Acasă » Oferte bancare » Nou la First Bank - Mobile Banking in the air!

Nou la First Bank – Mobile Banking in the air!

Last update:

Cei de la First Bank au inceput in tromba: intai Vdeo Banking, acum Mobile Banking.

Noua banca lansata recent pe piata din Romania este in plin tur de forta, oferind pe rand clientilor, mai intai aplicatia Video Banking – un serviciu inedit pentru piata din Romania, iar acum si o aplicatie moderna de Mobile Banking.

Detinuta de un fond de investitii american, ce-si desfasoara activitatea si in alte tari europene, aceasta banca introduce in piata din Romania un concept destul de nou pentru segmentul bancar – instant bankingul.

Practic, utilizand aplicatia de Mobile Banking de la First Bank poti vedea diverse evolutii ale contului, poti efectua varii operatiuni, poti cu alte cuvinte tine sub control mai bine evolutia banilor tai, printr-o mai atenta monitorizare.

Aplicatia iti ofera tot felul de grafice utile, de exemplu, cand contul se incarca de la salariu, graficul urca spe un maxim, ca mai apoi, pe masura ce se efectueaza diferite cheltuieli, vei vedea evolutia graficului, putand astfel sa ai un mai bun control asupra bugetului.

Aceasta aplicatie de mobile banking de la First Bank mai ofera ceva interesant, si anume faptul ca separa cardurile de conturi, tu putand de altfel modifica ce cont il vrei asociat unui card bancar. O astfel de setare se realizeaza usor din aplicatie.

Poti contra cu aceasta aplicatie si creditele pe care le ai in derulare, poti vedea sumele ramase de achitat si perioada ramasa. Plus de asta, poti usor vedea cand trebuie sa platesti urmatoarea rata.

O sectiune importanta este plata facturilor. Iar aici este ceva destul de util de efectuat, si anume, scanarea codului de bara de pe o factura, putand cauta furnizorul intr-o lista existenta in aplicatie, dar ai la dispozitie si varianta de a introduce manual datele fiscale ale acestuia.

Aplicatia de mobile banking are o sectiune speciala dedicata platii taxelor, plus o buna integrare cu Ghiseul.ro. Aici vei gasi si rambursarea sumelor de pe cardul de credit, dar si taxa pentru podul de la Fetesti ori rovigneta auto pentru o anumita perioada.

Poti cu aceasta aplicatie sa-ti reincarci cardul de debit virtual. Aici intervine de asemenea o alta noutate adusa de aceasta banca pe piata din Romania, si anume, poti solicita un card de debit preplatit pe care sa-l poti oferi cadou cuiva.

Un astfel de voucher este emis de ghiseul bancii, si este valabil oriunde pentru ca in definitiv este un card bancar. Ele pot fi si reinancate la un moment dat.

Aplicatia Mobile Banking de la First Bank este deocamdata disponbila pentru Android si iOS, fiind foarte utila in fapt pentru ca iti permite sa iti deschizi un cont direct din ea, putand deveni clientul banci, abia dupa ce te inregistrezi in aplicatie.

Sa o instalezi este la mintea cocosului, ai nevoie de un user si o parola, iar dupa ce te autentifici pentru prima oara, poti folosi activarea prin amprenta sau FaceID, in functie de posibilitatile telefoanelor voastre.

Bankingul care face diferenta, asa cum ne imbie First Bank nu este departe de acest slogan, daca ne utiam pe serviciile oferite.

Ce poti face cu aceasta aplicatie, pe scurt:

  • sa retragi bani de la orice bancomat
  • platesti fara comision
  • achiti ovinieta sau taxa de pod din aplicatie
  • poti trimite bani catre contul tau ori catre conturile altora

Clientii care au un venit lunar mai mare de 4.500 de lei, beneficiaza de pachetul de cont curent MY Liber in mod gratuit. Altfel, acestia trebuie sa platesta 35 de lei lunar – comision de administrare, dupa prima jumatate de an gratuita.

Pentru cei ce nu stiu, First Bank este banca in care s-a transformat Piraeus Bank, dupa ce a fost preluata de catre J.C. Flowers. Despre aceasta transformare si despre felul in care aceasta noua banca isi propune sa urmeze drumul american noi am mai vorbit intr-un articol intitulat sugestiv Piraeus Bank devine First Bank urmand „The American Way”.

(Visited 123 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies