Acasă » Oferte nebancare » Oferte de credite rapide cu acte putine si cerinte minime

Oferte de credite rapide cu acte putine si cerinte minime

Last update:

Care sunt cele mai rapide oferte de credite din piata si cum poti accesa un imprumut cu acte putine in conditii minime de eligibilitate?

Oferte de credite rapide cu acte putine si conditii de eligibilitate usor de indeplinit gasim in portofoliul societatilor nebancare, dar si la unele banci comerciale.

Pentru perioadele aglomerate, de sarbatori, ori perioadele de dinainte de vacante, exista o cerere mare de credite, pentru ca, cheltuielile gospodaresti depasesc in general bugetele unei familii cu nivel de venit mediu spre mic. Cand nu mai reusesti sa faci fata cheltuielilor, in principal datorita unor costuri neprevazute din aceste perioade, intervine nevoia de imprumut. Unele persoane apeleaza la rude, prieteni, colegi. Altii, apeleaza la institutii financiare.

In ultimii ani, IFN-urile cu oferte online de credite au devenit din ce in ce mai cautate, fiind un partener de nadejde pentru cei cu venituri mici care se ajung greu cu banii de la un salariu la altul.

In atare conditii, oamenii de rand, vor sa faca rost rapid de o suma de bani pentru a-si acoperi cheltuielile, de aceea cauta oferte de credite urgente care sa le satisfaca nevoile.

Astfel de oferte de credite rapide cu acte putine si cerinte minime gasim la unele IFN-uri din piata. Este adevarat ca in ultimul an n-au mai aparut societati nebancare specializate pe microcredite, insa, exista destule in piata care isi continua activitatea si la care puteti apela.

Vezi si   Credite rapide pentru seniori - BT Direct

Datorita noilor conditii legislative actuale coroborate cu normativele BNR, s-au diminuat destul de mult optiunile de creditare facila. Multe IFN-uri au renuntat la perioadele scurte de acordare pentru creditele rapide, prelungind perioada de contractare si marind sumele acordate. Unele au optat pentru reducerea dobanzilor si cresterea perioadei de acordare.

Asadar, in conditiile in care in acest an nu s-au inmultit ofertele de credite rapide din piata, ba dimpotriva, putem spune, haideti sa vedem care sunt posibilitatile de accesare pentru un credit rapid cu acte putine si conditii de eligibilitate simplu de indeplinit.

  1. Imprumutul rapid de la CreditFix – un produs acordat pentru 62 de zile, in cuantum de maxim 3.000 de lei. Se acceseaza in 24 de ore, cu minim de acte. Nu necesita garantii, nici alte comisioane. Banii imprumutati iti sunt virati pe cardul de salariu ori de pensie. Actele necesare: copie dupa buletin, adeverinta de venit pentru anul anterior si copie dupa extrasul de cont pentru luna anterioara. Conditii de eligibilitate: sa fii cetatean roman, sa ai minim 18 ani, sa ai un venit net lunar de minim 500 de lei, sa ai o adresa de email valabil si un numar de telefon mobil personal.
  2. Credius ofera credite rapide pentru toate varstele si toate gusturile, cum s-ar zice. Ei bine, nu e doar o forma de reclama, chiar asa este pentru ca ofertele de credite ale celor de la Credius acopera o plaja larga de nevoie. La ei gasiti credite pe termen lung, pe termen scurt, online, pentru pensionari, pentru diaspora, pentru IMM-uri, etc. In genere, un credit de nevoi urca pana la 40.000 de lei, cu acordare pentru maxim 60 de luni. Conditiile de acordare sunt laxe: minim o luna vechime, sa fii ceatean roman cu domiciliul in Romania, sa ai peste 18 ani. Actele necesare: buletinul, cererea de credit, ultimul taon de pensie sau adeverinta de venit pentru salariat (document optional).
  3. Cei de la Telecredit ofera online oricand si oriunde un imprumut facil pentru 65 de Zile, in cuantu de maxim 2.000 de lei. Poti aplica online completand o cerere de credit si in scurt timp, primesti banii in contul bancar. Conditii minime: sa ai minim 18 ani si sa ai domiciliul in Romania, sa ai un cont bancar si un card atasat acelui cont, sa ai un venti din salariu ori pensie, sa detii un telefon mobil si o adresa de email. Actele necesare: copie dupa buletin, o copie semnata olograf – printata si semnata de mana pe fiecare pagina pe Acordul de conultare a bazei de date ANAF, pentru determinarea bonitatii se mai solicita fluturas de salariu, cupon de pensie, alte dovezi de venit.
Vezi si   Credite rapide nebancare 2021. Ce e nou?
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies