Acasă » Oferte nebancare » Imprumut BSG Credit: rate fixe, 0 comisioane

Imprumut BSG Credit: rate fixe, 0 comisioane

Last update:

Poti solicita un imprumut la BSG Credit cu doar 2 documente: simplu, cu aprobarea in cel mult 2 ore. Portofoliul este unul diversificat.

BSG Credit este o societate inregistrata la BNR in anul 2019. Aceasta societate apare cu un portofoliu de activitati multiple de creditare, printre care se numara creditele de consum, ipotecare, microcreditare, finantare tranzactii, scontare si forfetare.

Dupa toate aparentele avem de-a face cu o societate nebancara serioasa, cu oferte simple, clare, transparente.

De pilda, ne-a placut mult sectiunea lor de Intrebari unde se explica pe larg cum poti accesa un credit, de ce acte ai nevoie, care sunt conditiile si ce urmeaza sa faci dupa aprobare.

Dar sa o luam de la inceput.

Caracterisiticile imprumuturilor oferite de BSG Credit

In primul rand, e bine de stiut ca la un imprumut BSG Credit poate aspira oricine, cu conditia sa aiba o varsta peste 18 ani si un venit stabil, precum si un cont bancar unde sa incaseze aceste venit.

Apoi, ar fi bine de stiut ca pentru accesare vei avea nevoie doar de doua documente: Carte de identitate si dovada de venit. In cazul creditelor imobiliare veti avea nevoie si de garantii.

Suma pe care o poti imprumuta printr-un credit de nevoi de la BSG Credit este d3 minim 200 si maxim 10.000 de lei.

In cazul creditelor cu garantie imobiliara suma maxima poate ajunge la 200.000 de lei. Aceste produs financiar se poate accesa doar de la sediul BSG.

Imprumutul va depinde de capacitatea ta financiara, deci conteaza mai putin care sunt sumele maxime pe care le ai la dispozitie.

imprumut bsg credit

Plus de asta, garantiile, in cazul creditelor imobiliare sunt decisive pentru aprobare.

Perioada de rambursare pentru creditele fara garantii este intre 5 zile si un an, iar pentru cele cu garantie imobiliara intre 12 si 60 de luni.

Aprobarea este una deosebit de prompta. In cazul in care ti se aproba imprumutul vei fi anuntat printr-un SMS prin telefonul furnizat la inscriere.

Tipurile de imprumut oferite de BSG Credit

In portofoliul celor de la BSG credit regasim urmatoarele tipuri de imprumuturi: linia de credit, creditul simplu si rapid, creditul de consum si creditul de consum cu garantie.

Linia de credit

este o solutie de creditare rapida cu o dobanda de 9,9% pe luna, cu primirea banilor direct pe card. Aprobarea dureaza pana in 2 ore si nu se solicita dovezi de venit.

Poti imprumuta intre 500 si 10.000 de lei, pe perioade intre 3 si 24 de luni.

Nu trebuie sa te deplasezi, poti accesa online, iar banii ii poti retrage oricand, oriunde te-ai afla.

Poti sa aplici online sau prin telefon. Si cu aceasta ocazie am mai descoperit un credit nebancar prin telefon pe care vi-l semnalam.

DAE-ul pentru acest imprumut este in jur de 209,6%.

Creditul Simplu si Rapid

Acest imprumut este unul micut ca suma, variind intre 200 si 1000 de lei, pentru perioade intre 5 si 30 de zile.

Avantajaul major al acestui credit este rapiditatea. In 5 minute poti sa primesti banii pe card. Iar daca esti la prima accesare vei beneficia de dobanda 0.

Un alt avantaj este acela va vei obtine dobanda redusa cu 25% de la al 3-lea credit in sus.

Poti aplica online fara deplasari.

Creditul de Consum

Acest credit de consum pune la bataie sume de bani cuprinse intre 500 si 10.000 de lei pentur perioade de pana la 24 de luni.

Creditul se acorda in baza dovezilor de venit. Nu ti se solicita garantii si nici giranti.

Marele avantaj este acela ca beneficiezi de rate fixe pe toata perioada derularii contractului.

Costul acestui credit este similar cu cel al liniei de credit – DAE-ul este in jur de 209,6%.

Creditul de consum cu garantii

Iata o solutie de finantare in cuantum de pana la 200.000 de lei, cu perioada de rambursare de pana la 60 de luni.

DAE-ul acestui imprumut este in jur de 15,33%.

Banii se obtine in 48 d eore. Pentru a grabi usor accesarea poti sa aplici pentru o preaprobare online. Ti se vor furniza apoi detaliile si va trebuie sa te deplasezi la o agentie BSG Credit pentru semnarea contractului.

Si iata si o supriza pentru veoi: acest credit cu garantie este disponibil si persoanelor cu istoric negativ de creditare.

Va mai spunem ca banii ii veti primi in contul bancar pe care l-ati oferit atunci cand ati aplicat pentru credit.

Durata primii banilor depinde de mai multe necunoscute, precum: ziua in care ati aplicat (daca e zi lucratoare sau nu), daca ati transmis documentele complete, daca ati completat corect formularul, daca nu dureaza prea mult transferul intebancar etc.

Conditiile de rambursare

Imprumutul se poate rambursa prin plata ratelor lunare in urmatoarele conditii:

 • debitare automata din cardul bancar
 • debitare telefonica a cardului bancar
 • plata cu cardul direct din contul tau de client
 • transfer banca intr-un cont al BSG Credit
 • cash prin depunere intr-un cont al societatii

In cazul in care nu doresti sa rambursezi la scadenta, eventulal daca te gasesti in imposibilitatea de a rambursa imprumutul, poti sa prelungesti perioada creditului cu o durata egala cu perioada initiala. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa achiti dobanda la zi si daca e cazul dobanzile penalizatoare.

Daca doresti sa rambursezi anticipat, poti face asta cat de repede doresti. Trebuie totusi sa faci o solicitate in acest sens, fie prin telefon, fie in scris prin care sa comunici suma pe care doresti sa o rambursezi anticipat. Rambursarea se face in aceleasi conditii ca si plata ratelor.

In eventualitatea in care depasit scadenta, vei avea de plata penalizari. Este bine ca in cazul in care nu poti plati la scadenta sa iei legatura cu IFN-ul pentru a gasi o solutie benefica pentru ambii colaboratori.

BSG Credit – imprumut cu 2 documente

In primul rand, cei de la BSG Credit acopera intreaga plaja de creditare facila, incepand cu creditul simplu, trecand prin cel de consum si incheind cu cel de consum cu garantii.

Cu alte cuvinte, pune a dispozitia clientilor un portofoliu acoperitor pentru o serie de nevoi.

Acest IFN tanar isi propune sa ofere clientilor solutii rapide pentru diverse situatii neprevazute.

Un lucru imbucarator este ca la ei pot gasi solutii atat clientii cu o bonitate superioara, cat si cei cu o bonitate slaba si un istoric nu tocmai bun de creditare.

Altfel, poti solicita creditul de oriunde, aplicand online si daca ti se aproba solicitare, vei primi bani in cont destul de rapid.

Ca sa devii client la BSG trebuie sa ai peste 18 ani, sa ai un venit lunar constant si un card bancar activ.

De asemenea, pentru accesare, vei avea nevoie de carte de identitate, de o dovada de venituri, fie extras de cont sau adeverinta de salariu, fie cupon de pensie.

Conditiile de accesare:

 • cel putin 18 ani
 • cetatean roman
 • venituri stabile realizate in Romania
 • adresa de email
 • telefon mobil
 • buletin valabil
 • extras de cont
 • card bancar

Cei ce nu reusesc sa achite la timp impumutul, pot beneficia de o prelungire a creditului. Conditia impusa de IFN este ca atunci cand se apropie data scadenta sa iei legatura cu ei si sa soliciti o prelungire. Acest lucru se poate face online sau telefonic.

Prelungirea nu se face automat, asa incat, daca ajungi la scadenta si nu ai platit, in termen de 30 de zile de la intarziere vei fi raportat catre Biroul de Credit si iti va fi astfel afectat istoricul de creditare.

Pareri BSG Credit

Am citit multe pareri despre BSG Credit in mediul online, pe forumuri, pe blogguri, pe facebook.

Opiniile generale sunt bune, majoritatea apreciind rapiditatea de raspuns si promptitudinea consultantilor BSG Credit.

Am bagat de seama totusi ca unele persoane se plang ca nu au putut obtine refinantarea dorita. Este normal in unele conditii, pentru ca nu toate persoanele se califica pentru un credit ori o refinantare.

Dar, una peste alta parerile despre BSG Credit sunt majoritar pozitive si e de apreciat, mai ales fiind o societate relativ tanara.

Contact BSG Credit

Pentru cei de la BSG Credit ii puteti gasi la adresa Revlution Bussiness Center, B-dul Unirii, nr. 20, parter, S6-S7, 430232, Baia Mare, Romania. Aceasta este adresa sediului central.

De asemenea, puteti sa-i apelati prin telefon la numarul 40 374 650 650, prin watsapp la acelasi numar. Pentru alte informatii puteti sa le scrieri pe adresa suport@bsgcredit.ro ori sa intrati pe platforma lor la adresa bsgcredit.ro.

(Visited 169 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies