Online, doar cu buletinul, e mai simplu!

Cel mai elementar mod de accesare a unui imprumut doar cu buletinul este cel online.

Ce a vrut sa spuna poetul? A vrut sa spuna ca un imprumut rapid doar cu buletinul e mai usor de accesat online. Si chiar asa e!

Daca ma intrebati de ce, va raspund. Pentru ca, online, scapi de acte, scapi de drumuri, scapi de inconfortabilul dialog cu reprezentantii unei institutii financiare.

Ne scapa ceva? De ce e asa de simplu? De ce se acorda imprumuturi rapide atat de usor online? Pentru ca se elimina o serie de pasi in primul rand, pentru ca riscul pe care si-l asuma societatile ce le acorda este acoperit in parte de dobanzi.

Una din societatile nebancare ce ofera, citam, ‘credite online si imprumuturi rapide online’, este ECOFINANCE IFN, prin produsul sau Creditprime.

CreditPrime este un serviciu de creditare rapida online pentru acei clienti ce doresc sa utilizeze tehnologiile moderne: internet, smartphone, tableta, laptop, servicii online instante.

Cum se desfasoara accesarea unui credit rapid online CreditPrime?

– aplici 100% online; daca nu te descurci bine cu internetul poti suna la tel 0800 00 80 80 – apel gratuit in Romania.
– iti dai acordul in privinta conditiilor si ofertei
– primesti banii intr-un timp scurt in contul bancar.

Produsul financiar CreditPrime se poate accesa online de pe platforma dedicata https://creditprime.ro. Inainte de a completa formularul de accesare online, vei observa si costurile aferente ale imprumutului, prin selectarea sumei de bani care te intereseaza.

Cand soliciti un imprumut online de la CreditPrime, poti opta pentru completarea exclusiv online, ori poti astepta sa fi sunati, daca iti lasi numarul de telefon in rubrica de sub formularul de solicitare a creditului (‘te sunam noi’).

La accesarea unui credit online ai o facilitate inedita pentru un imprumut nebancar, este vorba de acordarea unui cashback. Acordarea cashback-ului se face la accesarea unui imprumut pentru o perioada de minim 10 zile. Nu este valabil pentru imprumuturile online cu dobanda 0. Se activeaza doar pentru imprumuturile rambursate anticipat cu reclacularea dobanzii.

De la CreditPrime poti solicita un Credit Relaxat in cuantum de la 200 la 2.000 de lei, pe perioade de 24 luni. In fapt, acest produs este o linie de credit deschisa pentru o perioada de 24 de luni.

Adresa la care ii gasiti pe cei de la ECOFINANCE IFN S.A.este str. Louis Blanc nr 1, etaj 4, faza II, sector 1, Bucuresti. Puteti sa apelati si la numarul de telefon gratuit 0800 00 80 80, ori sa trimiteti un email pe adresa info@creditprime.ro.

Serviciul de creditare de la ECOFINANCE – CreditPrime este un serviciu ce ofera posibilitatea accesarii de imprumuturi rapide online fara garantii, in conditii lejere de accesare.

Algoritmul accesarii unui astfel de credit rapid online:
– aplici pentru un credit pe platforma online dedicata
– upload-ezi copii scanate ori fotografiate dupa buletin si o dovada de venit (extras de cont sau fluturas de slariu sau talon de pensie sau adeverinta de venit ori alt document care sa ateste venitul tau lunar).
– pentru activitarea contului pe platforma online vei avea nevoie de un telefon mobil activ unde sa fi si ulterior contactat (inregistrarea este gratuita si nici nu te obliga in vreun fel fata de societate).
– daca ti-a fost aprobat imprumut online, vei primi banii intr-un timp extrem de scurt (prin transfer bancar pe car, numerar la ghiseele BCR, ori prin transfer pe cont curent – cu durata de 1-3 ore, maxim 24 de ore. Toate variantele de primire a banilor sunt gratuite.
– ramubursarea imprumutului se poate face cu plata onlne cu cardul bancar direct din contul tau, prin plata numerar la ghiseele BCR, prin transfer bancar, prin internet Banking, rambursare automata din contul tau.
– fidelitatea si onestitatea este rasplatita prin acel sistem de cashback amintit mai sus.

Iata cum poti sa ai acces la un imprumut online de urgenta, fara garantii, fara gaj ori codebitori, fara drumuri inutile la banca, fara oameni straini la tine acasa. Discret, simplu si rapid.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies