Acasă » Economii - investitii » Esti interesat de platile cu cardul myPOS?

Esti interesat de platile cu cardul myPOS?

Last update:

Cand spunem myPOS, ne gandim automat la o cale usoara de a face plati cu cardul comod si rapid. Terminal POS pentru afaceri.

Pentru afaceri, acest serviciu este deosebit de util, favorizand o mai mare mobilitate si deschizand porti catre multe oportunitati.

Cu serviciul myPOSS poti avea acces la bani in doar cateva secunde.

Descriere myPOS

Acest serviciu este administrat si oferit de myPOS Europe Ltd – o societate emitenta de credit sau moneda electronica in acord cu politicile tarii de resedinta a clientului.

Ideea initiala a pornit de la nevoile existente in piata pentru firme de a avea la dispzotie solutii de plata inovatoare si usor de folosit.

Acest sistem este disponobil in tarile SEE, in 18 limbi, respectiv: engleza, franceza, italiana, spaniola, romana, greaca si bulgara.

Astazi afacerile tind sa capete din ce in ce mai mare mobilitate. Astazi sunt tot mai multe foodtrackuri (restaurante mobile ce ofera mancare gatita rapid), sunt firme ce livreaza mancare la domiciliul clientului, altele de curatenie ce se deplaseaza acasa ori la birou etc. Multa lume incearca sa se adapteaza timpurilor actuale si sa supravietuiasca pana la urma, unii dintre ei transformandu-si afacerile din unele cu locatie fixa, in amplasamente mobile.

Am observat persoane interesate de tot felul de afaceri noi. Unii patroni isi muta businessul in online, altii iau alte cai. Toti incearca sa se incadreze masurilor de siguranta si sa-si protejeze afacerea si clientii.

Iata cum s-ar putea contura beneficiile serviciului myPOS, tinand cont de aceasta panorama pitoreasca a mediului de afaceri.

Ce servicii ofera myPOS Romania?

Folosind aceste dispozitive myPOS de incasare, care accepta multe tipuri de carduri, fara a fi necesara o legatura la internet, poti avea acces nelimitat la date, prin intermediul unui cartele gratuite.

Unul dintre avantajele importante ale terminalelor POS este acela ca sunt mici, usor transportabile si simplu de utilizat.

In acest mod, nu mai esti tintit de un sediu, poti sa incasezi bani de pe carduri din absolut orice loc te-ai afla.

Alt beneficiu este acela ca nu ai de semnat contracte.

Faptul ca nu trebuie sa platesti taxe anuale este de asemenea un mare plus.

Vei plati aparatul ca atare si un comision de 1,75% din sumele pe care le incasezi.

Cu acest sistem poti avea acces instant la bani. Folosind myPOSS Business Card – un card bancar de tip Visa poti sa dispui de bani imediat ce i-ai incasat.

Acest card se poate utiliza la efectuarea de tranzactii ori fizice ori online, ca si in cazul celorlalte carduri de debit.

Ce fel de aparate POS sunt disponibile in piata?

Aparatele POS iti parvin cu o cartela incorporata de date si trafic nelimitat. Ai conexiune garantata pe 3G/GPRS 24 de ore pe zi, 7 din 7 zile din saptamana, 365 de zile pe an, oriunde te-ai afla in Europa.

Dispozitivele se pot conecta prin Wi-Fi ori Bluetooth, in timp ce aparatele myPOS se pot folosi pentru un hotspot local.

Ce fel de cititoare de carduri sunt utilizabile?

my POS Go

Dintre toate terminalele POS, cel mai ieftin dar si cel mai putin aratos este myPOS Go. MyPOS Go costa 149 de lei. El cantareste doar 170 de g si are inclusa o baterie de 1500 mAh.

Dispozitivul myPOS Go are butoane standard.

Alte caracteristici: un display de 2.4 inch, TFT color, 320×240 px si o conexiune Bluetooth 4,0/ Wi-Fi/ SIM Card.

myPOS Mini

Din punct de vedere estetic, myPOS Mini arata mult mai bine decat versiunea Go. Pe langa aspect, are si touchcreen si aduce mult cu un smartphone – e adevarat, de generatie ceva mai veche.

MyPOS Mini are o greutate de 165 g, cu o baterie de 1300 mAg. Ofera posibilitatea de a trimite chitante prin SMS ori email.

Pretul lui myPOS Mini este de 619 lei.

Alte caracteristici: display 2.4 inch, TFT LCD color, 320×240 px, conexiune Bluetooth 4.0/ Wi-Fi/ SIM Card.

MyPOS Mini Ice

O varianta updata a variantei anterioare Mini, acest myPOS Mini Ice este mult mai arator, iar bateria este net superioara – 3050 mAh.

Pretul lui myPOS Mini Ice este de 799 lei.

Acest dispozitiv ofera posibilitatea de a emite chitanta fizica.

Alte caracterisitici: display 4 inch TFT LCD, 800×480 px, conexiune Bluetooth 4,0/ Wi-Fi/ SIM Card.

MyPOS Combo

Aceasta versiune este una de un alt nivel. Incepand cu greutatea de 360 de g si continuand cu alte avantaje foerite. Spre exemplu, poate tpari chitante fizice dupa fiecare incasare.

MyPOS Combo costa 1149 de lei.

Caracterisitici: displat 2.8 inch TFT LCD color, 320×240 px, conexiune Bluetooth 4.0/ Wi-Fi/ SIM Card.

MyPOS Smart N5

Acesta este un POS smart. El foloseste platforma Android.

Vine cu 4 aplicatii preinstalate. Are un ecran tactil si camera duala.

In concuzlie, acesta este un fel de smartphone cu care se pot efectua plati cu cardul.

Greutatea lui myPOS Smart 5 este de 385 g, are un ecran tactil de 5,0 inchi, o baterie super performanta de 5250 mAh si un printer termic de mare viteza.

Poate sa imprime chitante.

Pretul lui My POS Smart 5 este de 1499 lei.

De asemenea, ca si suratele sale, si aceasta versiune are inclusa conexiunea la internet prin Bluetooth 4.0/ Wi-Fi/ SIM Card.

Cum obtii un astfel de serviciu?

In primul rand trebuie sa activezi dispozitivul si respectiv contul.

Dupa ce iti cumperi un cititor de carduri myPOS, urmeaza sa-ti deschizi un cont pe platforma online mypos.eu/ro/. Contul se deschide in numele societatii pe care o administrezi. La cont se va alipi myPOS Business Card.

Odata ce ai trecut de acesti pasi,trebuie sa-ti activezi si terminatul POS. Activarea se face doar o data si nu este complicata: trebuie sa te conectezi la contul tau din aplicatia myPOS, sa intri in sectiunea Dispozitive, sa urmezi instructiunile de acolo. Odata parcursi acesti pasi, se va genera un cod de activare. Tu trebuie sa introduci codul de activare in terminalul POS, dupa ce acesta se conteaza la internet. Urmeaza sa primesti un mesaj care sa-ti confirme activarea. Fii atent ca o sa urmeze si niste update-uri ale sistemului – lasa-le sa se desfasoare.

Urmare a acestui algoritm, aparatul va fi pregatit pentru a procesa platile.

Care este pretul pentru myPOS – alte tarife si costuri

Orice serviciu myPOS are costuri lunare ori anuale, dupa caz, fixe.

Vei plati doar in momentul in care folosesti terminalele – procent din suma incasata.

Orice cont deschis este gratuit pentru orice comerciant.

Poti astfel sa ai acces la un cont gratuit de afaceri cu myPOS, beneficiile de plati securizate online ori mobile. Vezi mai avea in plus si un cont de decontare pentru platile efectuate in magazin.

Nu conteaza ce afacere ai – contul gratuit se traduce in decontarea instanta a platilor.

Comisioane:

In primul rand ai de plata ca persoana fizica:

  • 1.45% (in prezent este o reducere de la 1,75% la 1,45%) pentru tranzactiile cu Card Prezent – in magazin
  • 2.25% pentru tranzactiile cu Card Absent – online si terminal virtual MO/TO

Pentru persoanele juridice:

  • 2.45% pentru plati platile in magazin
  • 3.25% pentru cele online si la terminalul virtual

Pentru consumatorii non-SEE (persoane fizice si juridice)

  • 2.85% pentru plati in magazin
  • 3.35% pentru plati online si la terminaul virtual

Exista costuri specifice pentru American Express, Union Pay, JCB, Bancontact, MO/TO payments. Gasiti toate aceste tarife pe platforma online myPOS in sectiunea de pricind and fees.

Alte costuri implicate: o taxa de 10 lei pentru tranzactii mai mici de 300 euro, atunci cand retragi numerar de la myPOS Business Card, ori de 20 de lei, pentru tranzactii mai mari de 300 euro.

Pentru afacerile moderne din zilele noastre, afaceri ce se doresc a fi mobile, acest serviciu myPOS este unul ce se potriveste manusa.

Pe langa aceste beneficii legate de functionare si costuri, compania ce administreaza myPOS ofera si solutii logistice afacerilor de tip HoReCa, celor din transporturi, precum si altor afaceri care se muleaza pe profilul de lucru al acestui business.

Aceasta este o alternativa la serviciile de internet banking pentru afacerea ta.

Beneficiile serviciului myPOS

In primul rand este de retinut faptul ca acest sistem este unul deosebit de util pentru afaceri, indosebi pentru cele noi adaptate timpurilor actuale.

Apoi, un avantaj major este ca nu are costuri ascunse, taxele sunt cunoscute si au valori procentuale din tranzactii, deci nimic incert.

Poti efectua plati oricand.

Aceasta solutie de plata este una doesebit de facila, permitand plata transfrontaliera in mai multe monede.

Nu se impun taxe pentru a deschide contul ori pentru a-ti accepta platile online.

Dspozitivele myPOS sunt usor de folosit, portabile, practic pot fi luate oriunde fara dificultate.

Comisioanele nu sunt mari sunt unele considerative a fi competitive in piata de gen.

Ce spune lumea despre myPOS?

Pentru a va informa corespunzator, am dat si noi un tur virtual prin lumea celor interesati de platilr cu cardul de oriunde.

Am vazut ca multi dintre cei ce folosesc acest serviciu au pareri mai mult decat bune despre el si-l recomanda.

Oamenii sunt multumiti de pretul mic si de faptul ca nu sunt costuri ascunse.

De cand solutia myPOSS a patruns pe piata din Romania, acesta a oferit posibilitatea si comerciantilor ce nu au cont bancar sa efectueze plati.

Practic, indiferent de afacerea ta, ai acces la acest serviciu usor de accesat si convenabil din punct de vedere al costurilor.

Ce-am constatat noi? E clar ca oamenii sunt deschisi la nou si admit beneficiile oferit de serviciul myPOS.

(Visited 470 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies