Acasă » Oferte bancare » Despre Creditul Tip Descoperit De Cont ProCredit Bank

Despre Creditul Tip Descoperit De Cont ProCredit Bank

Last update:

Discutam astazi despre descoperitul de cont ProCredit Bank: Costuri, Acte Necesare, Pareri

ProCredit Bank este o banca germana ce ofera servicii digitale pentru produsele sale bancare. Iti gestionezi usor finantele.

Printre produsele pe care aceasta banca le are in protofoliu se numara si descoperitul de cont. Acest produs este disponobil si persoanelor fizice.

Totusi, ProCredit Bank este o banca specializata in finantarea micilor intreprinzatori, indeosebi a celor din mediul rural.

In ultimele doua decenii aceasta banca germana a acordat peste 2 miliarde de euro catre intreprinderile mici si mijlocii din Romania (IMM-uri).

Si un alt lucru demn de mentionat este faptul ca in portofoliul ProCredit Bank se gasesc credite verzi menite a creste eficientizarea energetica (.

Daca ai nevoie de bani intr-un timp scurt, creditul tip descoperit de cont poate fi o solutie pentru tine si afacerea ta. ProCredit Bank ofera un astfel de credit, iar in acest articol vom discuta despre costurile implicate, actele necesare si parerile clientilor despre acest serviciu.

Imm-urile pot accesa de la ProCredit Bank urmatoarele forme de finantare:

 • creditul ProGreen Auto
 • linii de credit
 • credite pentru investiii
 • finantare pentru destinatii mixte
 • refinantari
 • facilitati de creditare pentru agricultori ca persoane fizice ori pentru IMM-urile din zona rurala.

Ce este un credit tip descoperit de cont?

Creditul tip descoperit de cont este un tip de credit acordat de catre o banca in care suma de bani imprumutata este disponibila in mod permanent in contul curent al clientului. Aceasta inseamna ca poti utiliza acesti bani oricand ai nevoie, fara a fi nevoie sa faci o cerere de credit la fiecare utilizare.

Daca alegi sa-ti incasezi salariul ori alt tip de venit in contul tau de la aceasta banca poti beneficia de un descoperit de cont in cuntum egal cu pana la de doua ori venitul tau obtinut lunar.

ProCredit FlexFund iti da acces la banii necesari prin aceste fonduri suplimentare. Nu este nevoie sa contractezi alte credite pentru nevoi pentru a-ti rezolva problema financiara.

FlexFund Ovedraft are o rata anuala a dobanzii de 12%. Maturitatea este la 12 sau 24 de luni, iar moneda de acordare este in lei.

Aceasta dobanda este valabila doar daca iti incasezi venitul intr-un cont la ProCredit Bank. Daca nu iti duci veniturile la ProCredit Bank, dobanda creste cu un punct procentual.

Costuri

ProCredit Bank ofera un credit tip descoperit de cont cu o dobanda avantajoasa, care se stabileste in functie de profilul de risc al clientului si de nivelul veniturilor acestuia. Pe langa dobanda, exista si o taxa lunara de administrare a creditului, care se calculeaza in functie de suma utilizata.

De asemenea, daca depasesti limita de credit acordata, se aplica o penalizare in functie de suma depasita si de perioada de timp pentru care a fost depasita limita. Este important sa tii cont de aceste costuri in momentul in care decizi sa folosesti un credit tip descoperit de cont.

Conditii si acte necesare

Pentru a obtine un credit tip descoperit de cont de la ProCredit Bank, trebuie sa indeplinesti anumite conditii si sa prezinti anumite acte. Printre acestea se numara:

 • Varsta minima de 18 ani;
 • Venituri suficiente pentru a putea rambursa creditul;
 • Un cont curent la ProCredit Bank;
 • O copie a actului de identitate;
 • Copie a unei facturi de utilitati pentru a-ti confirma adresa de domiciliu.

Pareri ProCredit Bank

Pentru a avea o imagine mai clara despre cum functioneaza creditul tip descoperit de cont de la ProCredit Bank, am analizat si cateva pareri ale clientilor care au folosit acest serviciu.

Majoritatea clientilor se declara multumiti de acest credit, in special pentru flexibilitatea pe care o ofera. Unii clienti au apreciat si faptul ca nu trebuie sa faca o cerere de credit la fiecare utilizare, ceea ce le-a usurat procesul.

Cu toate acestea, unii clienti se plang de penalizarile aplicate in cazul depasirii limitei de credit. Este important sa tii cont de aceste costuri si sa iei in calcul toate aspectele inainte de a decide sa folosesti un credit tip descoperit de cont.

Dar, penalizarile sunt valabile pentru orice banca, pentru orice credit. Daca incalci conditiile contractuale, daca intarzii cu plata a mai mult de 3 rate vei ajunge pe lista rau platnici a biroului de credite.

Concluzie

Descoperit de cont este o solutie flexibila si convenabila pentru cei care au nevoie de bani intr-un timp scurt. Cu toate acestea, este important sa tii cont de costurile implicate si de actele necesare inainte de a solicita acest tip de credit.

ProCredit Bank ofera un credit tip descoperit de cont cu conditii atractive, dar este important sa fii atent la dobanda si la taxele de administrare pentru a evita surprizele neplacute.

In general, parerile clientilor sunt pozitive, dar este important sa analizezi si sa compari diferite oferte de credit inainte de a lua o decizie finala.

Daca esti in cautarea unui credit tip descoperit de cont, ProCredit Bank poate fi o optiune demna de luat in considerare, dar asigura-te ca analizezi toate costurile si actele necesare inainte de a aplica pentru acest serviciu.

Nu uita ca la aceasta banca poti sa apelezi si din postura de antreprenor, mai ales daca activitezi in zona rurala.

Intrebari frecvente despre ProCredit Bank

Care este dobanda fixa pentru creditul tip descoperit de cont de la ProCredit Bank?

Dobanda fixa depinde de profilul de risc al clientului si de nivelul veniturilor acestuia.

Ce taxe se aplica pentru creditul tip descoperit de cont de la ProCredit Bank?

Pe langa dobanda, exista si o taxa lunara de administrare a creditului si o penalizare in cazul depasirii limitei de credit.

Care sunt actele necesare pentru a obtine un credit tip descoperit de cont de la ProCredit Bank?

Printre actele necesare se numara copia actului de identitate, copia unei facturi de utilitati si un cont curent la ProCredit Bank.

Cum pot accesa creditul tip descoperit de cont la ProCredit Bank?

Suma imprumutata este disponibila permanent in contul curent al clientului, iar acesta poate utiliza acesti bani oricand doreste, fara a fi nevoie sa faca o cerere de credit la fiecare utilizare.

Care sunt avantajele si dezavantajele creditului tip descoperit de cont de la ProCredit Bank?

Avantajele includ flexibilitatea si accesibilitatea, dar costurile pot fi ridicate, iar depasirea limitei de credit poate atrage penalizari.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies