Acasă » Oferte nebancare » Credit rapid cu buletinul in aceeasi zi

Credit rapid cu buletinul in aceeasi zi

Last update:

Nevoile urgente necesita solutii urgente, iar in cazul banilor, solutia de urgenta o gasim intr-un credit rapid cu buletinul

In anul 2019 sunt la mare cautare creditele rapide cu buletinul oferite in aceeasi zi, atat la banci cat si la IFN-uri.

Exista tot felul de oferte in piata financiara, oferte ce vin din partea societatilor nebancare, dar si din partea unora dintre bancile comerciale. Promovarea produselor ce acest tip, atat din partea IFN-urilor cat si bancilor se axeaza pe rapiditatea de obtinere a banilor.

Chiar daca sintagma ‘doar cu buletinul’ aproape ca nu mai are baza reala, tinand cont ca majoritatea populatiei este posesoare de carte de identitate, totusi, a ramas in mentalitatea populara aceasta denumire.

Cei ce sunt dornici sa aplice pentru un credit rapid cu buletinul in aceeasi zi, o pot face, in functie de profilul de client, dar si de veniturile pe care le obtine, indreptandu-se in urma acestor analize, fie spre IFN, fie spre banca.

Daca esti restantier si inscris in Biroul de Credit ca rau-platnic, n-ai ce sa cauti la banci. Mai mult de atat, se vor gasi putine IFN-uri sa te imprumute, daca te gasesti in aceeasi situatie.

Daca nu ai un venit stabil, o vechime in munca, daca n-ai persepectiva obtinerii unor venituri care sa acopere eventualele rate lunare, vei obtine cu greu un imprumut, chiar si de la IFN-uri.

Si totusi, regasindu-se in amebele situatii descrise mai sus, adica si restantier, si cu venituri mici instabile, poti apela totusi la un credit rapid cu buletinul in aceeasi zi. IFN-urile ce acorda astfel de credite sunt cele ce au in portofoliu microcreditele. Astfel de produse financiare ce constau in acordarea de sume mici de bani pe termen scurt, sunt mai permisive din punctul de vedere al conditiilor de eligibilitate.

Vezi si   Credit nebancar prin telefon - nou 2022

Cu ani in urma, inainte de criza economica din 2008, multe banci si IFN-uri se specializara in ofertele de credite de nevoi personale doar cu buletinul. Multi romani au apelat atunci la aceste produse financiare, in special pentru achizitia unor produse electronice si electrocasnice. Marii retaileri isi organizasera propriile sisteme de creditare doar cu buletinul, asa ca, oamenii erau atrasi catre astfel de produse facile. Dupa criza, multi s-au trezit in imposibilitatea de rambursare a imprumutului, creascand mult numarul celor inscrisi in BC ori CRC cu datorii, ca restantieri. In timp, acestora li s-au adaugat si cei ce au apelat la creditele ipotecare – facile si ele in perioada anterioara crizei economice din 2008.

Astazi, atat bancile cat si IFN-urile nu mai acorda la fel de usor credite. Mai mult de atat, transparenta ofertelor este mult mai mare, in special pe partea de online. Reglementarile BNR au fost destul de eficiente in acest sens. Astazi, nu mai exista platforma IFN ori banca fara un calculator de credite, fara exemplificari de costuri, fara detaliererea in amanunt a costurilor produselor financiare oferite de catre respectiva institutie financiara. Majoritatea acestor platforma online bancare ori nebancare detin sectiuni informative, gen intrebari frecvente, informatii credite, etc, sectiuni in care sunt prezentate in detaliu produsele financiare avute in portofoliu. Si nu, nu este deloc dificil sa intelegi, nu-ti trebuie cine stie ce cultura economica ca sa poti sa te informezi.

Cei ce apeleaza in prezent la astfel de credite rapide doar cu buletinul sunt de regula cei ce vor asa rezolve o problema de lichiditati pe termen scurt. Sa zicem ca esti in vacanta si ai ramas fara bani de benzina, ori ti s-a stricat aparatul de aer conditionat si vrei sa-ti cumperi altul, poate vrei sa inclouiesti vechea centrala termica, ori poate vrei sa dispui de fonduri pentru a-i achizitiona rechizite scolare juniorului, sau poate ai un deces in familie, etc; acestor cazuri le sunt destinate astfel de imprumuturi rapide facile, cu acte putine, fara conditii drastice de eligibilitate.

Vezi si   Ai auzit de creditul fara refuz 100% digital, 24 din 24?

Societatile nebancare la care poti apela pentru un credit rapid cu buletinul in aceeasi zi sunt:

Viva Credit – societate specializata n creditele rapide. Acorda credite chiar si in 2 ore de la accesare, cu conditia sa indeplinesti ce ti se cere. N-ai nevoie de multe acte, sunt suficiente niste scanuri ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont. Primul credit este gratuit – fara dobanda.

Smile Credit – ofera credite rapide prin care poti accesa o suma redusa de bani chiar in aceeasi zi. Si la ei obtineti primu credit fara dobanda. Creditul se acorda online, banii ii obtii in aceeasi zi in contul tau bancar.

Happy Credit – ofera produsul cu numele ‘credit cu buletinul’, cu aprobare in aceeasi zi. Sumele pe care ei le pun la dispozitie variaza intre 1.000 si 10.000 de lei, pe perioade de la 12 la 36 de luni. Acordarea se face insa doar in localitatile Bucuresti, judetul Ilfov, Pitesti, Ramnicu-Valcea si Slobozia.

Credius – ofera bani doar cu buletinul intr-un timp record, credite mici pe termen scurt. Nu este nevoie de adeverinta de venit. Poti imprumuta intre 600 si 40.000 de lei pe perioade de pana la 60 de luni.

Acum, sa stiti ca nu doar lipsa veniturilor ii determina pe oameni sa apeleze la un credit rapid cu buletinul. De multe ori se impiedica in birocratie. Obtinerea unei adeverinte de venit nu este chiar cel mai usor lucru de executat. Daca obtii venituri pe persoana fizica, lucrurile sunt si mai dificile pentru ca obtinerea unei adeverinte de venit pe anul anterior se face pe la mijlocul anului. Asadar, ai incurcat-o daca ai nevoie de bani in februarie, si ti se solicita adeverinta de venit.

(Visited 740 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies