Acasă » Facilitati » Ce poti face cand vrei bani cat mai repede cu putinta?

Ce poti face cand vrei bani cat mai repede cu putinta?

Last update:

Cand vrei sa faci rost de bani cat mai rapid, poti apela la un credit facil, fara multe constrangeri. Procedura de accesare explicata pe larg.

Desi nu sunt solutii universal valabile, credite pot fi in unele cazuri posibilitati de accesare a unor sume de bani.

Creditele rapide sunt produse la care ai acces usor, insa, care te pot indatora excesiv. Din acest motiv este bine sa analizezi cu celeritate daca este in favoarea ta o astfel de accesare.

Vorbind de produsele oferite de IFN-uri, pentru ca acestea sunt printre cele mai usor de accesat, tinad cont de conditiile de eligibilitate simple impuse de aceste societati.

Caracteristicile creditelor rapide de la IFN

Sunt si avantaje in acest accesari, dar sunt si o serie de dezavantaje pe care ar fi foarte bine sa le cunoasteti in amanunt.

Credit rapid IFN

Comparativ cu creditele acordate de banci, aceste produse din portofoliul IFN-urilor sunt acordate si unor persoane cu bonitate mai scazuta.

Bancile, de exemplu, solicita pentru acordarea unui credit de nevoi, o anumita vechime in munca. De la IFN-uri poti accesa un credit fara vechime in munca, daca ceilalti parametri impusi de societatile nebancare sunt superiori (ai venit bun, grad de indatorare mic, istoric bun de creditare etc).

Daca vrei sa alegi o oferta avantajoasa, trebuie sa analizezi avantajele si dezavantajele unui astfel de imprumut rapid, inclusiv cu consecintele ce decurg din semnarea contractului.

Ca mai toate ofertele de creditare, imprumuturile de la IFN vin si ele cu beneficiile si lipsurile lor.

Bancile accepta greu persoanele care nu sunt angajate cu contract de munca pe perioada determinata. Asta pentru ca venitul perament este una din cerintele obligatorii ce-ti contureaza eligibilitatea.

IFN-urile, pe de alta parte, iti dau accesul la un credit pentru nesalariati daca poti dovedi ca ai venituri care sa-ti permita o rambursare corespunzatoare a creditelor.

Noi am mai analizat de-a lungul timpului avantajele si dezavantajelor imprumuturilor de la IFN.

Ar trebui sa le contabilizati si voi, alaturi de eligibilitatea voastra proprie. De la aceste informatii este indicat sa plecati atunci cand va propuneti o accesare responsabila.

Care sunt modurile de accesare?

Poti aplica online, in aparenta multe persoane au acces la internet si se descurca sa completeze niste formulare online.

Credit rapid online IFN

In cateva minute poti completa formularul online si trimite acte necesare scanate (ori fotografiate cu telefonul).

La unele institutii financiare aprobarea dureaza cateva ore, la altele pana la 48 de ore.

Fireste ca este important sa cunosti toate aspectele contractului de credit inainte de a-l semna. Nu pregeta sa intrebi, daca ai nelamuriri.

Pentru ca majoritatea IFN-urilor ce accepta accesarea online sunt si cele mai permisive din punct de vedere al conditiilor de accesare, nu trebuie sa te temi ca nu ti se va aproba imprumutul.

Sumele pe care le poti imprumuta nu sunt mari, cand vine vorba de produsele oferite pe termen scurt de IFN.

Poti obtine bani rapid fara sa fie nevoie sa te deplasezi, fara sa trebuiasca sa trimiti acte fizice.

Din fericire, nu este nevoie sa justifici utilizarea banilor catre creditor.

Cum procedezi pentru solicitarea unui credit?

In toata lumea astfel de produse financiare sunt disponibile, creditele rapide fiind considerare un mod simplu de a face rost urgent de bani.

Partea neplacuta deriva din costurile asociate. Costurile sunt mare, dobanda anuala efectiva (desi nu este un indicator tocmai relevant pentru creditele acordate pe termen scurt) fiind de ordinul miilor.

Propriu-zis, aplicarea se face astfel: alegi creditorul, iti deschizi un cont pe platforma lui online, rulezi o simulare a creditului dorit si a perioadei alese de creditare, treci la completarea formularului online, incarci documentele necesare, astepti sa ti se aprobe creditul, odata aprobata cererea ti se vireaza banii in cont.

Pasul care implica aprobarea creditului se face de catre un reprezentant al societatii financiare. Acesta va lua si legatura cu tine, daca sunt neclaritati ori neconformitati in formularul completat de tine.

In ultima vreme, tot mai multe institutii au renuntat la solicitarea dovezilor de venituri de tipul adeverintei de venit ori salariu, fisa fiscala sau extras de cont. Ei bine, in locul acestor dovezi de venit, multe institutii financiare iti solicita acordul de verificare la ANAF.

Pentru determinarea istoricului de creditare, majoritatea IFN-urilor iti vor cere acordul de consultare a Biroului de Credit.

Au mai ramas cateva societati nebancare la care poti apela chiar daca ai un istoric negativ.

Este indiscutabil ca acest model de creditare are costuri mai mari, dar pe de alta parte este si cel mai inteligibil din piata.

Mai sunt si alte forme de creditare care se pot compara ca abordabilitate cu creditele rapide de la IFN. Spre exemplu, cardurile de cumparaturi oferite fara dobanda de unele institutii financiare in colaborare cu marii retaileri.

(Visited 352 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies