Acasă » Oferte nebancare » Solutie de imprumut de la Sfera Credit: mic dar comod

Solutie de imprumut de la Sfera Credit: mic dar comod

Last update:

Chiar daca nu acorda imprumuturi mari, Sfera Credit IFN ofera o serie de facilitati si clemente clientilor. Banii pot ajunge la tine in cateva minute!

Va oferim astazi informatii despre o institutie fiananciara noua, recent aparuta in peisajul financiar romanesc – Sfera Credit IFN.

Acest IFN a fost inscris in registrul general BNR la inceputul anului 2023.

In baza celor afirmate de Sfera Credit IFN SA, princiile lor de functionare se axeaza pe integritate, implicare in lucrul cu clientii, respect reciproc si rapiditate.

Ei bine, cu asa idei “fixe” s-ar putea sa ajunga destul de populari intr-un timp foarte scurt.

Acum, lasand gluma la o parte, e clar ca Sfera Credit a intrat in forta pe piata, ajungand ca intr-o perioada relativ scurta de timp sa devina un IFN cu vizibilitate.

Caracteristicile imprumuturilor de la Sfera Credit IFN

Chiar daca in porotofoliul lor apar destul de multe forme de imprumut, in realitate, dupa sumele oferite, putem sa distingem doua: un credit de nevoi in cuantum de pana la 10.000 de lei si un imprumut rapid de pana la 2.900 lei.

imprumut sfera credit

Imprumuturi rapide Sfera Credit

Ei bine, cand spunem imprumut rapid, noi ne referim la toate formele descrise de cei de la Sfera Credit in cadrul intervalului de creditare de la 200 la 2900 de lei, pentru perioade de la 15 la 45 de zile.

In aceasta categorie veti descoperi credite fara acte, urgente, online, pana la salariu, pentru pensionari, etc.

Aceasta optiune de creditare are dobanda 0 in primele 8 zile de la accesare, dupa care dobanda devine 1,2% pe zi. DAE-ul in acest caz fiind de 611,83%.

Un aspect important de stiut este acela ca Sfera Credit ofera credite pentru rau platnici, pentru cei aflati in Biroul de Credit. Impun totusi niste conditii si in acest caz, si anume, sa ai varsta minima de 18 ani, venit lunar declarat la ANAF si sa completezi cererea de credit.

Cu alte cuvinte, ei nu-i resping automat pe cei din BC, ci iti analizeaza profilul de client si apoi iti ofera un raspuns limpede.

Totusi, daca nu ai venituri declarate la ANAF nu esti eligibil la creditare.

Dupa parerea noastra, faptul ca Sfera Credit a denumit in varii moduri acelasi tip de imprumut, este un lucru bun. Ideea ar fi ca oamenii sa stie ce aceseaza, iar institutia sa afle rapid nevoile lor si doleantele totodata.

Creditul de nevoi personale Sfera Credit

Un alt tip de imprumut aflat in portofoliul Sfera Credit este aceasta linie de credit in cuantum de la 2.900 la 10.000 de lei.Perioada de acordare este de 60 de luni.

In cazul lniei de credit, banii ajung la tine mintenas, in doar cateva minute, actele sunt putine, ti se cere doar CI si extras de cont pe ultimele 2 luni.

Plus de asta, dobanda liniei de credit este fixa, iar pentru prima accesare, dobanda este 0 in primele 30 de zile. Dupa acest interval dobanda ajunge la 0,95% pe zi. DAE-ul este de 1.066,18%.

Accesarea acestui produs este conditionata de:

  • varsta intre 18 si 70 ani
  • venit lunar stabil declarat la ANAF
  • completarea cererii de imprumut.

Si acest produs este declarat de Sfera Credit ca fiind accesibil si celor datorinici cu istoric slab de creditare.

Cum se ramburseaza imprumuturile Sfera Credit?

E bine de stiut ca poti rambursa imprumutul Sfera Credit oricand. Trebuie sa te loghezi in contul de client de pe platforma lor online si sa apesi butonul “plateste”. In acest fel se face transferul pentru efectuarea platii.

Mai exista de asemenea posibilitatea de a plati prin intermediul SelfPay.

Poti efectua si transfer bancar, catre LIBRA INTERNET BANK, IBAN: RO79BREL0002003740920102, Cod SWIFT: BRELROBUXXX.

Plus de asta, daca intampini probleme, poti solicita asistenta si ti se va sugera care este cea mai confortabila metoda de plata in cazul tau.

Contact si pareri despre Sfera Credit IFN

In primul rand, asa cum am afirmat si mai sus, am remarcat ascendenta destul de rapida a acestui IFN pe piata din Romania.

Dupa parerea noastra, va fi una dintre institutiile populare din piata, care se vor adapta dn mers. Este clar ca au inteles din start cum merg lucrurile si ce interese au oamenii, clientii lor.

Am observat ca exista opinii favorabile despre imprumuturile lor, multe persoane fiind multumite de felul cum decurge procesul de acordare si de rapiditatea acestuia.

Pentru mai multe informatii, puteti sa-i apelati pe cei de la Sfera Credit prin telefon la 0314338720, de luni pana vineri, intre 9:00 si 18:00. Exista si un numar de whatsapp – 0773742581 de care puteti dispune. Puteti sa le trimiteti si mesaje la adresa office@sferacredit.ro. Mai multe detalii gasiti fara indoiala pe platforma lor online sferacredit.ro.

(Visited 102 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies