Acasă » Oferte bancare » Vrei sa-ti amenajezi locuinta, dar stai prost cu banii?

Vrei sa-ti amenajezi locuinta, dar stai prost cu banii?

Last update:

Pentru o renovare fara batai de cap, First Bank va propune creditul Renovator – rambursare in 10 ani, fara garantie imobiliara

Daca ai in plan sa schimbi infatisarea locuintei tale, dar nu stai bine cu bugetul, poti lua in calcul accesarea unui credit de consum care sa te ajute.

O propunere ce vine din partea uneia dintre cele mai noi aparitii bancare romaneste (Piraeus Bank a devenit First Bank, o banca cu “ADN american”), este creditul renovator, un creidt de consum destinat exclusiv amenajarii locuintei.

Accesand un astfel de produs, poti sa-ti faci locuinta sa arate asa cum ai visat.

Produsul oferit de First Bank este unul usor de accesat si predictibil.

Creditul Renovator este dupa parerea noastra un produs inovativ asupra caruia merita sa va aplecati, daca sunteti in pragul amenajarii unei locuinte.

Cei de la First Bank au intrat in piata in forta, cu vizibilitate crescuta in mediile de promovare cunoscute.

Poti rambursa creditul in ritmul tau, iar daca doresti poti obtine o esalonarea a ratelor pe o perioada de pana la 10 ani.

Pentru primii 3 ani de contract ai dobanda fixa.

NU trebuie sa justifici integral suma pe care ai imprumutat-o, doar 50% din ea. Ai astfel flexibilitate in gestionarea banilor obtinuti.

Dobanda este avantajoasa si prin prisma faptului ca nu sunt solicitate garantii imobiliare, asa cum se intampla de regula la un credit cu o astfel de destionatie a utilizarii banilor.

Cum poti folosi banii imprumutati prin acest credit?

Creditul Renovator este util pentru modernizarea unei locuinte, amenajarea si chiar extinderea ei. Poti chiar sa-ti consolidezi locuinta.

Acest credit este destinat persoanelor cu varsta de pana la 65 de ani la finele perioadei de cntract.

Daca nu corespunzi din punct de vedere al veniturilor, in acord cu gradul maxim de indatorare admis, poti veni cu un co-platitor, care poate fi in acest caz sotul ori sotia, partenerul ori partenera, alte rude: sora, frate, fica, parinti etc.

Cu banii imprumutati poti executa orice lucrare de modernizare a locuintei, lucrare care are in vedere cresterea confortului spatiului de locuit, inclusiv instalatii sanitare, electrice, tencuiala,pardoseala etc.

Conditia esentiala pentru obtinerea acestui credit este ca parte din banii imprumutati sa fie destinati amenajarii imobilului proprietate persoanala, a ta ori a co-platitorului.

Pentru sume mai mici de 20.000 de euro nu se impune un plan ci doar un deviz estimativ al lucrarilor cu declaratia ta pe propria raspundere.

Cheltuielile cu manopera pot fi acoperite din cel mult 50% din valaorea imprumutului, suma pentru care banca nu solicita justificari.

Care sunt cerintele pentru accesare?

Pentru creditul Renovator banca solicita avans, insa avans in bani existenti in conturi deschise la First Bank ori la alte banci in nume persoanl ori pe numele co-platitorului.

Venitul minim individual necesar este de 1.200 lei, ori impreuna cu parterul/sotul/sotia minimul este de 1.800 lei.

In cazul in care nu poti justifica 50% din destinatia creditului, banca poate sa declare scadent anticipata.

Poti sa rambursezi creditul oricand doresti, fara cheltuieli suplimentare.

Veeniturile acceptate sunt de natura: salariale, pensii, contracte de mandat, activitati independente, contracte de management, chirii, rente viagere etc.

Rambursarea creditului se face in rate dupa scadentarul cunoscut. Pentru plata ratelor poti opta pentru depunere la orice unitate First Bank, pentru transfer bancar ori depunere in numerar in reteaua QIWI.

(Visited 598 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies