Acasă » Oferte nebancare » Creditul TBI cu aprobare ultra-rapida

Creditul TBI cu aprobare ultra-rapida

Last update:

Cand te gasesti intr-un impas financiar, puteti sa apelati la unul din produsele TBI Credit: de nevoi, pentru cumparaturi ori card.

Creditele nebancare de nevoi personale de la TBI Credit se aproba in viteaza, cu acte putine.

Cei de la TBI Credit ofera credite de nevoi personale si credite la comercianti, in functie de nevoile tale imediate, de proiectele si planurile tale de viitor.

Asadar, din categoria creditelor de consum, putem opta la TBI Credit, fie pentru produsul lor de achizitie bunuri online ori din magazin, fie pentru accesarea unei sume de bani pe care sa o folosim dupa bunul nostru plac.

1. Creditul de nevoi personale

presupune o aprobare ultra-rapida, cu minim de acte, in conditii flexibile. Varsta maxima pentru persoanele acceptate este este de 75 de ani, iar cea minima de 24.

Accesand acest imprumut nebancar de la TBI Credit, poti beneficia de suma maxima de 25.000 de lei (5.000 euro echivalent), pe perioade de pana la 5 ani. Pentru eligibilitate trebuie sa ai un venit minim de 800 de lei net lunar ori 704 lei pensie lunara. Vechimea minima solicitata este de trei luni la locul actual de munca. Acesta este un clasic credit fara carte de munca, avand in vedere ca veniturile acceptate sunt mult mai vaste, putand proveni nu doar din sursa de salariu ori pensie.

Actele necesare accesarii unui imprumut nebancar de nevoi de la TBI Credit:
– copie dupa buletin
– acord ANAF pentru verificarea veniturilor ori ultimul talon de pensie
– cerere de credit
– acord de prelucrare a datelor cu caracter personal

Pentru creditul nebancar cu aprobare rapida de nevoi personale poti aplica online, sunand la telefonul pus la dispozitie de IFN ori poti dintr-o sucursala TBI Credit.

2. Creditul la comercianti

este de doua tipuri: creditul cu bunuri online si creditul in magazine.

Creditul de bunuri online iti da ocazia sa cumperi ce doresti, chiar daca nu ai banii necesari. Practic, de acasa, de la serviciu ori din parc, poti sa-ti cumperi un frigideri, un telefon ori o tableta, apeland la acest credit. Este o cale usoara de a-ti achitiona bunurile de care ai nevoie, chiar daca nu ai in prezent o situatie financiara care sa-ti permita sa cheltuio suma mai mare de bani.

Acest produs este disponibil online 24 din 24. Nu necesita documente fizice. Totul se semneaza electronic.

Creditul de bunuri online este si unul cu adevarat inovator, pentru ca verificarea la ANAF si la Biroul de Credit se realizeaza LIVE.

Creditul in magazin este un produs ce poate fi accesat din magazinele partenere TBI Credit. Poti sa- obtii in moment in care ai nevoie de el, pentru a-ti cumpara diverse obiecte. Il ai disponibil in peste 1.000 de magazine partenere.

De acest credit pot beneficia chiar si pensionarii pe caz de boala – varsta solicitantilor fiind de maxim 75 de ani la finele contractului de imprumut.

Valoarea aestui credit este de maxim 5000 euro echivalent in lei. Pentru a-l accesa trebuie sa ai minim 3 luni vechime la locul actual de munca – vechime neintrerupta. Venitul minim admis este de 800 lei ori in cazul pensionarilor 704 lei lunar.

Actele solicitate:
– copie dupa buletin
– acord ANAF ori ultimul talon de pensie in original
– cerere credit
– acord prelucrare date cu caracter personal

Aceste credite de bunuri pot fi accesate din peste 1.000 de magazine partenere.

3. Cardul de credit oferit de TBI Credit – Mastercard Standard

– poate fi o alegere optima cand ai cheltuieli carora nu le mai faci fata. Iti poti esalona astfel cheltuielile pentru perioade mai lungi de timp.

Cardul este valabil 3 ani, are o dobanda de 32% la orice tranzactie si un comision lunar de 5 lei.

Ca sa primesti acest card, trebuie sa accsezi unul dintre creditele de bunuri din oferta TBI Credit.

Cu o experienta de peste 16 ani pe piata din Romania, TBI Credit este unul din principalii operatori ai pietei financiare din Europa de Est si Centrala. Principalul actionar al companiei este TBIF din Olanda.

Adresa TBI Credit: Str. Putul lui Zamfir 8-12, et.2, sector 1, Bucuresti, Romania, telefon: + 40 21 231 89 44, + 40 021 231 89 43, + 40 021 231 89 41 .

(Visited 1.772 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies