Cum te poate ajuta un minicredit?

Last update: septembrie 7, 2020

Sunt unele companii specializate in credite rapide de la care poti imprumuta sume mici de bani in conditii usoare.

Un minicredit s-ar putea definit ca un imprumut cu valoare mica, acordat pentru o perioada redusa de timp.

Pentru a fi eligibil pentru creditul Viaconto, ai nevoie de un card bancar activ atasat contului bancar. Comisionul de analiza dosar e de 55 lei.

Cine acorda un astfel de minicredit si in ce conditii se poate obtine?

Pe piata din Romania sunt cateva firme non-bancare care au in portofoliu produse de acest gen. Ele ofera clientilor sume mici de bani pentru intervale reduse de timp.

Insa, mergand pe personalizare, exista si o firma care are in denumire acest concept – ‘minicredit’, este vorba despre IFN-ul Viaconto.

Viaconto are denumirea completa IFN VIACONTO MINICREDIT S.A.. Acest IFN acorda creidte rezidentilor romani, care au varste cuprinse intre 20 si 70 de ani.

Persoanele care solicita un imprumut Viaconto nu trebuie sa aiba restante active. Plus de asta, solicitantii trebuie sa justifice ca au venituri suficiente pentru suma dorita de bani.

Pentru a beneficia de un minicredit Viaconto, n-ai decat sa utilizezi aplicatiile online disponibile pe platforma IFN-ului. Completand formularul pus la dispozitie cu datele solicitate, poti sa treci mai departe in etapa de evaluare a cererii.

Acest IFN, ca si in celelalte cazuri de societati nebancare care ofera credite online, se limiteaza la acte putine, scanate, posibile a fi incarcate online prin intermediul aplicatiilor puse la dispozitie. Astfel, cei de la Viaconto solicita pentru accesare copie dupa buletin si un extras de cont pe cel putin o luna in care sa incasezi veniturile aferente. Cele doua acte se pot incarca in aplicatie ori pot fi trimise ulterior prin email.

Vezi si   Credit rapid de oriunde

Produsul oferit de Viaconto se incadreaza in categoria de imprumuturi rapide online fara acte, avand in vedere ca documentele solicitate de ei se trimit scanate ori fotografiate, nu in format fizic.

Pentru solicitarea unui imprumut ai neaparat nevoie de un telefon mobil. De asemenea, vei avea nevoie sa utilziezi serviciul de internet banking.

Daca ai completat corect formularul, iar actele trimise sunt in regula, procesul de aprobare nu dureaza mai mult de cateva minute.

Odata aprobata cererea, banii iti sunt virati in cont aproape imediat. Insa, este posibil sa dureze transferul si 48 de ore, depinde mult de bancile prin care se deruleaza acest transfer.

Pentru clientii existenti este mai simpla sa solicite un imprumut, raspunsul livrandu-se aproape instant.

Suma maxima ce poate fi accesata este de 4.000 de lei, iar cea minima de 200 e lei.

Vestea buna este ca acest minicredit se acorda fara garantii si fara giranti.

Daca nu ai atins suma maxima la un imprumut, poti sa mai soliciti bani in limita liniei de credit, cu conditia sa nu ai restante.

Pentru a beneficia de o reesalonare, trebuie sa platesti so suma minima, cu conditia sa nu ai intarzieri. Penalizarile pentru intarzieri sunt de 1,2% pe zi.

Pe cei de la Viaconto ii puteti gasi la nr de telefon 079 054 68 96 ori 078 770 78 34. Puteti sa le trimiteti si mesaje la adresa info@viaconto.ro. Programul lor de lucru este de luni pana vineri intre 9 si 18. In weekend nu lucreaza.

Cum va spuneam anterior, companii care livreaza microcredite mai sunt pe piata romaneasca, fiecare cu produsele sale specifice (difera sumele acordate si perioadele de acordare, uneori si conditiile).

Vezi si   Imprumuturi pentru diaspora

Insa, discutand astazi despre minicredit, pentru ca am primit solicitari de lamuriri de la voi, singura societate care prezinta legaturi directe cu acest subiect este Viaconto.

Cei de la Viaconto sunt deja populari in piata. Noi i-am urmarit deja de ceva vreme si par destul de seriosi. Merg pe aceeasi idee, fara mari variatiuni, lucru ce da senzatia de stabilitate destul de cautata in acest domeniu.

Despre minicreditul Viaconto am observat ca oamenii au pareri destul de favorabile. Pe forumurile de specialitate exista opinii despre produsele Viaconto formulate de cei care au avut cand o colaborare cu acest IFN.

Viaconto este un IFN prezent pe piata romaneasca (SEDIUL IN Calea. Mosilor nr.21, etaj 2, Sector 3, Bucuresti, inregistrata la BNR in anul 2018), dar si pe alte piete europene, precum Suedia, Spania, Polonia, Letonia, Moldova (viaconto.md – societatea OCN VIACONTO MINICREDIT) si Cehia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies