Acasă » Oferte nebancare » Oferte de credite lesne de accesat

Oferte de credite lesne de accesat

Last update:

Esti in cautarea unui imprumut avantajos pentru rezolvarea unei cheltuieli stringente? Iata cateva dintre cele mai cunoscute oferte online.

Oferte de credite cu acte putine si conditii de eligibilitate simplu de indeplinit gasim in portofoliul unor societatilor nebancare, dar si la unele banci comerciale.

Pentru perioadele aglomerate de sarbatori, ori perioadele de dinainte de vacante, exista o cerere mare de credite, pentru ca, cheltuielile gospodaresti depasesc in general bugetele unei familii cu nivel de venit mediu spre mic.

Cand nu mai reusesti sa faci fata cheltuielilor, in principal datorita unor costuri imprevizibile din aceste perioade, intervine nevoia de imprumut.

Unele persoane apeleaza la rude, prieteni, colegi. Altii, apeleaza la institutii financiare.

In ultimii ani, IFN-urile cu oferte online de credite au devenit din ce in ce mai cautate, fiind un partener de nadejde pentru cei cu venituri mici care se ajung greu cu banii de la un salariu la altul, de la pensie la alta.

In atare conditii, oamenii de rand, vor sa faca rost rapid de o suma de bani pentru a-si acoperi cheltuielile, de aceea cauta oferte de credite urgente care sa le satisfaca nevoile.

Cum alegi cel mai avantajos credit?

Stim ca exista perioade dificile cand bugetul iti este sugrumat de-a dreptul. Tu este presat din toate partile si cu greu faci fata.

Daca vrei sa depasesti astfel de situatii apasatoare, iata cateva sfaturi de ajutor:

  • fixeaza de la inceput suma pe care vrei sa o imprumuti in functie de nevoile tale
  • compara ofertele de credite pentru care esti eligibil
  • completeaza forumularele si trimite cererea de credit pe platforma online a societatii alese de tine

Inainte de toate, primul pas pe care trebuie sa-l faci este acela de a afla exact cati bani iti trebuiesc.

Apoi, va trebui sa vezi exact ce rata iti permiti sa platesti lunar. Pentru ca in functie de nivelul lunar ar ratei determini suma maxima pe care o poti accesa, precum si perioada de accesare.

Ce trebuie sa eviti in perioada creditarii?

Nu este in niciun caz indicat sa te imprumuti mai mult decat iti permiti sa rambursezi.

Daca vei face acest lucru, vei intarzia cu plata ratelor iar institutia financiara te va raporta. Astfel te vei trezi inscris pe lista persoanelor rau-platnice. Acest fapt va determina o ingreunare a unei viitoare accesari.

Odata ce ai stabilit aceste aspecte, incearca sa aflii pentru care dintre ofertele avantajoase esti eligibil.

Chiar daca ai vazut cel mai bun credit din piata si crezi ca acolo trebuie sa accesezi, s-ar putea sa nu fii eligibil, sa nu indeplinesti conditiile impuse de societatea care il acorda.

Cand ai certitudinea ca ai gasit acele oferte pentru care indeplinesti conditiile de accesare, poti compara simplu.

Fii atent la costurile totale (DAE) asociate, la penalizari, precum si la alte costuri si garantii posibile.

Ce fel de institutii acorda credite facile?

Astfel de oferte de credite cu acte putine si cerinte minime gasim la unele IFN-uri din piata.

Este adevarat ca in ultimul an n-au mai aparut societati nebancare specializate pe microcredite, insa, exista destule in piata care isi continua activitatea si la care puteti apela.

Datorita noilor conditii legislative actuale coroborate cu normativele BNR, s-au diminuat destul de mult optiunile de creditare facila.

Multe IFN-uri au renuntat la perioadele scurte de acordare pentru creditele rapide, prelungind perioada de contractare si marind sumele acordate.

Unele au optat pentru reducerea dobanzilor si cresterea perioadei de acordare.

Asadar, in conditiile in care in acest an nu s-au inmultit ofertele de credite rapide din piata, ba dimpotriva, putem spune, haideti sa vedem care sunt posibilitatile de accesare pentru un credit rapid cu acte putine si conditii de eligibilitate simplu de indeplinit.

Este clar ca unele IFN-uri sunt mai ingaduitoare in privinta accesarii, conditiile impuse fiind minime.

Pe de alta parte, cei de la BNR au venit in acest an cu o serie de sanctiuni pentru acele institutii (si banci si IFN) care au avut conditii mult prea tolerante la accesare. In fapt, idee e ca nimeni nu isi doresti sa se ajunga la o incapacitate de plata, pentru ca acest lucru se rasfrange asupra pietii in final.

Iata cateva dintre ofertele populare online

  1. Imprumutul rapid de la CreditFix – un produs acordat pentru 12 luni, in cuantum de maxim 10.000 de lei. Se acceseaza in 24 de ore, cu minim de acte. Nu necesita garantii, nici alte comisioane. Banii imprumutati iti sunt virati pe cardul de salariu ori de pensie. Actele necesare: copie dupa buletin, adeverinta de venit pentru anul anterior si copie dupa extrasul de cont pentru luna anterioara. Conditii de eligibilitate: sa fii cetatean roman, sa ai minim 18 ani, sa ai un venit net lunar de minim 500 de lei, sa ai o adresa de email valabil si un numar de telefon mobil personal.
  2. Credius ofera credite rapide pentru toate varstele si toate gusturile, cum s-ar zice. Ei bine, nu e doar o forma de reclama, chiar asa este pentru ca ofertele de credite ale celor de la Credius acopera o plaja larga de nevoie. La ei gasiti credite pe termen lung, pe termen scurt, online, pentru pensionari, pentru diaspora, pentru IMM-uri, etc. In genere, un credit de nevoi urca pana la 50.250 de lei, cu acordare pentru maxim 60 de luni. Conditiile de acordare sunt laxe: minim o luna vechime, sa fii ceatean roman cu domiciliul in Romania, sa ai peste 18 ani. Actele necesare: buletinul, cererea de credit, ultimul taon de pensie sau adeverinta de venit pentru salariat (document optional).
  3. Cei de la Hora Credit acorda credite intre 100 si 10.000 de lei, cu dobanda avantajoasa. Daca imprumuti pentru prima oara pana in 3.000 de lei, poti beneficia de dobanda 0. Pentru sume intre 100 si 10.000 de lei ai dobanda 0.08%. Banii imprumutati iti sunt virarti in cont in cel mult 30 de minute – asa promite acest creditor. Pentru accesarea unui credit, Hora Credit pretinde sa le trimiti o fotografie dupa buletin si una dupa contul bancar. In cazul in care esti student, este necesara o adeverinta de student ori un contract de scolarizare.
  4. Viva Credit – IFN-ul care a adus in Romania creditul pana la salariu are mai nou in portofoliu o linie de creditare pe termen mai lung. De la Viva Credit poti imprumuta pana la 5.000 de lei. In primele 30 de zile de la accesare dobanda este 0 daca esti client nou, dupa aceea dobanda este de 3,6% pe zi. De curand cei de la Viva Credit au in protofoliu si o linie de credit pe termen mai mare in cuantum de pana la 20.000 lei. Pentru a contracta un credit la acest IFN trebuie sa ai peste 20 de ani, sa ai un venit stabil, fie din salariu, fie din pensie, fie ca PFA. De asemenea, ai nevoie de un cont bancar unde sa incasezi banii imprumutati. Pentru accesare trebuie sa completezi un formular online, actiune care nu dureaza mai mult de cateva minute. Practic, in 15 minute ti se raspunde, iar in 2 ore primesti banii pe card, daca ti-a fost aprobat creditul.
(Visited 607 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies