Acasă » Oferte nebancare » Credite IFN cu ipoteca - bani mai multi in conditii permisive

Credite IFN cu ipoteca – bani mai multi in conditii permisive

Last update:

Daca esti in circumstanta de a avea nevoie de o suma mai mare de bani, poti recurge la imprumuturi IFN cu ipoteca

Credite IFN cu ipoteca acceseaza indeosebi cei ce au nevoie de sume mari de bani si nu indeplinesc conditiile de eligibilitate ale bancilor.

Avand in vedere ca nu sunt niste produse vizibile in piata nebancara, aceasta fiind dominata, cel putin la nivel de expunere, de creditele rapide pe termen scurt, totusi, astfel de produse exista si pot fi accesate la nevoie.

Imprumuturile IFN cu ipoteca sunt produse similare cu ofertele bancare de credite de nevoi personale cu garantii.

Asadar, poti contracta de la IFN-uri credite cu garantie ipotecara, in cuantum ridicat, pe perioade mai lungi de timp.

Nu sunt multe IFN-uri care acorda astfel de credite cu ipoteca.

Creditele garantate de nevoi personale au avantajul ca pun la dispozitia clientilor sume mai mari de bani pe perioade mai lungi de timp.

In schimbul acestor sume de bani, IFN-urile solicita garantii, de regula imobiliare.

Unele dintre IFN-urile care au in portofoliu astfel de produse sunt ingasuitoare chiar si cu rau platnicii.

Cu alte cuvinte, puteti accesa credite cu ipoteca pentru cei cu datorii, in condiitii permisive, chiar daca aveti un scoring slab in Biroul de Credit.

Sunt societati nebancare care specifica pe platformele online proprii ca accepta si persoane cu istoric negativ.

IFN-uri care acorda credite cu ipoteca

Ca sa nu ne lungim cu vorba, haideti sa facem o incursiune printre ofertele de credite IFN cu ipoteca:

  1. Verida Credit – una dintre cele mai cunoscute IFN-uri care are in portofoliu credite ipotecare. Cei de la Verida acorda credite pe 30 de ani, cu rate fixe. Creditul cu ipoteca poate fi folosit pentru achiztia unei proprietati, a unei locuinte ori pentr extinderea sau renovarea locuintei actuale, ori construirea uneia noua. Poti sa imprumuti in limita gradului de indatorare. Pentru accesarea acestui imprumut ifn cu ipoteca ai nevoie de: buletin, cerere de credit, acord BC si CRB, documente doveditoare ale venitului, acte de proprietate asupra imobilului adus drept garantie, raport de evaluare asupra imobilului.
  2. Easy Credit – un alt IFN ce ofera un credit ipotecar pentru investitii imobiliare. Acest IFN ofera sume maxima de bani de pana la 900.000 de lei. Ca sa accesati aveti nevoie de: buletin, certificat de casatorie, acte de proprietate asupra imobilului, actele de cadastru, certificate fiscale, extras de cont, alte documente specifice. Creditul ipotecar Easy Credit se acorda pentru maxim 60 de luni. Cei de la Easy Credit ne asigura ca putem obtine un imprumut chiar daca am fost refuzati de banci din varii motive.
  3. Happy Credit ofera un credit cu garantie imobiliara intre 10.000 lei si 250.000 de lei, pentur perioade intre 12 si 60 de luni. Este un credit ipotecar fara limita de varsta!!! Daca accesezi azi, vei primii raspunsul in maxim 48 de ore. Nu ti se solicita adeverinta de venit. Poti aplica online – dispui oricand de asistenta gratuita. Cu acest credit IFN cu ipoteca poti sa-ti cumperi un imobil pe care sa-l lasi drept garantie.
  4. ImoCredit – ofera o gama mai larga de credite ipotecare: credite imobiliare de achizitie locuinta ori a terenului pentur construirea unei locuinte, credit imobiliar pentru amenajarea ori consolidarea unei locuinte ori modernizarea unui apartament, credite pentru construirea de locuinte, credite pentru achizitia de autoturisme, etc. Creditul pentru achizitie imobiliara are o valoare maxima de 125.000 de euro ori echivalent in lei si se acorda pentru o perioada de maxim 30 de ani.
  5. Extra Finance IFN ofera un alt fel de tip de credit cu ipoteca, este vorba de creditele cu garantie imobiliara pentru PFA si pentru IMM-uri. Ambele credite au plafonul maxim la 250.000 de euro si se acorda pentru maxim 5 ani.
  6. Claret Euro Credit ofera la randu-i un credit cu garantie imobiliara. Sumele de bani disponobile variaza intre 5.000 si 900.000 lei, pe perioade cuprinse intre 6 si 60 de luni. Aprobarea se face in 24 de ore, deci extrem de rapid pentru un astfel de credit. Poti aplica online ori poti merge la unul din sediile Claret Euro Credit.
  7. Fast Finance – este un alt IFN care ofera credite cu garantie imobiliara. Acest IFN specifica ca accepta si persoane raportate negativ la Biroul de Credit. Perioada de creditarre este intre 6 si 60 de luni. Garantia trebuie sa fie de 300% raportat la valoarea creditului dorit.

Printre avantajele pe care le aduc aceste credite ifn cu ipoteca mentionam aici: dau posibilitatea accesarii unor sume mai mari de bani, permit accesari pe termen lung diminuand astfel ratele lunare, nu sunt rigide din punct de vedere al vechimii in munca, nu impun scoringuri impecabile in Biroul de Credit.

(Visited 1.420 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies