Acasă » Oferte nebancare » Credit in regim de urgenta chiar in aceeasi zi

Credit in regim de urgenta chiar in aceeasi zi

Last update:

Nevoile urgente impun solutii urgente, iar in cazul banilor, solutia de urgenta o gasim intr-un credit rapid aflat in portofoliul unor IFN-uri.

In anul 2023 sunt la mare cautare creditele oferite in aceeasi zi, atat la banci cat si la IFN-uri.

Exista tot felul de oferte in piata financiara, oferte ce vin din partea societatilor nebancare, dar si din partea unora dintre bancile comerciale. Promovarea produselor ce acest tip, atat din partea IFN-urilor cat si bancilor se axeaza pe rapiditatea de obtinere a banilor.

Chiar daca sintagma ‘pe loc’ a devenit cumva desueta, tinand cont ca majoritatea institutiilor financiare iti ofera posibilitatea de a accesa online simplu in cateva minute, totusi, nu de fiecare data dureaza atat de putin.

Cei ce sunt dornici sa aplice pentru un credit rapid in aceeasi zi, o pot face, in functie de profilul de client, dar si de veniturile pe care le obtine, indreptandu-se in urma acestor analize, fie spre IFN, fie spre banca.

Daca nu ai un trecut bun de creditare, n-ai ce sa cauti la banci. Mai mult de atat, se vor gasi putine IFN-uri sa te imprumute, daca te gasesti in aceeasi situatie.

Daca nu ai un venit stabil, o vechime in munca, daca n-ai persepectiva obtinerii unor venituri care sa acopere eventualele rate lunare, vei obtine cu greu un imprumut, chiar si de la IFN-uri.

Si totusi, regasindu-se in amebele situatii descrise mai sus, adica si debitor, si cu venituri mici instabile, poti apela totusi la un credit rapid in aceeasi zi. IFN-urile ce acorda astfel de credite sunt cele ce au in portofoliu microcreditele. Astfel de produse financiare ce constau in acordarea de sume mici de bani pe termen scurt, sunt mai permisive din punctul de vedere al conditiilor de eligibilitate.

Cu ani in urma, inainte de criza economica din 2008, multe banci si IFN-uri se specializara in ofertele de credite de nevoi personale doar cu buletinul. Multi romani au apelat atunci la aceste produse financiare, in special pentru achizitia unor produse electronice si electrocasnice. Marii retaileri isi organizasera propriile sisteme de creditare permisive, asa ca, oamenii erau atrasi catre astfel de produse facile. Dupa criza, multi s-au trezit in imposibilitatea de rambursare a imprumutului, creascand mult numarul celor aflati in BC ori CRC cu datorii, ca datornici. In timp, acestora li s-au adaugat si cei ce au apelat la creditele ipotecare – facile si ele in perioada anterioara crizei economice din 2008.

Astazi, atat bancile cat si IFN-urile nu mai acorda la fel de usor credite. Mai mult de atat, transparenta ofertelor este mult mai mare, in special pe partea de online. Reglementarile BNR au fost destul de eficiente in acest sens. Astazi, nu mai exista platforma IFN ori banca fara un calculator de credite, fara exemplificari de costuri, fara detaliererea in amanunt a costurilor produselor financiare oferite de catre respectiva institutie financiara.

Plus de asta, un astfel de credit fara documente fizice este disponobil asta nu doar pe platformele online ale IFN-urilor, dar au inceput sa apara aplicatii simple pentru telefoane care-ti faciliteaza accesul mult mai rapid la un imprumut.

Majoritatea acestor platforma online bancare ori nebancare detin sectiuni informative, gen intrebari frecvente, informatii credite, etc, sectiuni in care sunt prezentate in detaliu produsele financiare avute in portofoliu. Si nu, nu este deloc dificil sa intelegi, nu-ti trebuie cine stie ce cultura economica ca sa poti sa te informezi.

Cei ce apeleaza in prezent la astfel de credite rapide doar in aceeasi zi sunt de regula cei ce vor asa rezolve o problema de lichiditati pe termen scurt.

Sa zicem ca esti in vacanta si ai ramas fara bani de benzina, ori ti s-a stricat aparatul de aer conditionat si vrei sa-ti cumperi altul, poate vrei sa inclouiesti vechea centrala termica, ori poate vrei sa dispui de fonduri pentru a-i achizitiona rechizite scolare juniorului, sau poate ai un deces in familie, etc; acestor cazuri le sunt destinate astfel de imprumuturi rapide facile, cu acte putine, fara conditii drastice de eligibilitate.

Societatile nebancare la care poti apela pentru un credit rapid in aceeasi zi sunt:

Viva Credit – societate specializata n creditele rapide. Acorda credite chiar si in 2 ore de la accesare, cu conditia sa indeplinesti ce ti se cere. N-ai nevoie de multe acte, sunt suficiente niste scanuri ori fotografii dupa CI si dupa extrasul de cont. Primul credit este gratuit – fara dobanda.

Smile Credit – ofera credite rapide prin care poti accesa o suma redusa de bani chiar in aceeasi zi. Si la ei obtineti primu credit fara dobanda. Creditul se acorda online, banii ii obtii in aceeasi zi in contul tau bancar.

Happy Credit – ofera produsul cu numele “credit cu garantii”, cu aprobare in aceeasi zi. Sumele pe care ei le pun la dispozitie variaza intre 1.000 si 10.000 de lei, pe perioade de la 12 la 36 de luni. Acordarea se face insa doar in localitatile Bucuresti, judetul Ilfov, Pitesti, Ramnicu-Valcea si Slobozia.

Credius – ofera bani doar cu buletinul intr-un timp record, credite mici pe termen scurt. Nu este nevoie de adeverinta de venit. Poti imprumuta intre 800 si 50.250 de lei pe perioade de pana la 60 de luni.

Acum, sa stiti ca nu doar lipsa veniturilor ii determina pe oameni sa apeleze la un credit rapid cu buletinul. De multe ori se impiedica in birocratie. Obtinerea unei adeverinte de venit nu este chiar cel mai usor lucru de executat. Daca obtii venituri pe persoana fizica, lucrurile sunt si mai dificile pentru ca obtinerea unei adeverinte de venit pe anul anterior se face pe la mijlocul anului. Asadar, ai incurcat-o daca ai nevoie de bani in februarie, si ti se solicita adeverinta de venit.

(Visited 1.001 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies