incadrate ca imprumuturi la domiciliu. In definitiv, fie ca accesezi de acasa sau de oriunde, nu trebuie sa te deplasezi la sediul vreunui firme.

(Visited 3.665 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies