Acasă » Oferte nebancare » CreditPrime - solutie usoara de imprumut!

CreditPrime – solutie usoara de imprumut!

Last update:

CreditPrime iti este la indemana cu o linie de credit pana la 15.000 de lei pentru 2 ani. Aplici simplu, fara batai de cap.

O solutie la indemana de a obtine rapid o suma de bani este acest imprumut oferit de Ecofinance IFN, produs numit CreditPrime.

Noutatea anului 2023 de la CreditPrime este suma maxima pe care acest IFN o ofera. Daca in trecut puteai sa imprumuti de la CreditPrime maxim 10.000 de lei, iata ca din acest an suma maxima a crescut la 15.000 de lei.

CreditPrime este un imprumut ce se acceseaza online, fara batai de cap, cu acte scanate si mai multe optiuni de primire a banilor: in cont bancar, cash la un ghiseu BCR ori pe card.

Caracterisitici imprumut CreditPrime

Pentru a aplica la CreditPrime, trebuie sa ai intre 22 si 70 de ani si un venit permanent.

Procedura de accesare este simpla, prin intermediul internetului de pe platforma online a IFN-ului ori prin telefon.

Cei de la CreditPrime cer de la tine onestitate pentru a-ti spori sansele de aprobare a unui credit.

Se pare ca daca vei completa gresit cererea de imprumut, solicitarea iti este respinsa.

Daca esti deja clientul acestui IFN ai o serie de av avantaje de care te poti bucura: procedura de accesare e mai simpla, cu doar doua clickuri aplici din contul tau de client.

Imprumutul CreditPrime poate fi accesat oricand, ziua si noapte, plus in weekend.

De ce prefera oamenii sa acceseze online un credit? Pentru ca, online, scapi de acte, scapi de drumuri, scapi de inconfortabilul dialog cu reprezentantii unei institutii financiare.

Ne scapa ceva? De ce e asa de simplu? De ce se acorda imprumuturi rapide atat de usor online? Pentru ca se elimina o serie de pasi in primul rand, pentru ca riscul pe care si-l asuma societatile ce le acorda este acoperit in parte de dobanzi.

Acest produs este un credit fara refuz pentru ca putini sunt cei care nu indeplinesc conditiile de accesare.

Una din societatile nebancare ce ofera, citam, ‘credite online si imprumuturi rapide online’, este ECOFINANCE IFN, prin produsul sau Creditprime.

Credit Prime este un serviciu de creditare rapida online pentru acei clienti ce doresc sa utilizeze tehnologiile moderne: internet, smartphone, tableta, laptop, servicii online instante.

Cum se desfasoara accesarea unui credit rapid online CreditPrime?

 • aplici 100% online; daca nu te descurci bine cu internetul poti suna la tel 0800 00 80 80 – apel gratuit in Romania.
 • iti dai acordul in privinta conditiilor si ofertei
 • primesti banii intr-un timp scurt in contul bancar.

Inainte de a aplica pentru un imprumut trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma online. Din contul tau CreditPrime poti apoi solicita un imprumut.

Produsul financiar CreditPrime se poate accesa online de pe platforma dedicata https://creditprime.ro. Inainte de a completa formularul de accesare online, vei observa si costurile aferente ale imprumutului, prin selectarea sumei de bani care te intereseaza.

Cand soliciti un imprumut online de la  CreditPrime, poti opta pentru completarea exclusiv online, ori poti astepta sa fi sunati, daca iti lasi numarul de telefon in rubrica de sub formularul de solicitare a creditului (‘te sunam noi’).

La accesarea unui credit online ai o facilitate inedita pentru un imprumut nebancar, este vorba de acordarea unui cashback. Acordarea cashback-ului se face la accesarea unui imprumut pentru o perioada de minim 10 zile. Nu este valabil pentru imprumuturile online cu dobanda 0. Se activeaza doar pentru imprumuturile rambursate anticipat cu reclacularea dobanzii.

De la CreditPrime poti solicita un Credit Relaxat in cuantum de la 200 la 15.000 de lei, pe perioade de 24 luni. In fapt, acest produs este o linie de credit deschisa pentru o perioada de 24 de luni.

Creditul CreditPrime – cum functioneaza?

Pentru a aplica la un imprumut, ai nevoie de:

 1. dovada de venit (adeverinta de venit din ultima luna scanata ori poza) ori talon de pensie pentru pensionari
 2. poza dupa cartea de identitate cu poza clara din care sa reiasa toate informatiile

Dupa ce aplici, vei fi anuntat privind aprobarea, caz in care vei primi un SMS cu detaliile imprumutului.

Conditiile de creditare sunt personalizate, astfel incat tu le poti regasi in contul tau din linia de credit oferita.

In urma aprobarii, urmeaza sa primesti banii efectiv prin transpfer bancar.

Cei de la CreditPrime promit o aplicare in maxim 2 minute.

CreditPrime rambursare – suma pe care o ai de rambursat trebuie achitata la timp. Insa, daca doresti poti alege sa platesti cat doresti, un minim de plata ori toata suma necesara completarii liniei de credit. La CreditPrime rambursarea este flexibila – daca ai ales sa achiti minimul de plata, adica 10% din principal, tine cont ca pentru a folosi suma initial disponibila in linia de credit, trebuie sa rambursezi.

Rambursarea poate fi automata, prin plata cu cardul bancar direct din cont, prin transfer bancar ori depunere in numerar la un ghiseul al unei banci agreate.

Algoritmul accesarii unui astfel de credit rapid online:

 • aplici pentru un credit pe platforma online dedicata
 • upload-ezi copii scanate ori fotografiate dupa buletin si o dovada de venit
 • pentru activitarea contului pe platforma online vei avea nevoie de un telefon mobil activ unde sa fi si ulterior contactat (inregistrarea este gratuita si nici nu te obliga in vreun fel fata de societate).
 • daca ti-a fost aprobat imprumut online, vei primi banii intr-un timp extrem de scurt (prin transfer bancar pe card, numerar la ghiseele BCR, ori prin transfer pe cont curent – cu durata de 1-3 ore, maxim 24 de ore. Toate variantele de primire a banilor sunt gratuite.
 • rambursarea imprumutului se poate face cu plata online cu cardul bancar direct din contul tau, prin plata numerar la ghiseele BCR, prin transfer bancar, prin internet Banking, rambursare automata din contul tau.
 • fidelitatea si onestitatea este rasplatita prin acel sistem de cashback amintit mai sus.

Ce poti face cu un imprumut CreditPerime?

linie de credit creditprime

Acte necesare accesarii imprumutului CreditPrime:

 • o dovada de venit (extras de cont, adeverinta de venit pe ultima luna, talon de pensie, fluturas de salariu, alt document doveditor al venitului)
 • actul de identitate in copie – poza clara cu informatii lizibile, usor de inteles.

Pentru a accesa un imprumut CreditPrime trebuie sa aveti o varsta intre 22 si 70 de ani.

Poti plica la CreditPrime, online de pe platforma online a IFN-ului. La telefon poti obtine doar informatii despre imprumut.

 • Banii ii primesti in cateva ore de la aprobare in contu tau bancar. Daca ai ales varianta de incasare cash la o sucursala a BCR, durata este aceeasi, intre 1-3 ore pana la 24 de ore de la aprobare.

Aprobarea imprumutului se face intr-un timp rapid. Daca aplici in timpul programului de lucru, aprobarea dureaza cateva minute. Daca aplici in weekend, procesul de aprobare dureaza mai mult.

Iata cum poti sa ai acces la un imprumut online de urgenta, fara garantii, fara gaj ori codebitori, fara drumuri inutile la banca, fara oameni straini la tine acasa. Discret, simplu si rapid.

E ca si cum ai apela la o descoperire de cont intr-un fel, pentru ca durata in care iti sunt virati banii este una mica.

Program CreditPrime: serviciul online iti sta la dispozitie de luni pana duminica, sapte zile din sapte.

Contact: tr. Louis Blanc nr. 1, etaj 4, faza II, sector1, Bucuresti. Telefon CreditPrime: 0316400600 tarif normal, 0800 00 80 80 linie gratuita.

Cei de la CreditPrime si-au deschis reprezentanta si in Chisinau.

Pareri CreditPrime

Din observatiile noastre, acest IFN este destul de apreciat in mediul online. Am citit multe pareri pozitive despre CreditPrime. Bine nu toate parerile CreditPrime sunt in avantajul lor, dar stiti cum se spune, ca nu poti multumi chiar pe toata lumea.

Noi am remarcat ca e o societate nebancare care se adapteaza vremurilor, si-au transformat produsele de creditare in timp, aliniindu-se noilor trenduri din piata de gen.

In opinia noastra, CreditPrime tine pasul cu vremurile cum se spune. De aceea probabil ca parerile de pe blogguri, de pe forum, de pe facebook, sunt pozitive in ceea ce-i priveste.

(Visited 1.303 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies