Acasă » Oferte nebancare » CreditPrime - online doar cu buletinul!

CreditPrime – online doar cu buletinul!

Last update:

De la CreditPrime poti imprumuta pana la 4.000 lei. Noutate 2020!

O solutie la indemana de a obtine rapid o suma de bani este acest imprumut oferit de Ecofinance IFN, produs numit CreditPrime.

CreditPrime este un imprumut ce se acceseaza online, fara batai de cap, cu acte scanate si mai multe optiuni de primire a banilor: in cont bancar, cash la un ghiseu BCR ori pe card.

De ce prefera oamenii sa acceseze online un credit? Pentru ca, online, scapi de acte, scapi de drumuri, scapi de inconfortabilul dialog cu reprezentantii unei institutii financiare.

Ne scapa ceva? De ce e asa de simplu? De ce se acorda imprumuturi rapide atat de usor online? Pentru ca se elimina o serie de pasi in primul rand, pentru ca riscul pe care si-l asuma societatile ce le acorda este acoperit in parte de dobanzi.

Una din societatile nebancare ce ofera, citam, ‘credite online si imprumuturi rapide online’, este ECOFINANCE IFN, prin produsul sau Creditprime.

Credit Prime este un serviciu de creditare rapida online pentru acei clienti ce doresc sa utilizeze tehnologiile moderne: internet, smartphone, tableta, laptop, servicii online instante.

Cum se desfasoara accesarea unui credit rapid online CreditPrime?

– aplici 100% online; daca nu te descurci bine cu internetul poti suna la tel 0800 00 80 80 – apel gratuit in Romania.
– iti dai acordul in privinta conditiilor si ofertei
– primesti banii intr-un timp scurt in contul bancar.

Inainte de a aplica pentru un imprumut trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma online. Din contul tau CreditPrime poti apoi solicita un imprumut.

Vezi si   Credit rapid cu buletinul in aceeasi zi

Produsul financiar CreditPrime se poate accesa online de pe platforma dedicata https://creditprime.ro. Inainte de a completa formularul de accesare online, vei observa si costurile aferente ale imprumutului, prin selectarea sumei de bani care te intereseaza.

Vezi si   Imprumut la tine acasa

Cand soliciti un imprumut online de la  CreditPrime, poti opta pentru completarea exclusiv online, ori poti astepta sa fi sunati, daca iti lasi numarul de telefon in rubrica de sub formularul de solicitare a creditului (‘te sunam noi’).

La accesarea unui credit online ai o facilitate inedita pentru un imprumut nebancar, este vorba de acordarea unui cashback. Acordarea cashback-ului se face la accesarea unui imprumut pentru o perioada de minim 10 zile. Nu este valabil pentru imprumuturile online cu dobanda 0. Se activeaza doar pentru imprumuturile rambursate anticipat cu reclacularea dobanzii.

De la CreditPrime poti solicita un Credit Relaxat in cuantum de la 200 la 4.000 de lei, pe perioade de 24 luni. In fapt, acest produs este o linie de credit deschisa pentru o perioada de 24 de luni.

Creditul CreditPrime – cum functioneaza?

Pentru a aplica la un imprumut, ai nevoie de:

– dovada de venit (adeverinta de venit din ultima luna scanata ori poza) ori talon de pensie pentru pensionari
– poza dupa cartea de identitate cu poza clara din care sa reiasa toate informatiile

Dupa ce aplici, vei fi anuntat privind aprobarea, caz in care vei primi un SMS cu detaliile imprumutului.

Conditiile de creditare sunt personalizate, astfel incat tu le poti regasi in contul tau din linia de credit oferita.

In urma aprobarii, urmeaza sa primesti banii efectiv prin transpfer bancar.

Cei de la CreditPrime promit o aplicare in maxim 2 minute.

Vezi si   Credite IFN cu ipoteca - bani mai multi in conditii permisive

Algoritmul accesarii unui astfel de credit rapid online:

– aplici pentru un credit pe platforma online dedicata
– upload-ezi copii scanate ori fotografiate dupa buletin si o dovada de venit
– pentru activitarea contului pe platforma online vei avea nevoie de un telefon mobil activ unde sa fi si ulterior contactat (inregistrarea este gratuita si nici nu te obliga in vreun fel fata de societate).
– daca ti-a fost aprobat imprumut online, vei primi banii intr-un timp extrem de scurt (prin transfer bancar pe card, numerar la ghiseele BCR, ori prin transfer pe cont curent – cu durata de 1-3 ore, maxim 24 de ore. Toate variantele de primire a banilor sunt gratuite.
– rambursarea imprumutului se poate face cu plata online cu cardul bancar direct din contul tau, prin plata numerar la ghiseele BCR, prin transfer bancar, prin internet Banking, rambursare automata din contul tau.
– fidelitatea si onestitatea este rasplatita prin acel sistem de cashback amintit mai sus.

Vezi si   Oferte noi de carduri nebancare

Acte necesare accesarii imprumutului CreditPrime:

– o dovada de venit (extras de cont, adeverinta de venit pe ultima luna, talon de pensie, fluturas de salariu, alt document doveditor al venitului)

– actul de identitate in copie – poza clara cu informatii lizibile, usor de inteles.

Pentru a accesa un imprumut CreditPrime trebuie sa aveti o varsta intre 22 si 70 de ani.

Poti plica la CreditPrime, online de pe platforma online a IFN-ului. La telefon poti obtine doar informatii despre imprumut.

Banii ii primesti in cateva ore de la aprobare in contu tau bancar. Daca ai ales varianta de incasare cash la o sucursala a BCR, durata este aceeasi, intre 1-3 ore pana la 24 de ore de la aprobare.

Vezi si   Vesti bune: au aparut creditele online ieftine!

Aprobarea imprumutului se face intr-un timp rapid. Daca aplici in timpul programului de lucru, aprobarea dureaza cateva minute. Daca aplici in weekend, procesul de aprobare dureaza mai mult.

Iata cum poti sa ai acces la un imprumut online de urgenta, fara garantii, fara gaj ori codebitori, fara drumuri inutile la banca, fara oameni straini la tine acasa. Discret, simplu si rapid.

Program CreditPrime: serviciul online iti sta la dispozitie de luni pana duminica, sapte zile din sapte.

Contact: tr. Louis Blanc nr. 1, etaj 4, faza II, sector1, Bucuresti. Telefon CreditPrime: 0316400600 tarif normal, 0800 00 80 80 linie gratuita.

Cei de la CreditPrime si-au deschis reprezentanta si in Chisinau.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies