Remedii financiare Ralfi IFN

Persoanele aflate in dificultate financiara pot beneficia de solutiile financiare oferite de Ralfi IFN: credite ori refinantare.

Credite de nevoi ori de achizitii, precum si refinantari facile, sunt ofertele pe care le regasim in portofoliul acestei societati financiare.

Descriere Ralfi IFN

Garanti BBVA Credite de consum este denumirea brandului sub care isi desfasoara activitatea institutia nebancara Ralfi IFN.

In portfoliul acestui IFN regasim: credite in magazin, de nevoi personale, refinantari aferente acestor imprumuturi si asigurari atasate creditelor de consum.

Ralfi IFN a luat nastere in 1997, oferind inca de la infiintare soluti de creditare flexibile, rapide si permisive persoanelor fizice.

Ralfi IFN impreuna cu Motoractive IFN si Domenia Credit IFN au devenit parte a grupului GE Money, iar ulterior au fost cumparate de Garanti BBVA, o banca privata din Turcia. Ralfi IFN a fost integrata in acest grup financiar ce functioneaza si in Romania, insa mai departe activitatea sa a continuat sub brandul Garanti BBVA Credite de Consum.

Lumea a ramas insa setata pe numele de Ralfi IFN, datorita bunului renume pastrat in piata.

In piata aceasta institutie a ramas cunoscuta ca facand parte dintre IFN-urile care acorda credite restantierilor, adica acelor persoane care apar cu istoric negativ in Biroul de Credit, dar care si-au achitat intre timp datoria, deci nu mai au restante active.

Oferta de creditare

In continuare noi va vom prezenta produsele oferite de Ralfi IFN, astfel incat sa puteti sa va faceti o idee despre ele.

Cele mai importante produse oferite de Ralfi IFN sunt creditele in magazin.

Persoanele care vor sa-si adune la un loc mai multe credite si sa obtina o suma de bani in plus, pot opta si pentru o refinantare, depunand o cerere la aceasta societate nebancara.

Imprumuturile de la Ralfi IFN au rate fixe si se acceseaza rapid, cu cateva acte.

Creditele de achizitie iti permit sa cumperi diverse produse in rate. Este simplu sa iei un astfel de credit, aprobarea durand maxim 24 de ore, iar odata creditul aprobat, vei primi acasa produsele alese.

Pentru un credit in magazin, conditiile de eligibilitate sunt: de varsta (intre 18 si 66 de ani), de venit (venituri salariale, din pensie ori PFA), si de cost al produselor (valoarea produselor trebuie sa fie mai mare de 1000 lei).

Vezi si   Card de credit AXI nebancar

Poti aplica online pentru acest credit, cu o copie dupa buletin si cu acordul de interogare la ANAF. Pensionarii trebuie sa prezinte cel mai recent talon de pensie si decia de pensionare.

Pentru acest credit de achizitie bunuri poti aplica online si vei fi contactat in 24 de ore lucratoare.

Formularul online contine urmatoarele rubrici: nume, CNP, oras, judet, telefon, email, alte observatii.

Creditul de nevoi personale Ralfi IFN are mai multe variante: mini, standard, excelent, mega, maxim. Fiecare dintre ele prevad o anumita suma maxima de creditare si anumite conditii specifice.

Ati retinut ca obtinerea unui imprumut Ralfi IFN este conditionata de verificarea veniturilor la ANAF, deci nu vi se solicita adeverinta de venit ori alta forma de verificare a veniturilor.

Poti cumpara in rate cu Ralfi IFN?

In tara, exista peste 70 de untati Garanti la care puteti apela oricand sunteti intr-un impas financiar.

Sunt multe magazine care colaboreaza cu Ralfi IFN, de aceea este foarte usor sa cumperi produse si sa le achiti printr-un redit. Poti cumpara in rate electrocasnice, electronice, mobila si alte produse necesare pentru casa.

Acest sistem de cumparaturi in rate a inceput sa functioneze in toate marile magazine online, salariile scazute din Romania nepermitand achizitia dintr-o data a unui produs cu valoare ridicata.

Magazinele care permit cumparaturi in rate ofera mai multe variante de finantare. Din observatiile noastre, cei de la Garanti sunt prezenti in ofertele marilor retaileri si a multora dintre magazinele online.

Conditii de accesare

Pentru contractarea unui credit Ralfi IFN trebuie sa indeplinesti mai multe conditii de eligiblitate, printre care si aceea de a avea minim 3 luni vechime in munca.

Creditele de nevoi Ralfi IFN sunt acordate in lei.

Refinantarea Ralfi IFN iti permite sa achiti credite cu intarzieri, ori sa-ti restrangi mai multe imprumuturi la un loc si eventual sa beneficiezi si de o suma de bani in plus.

Imprumutul Standard iti permite accesul la sume de bani de la ala 150.000 de lei, pe cand cel Mega iti ofera accesul la credite de maxim 250.000 de lei.

Vezi si   Credit nebancar prin telefon

Aceasta societate ofera printre cele mai mari sume de bani din piata de gen, mai ales ca accesul la acesti bani nu implica prezenta unor giranti.

Pentru intregirea veniturilor, clientii pot prezenta codebitori.

Accesarea unui Ralfi credit IFN inseamna completarea online a unor formulare, fara deplasare.

Chiar daca este o societate permisiva, trebuie sa stiti ca Ralfi IFN verifica Biroul de Credit pentru a afla daca ai avut probleme in trecut cu rambursarea unor credite. Decizia privind aprobarea creditului tine insa de mai multi factori: venit, grad de intatorare, vechime.

In afara de credite in magazin, de nevoi si refinantari, Ralfi IFN ofera clientilor sai si asigurari de credit, perfecte pentru persoanele care raman brusc fara venituri, prin pierderea locului de munca. Asadar in vazul in care ai ajuns somer o asigurare de credit este exact ce-ti trebuie.

Ralfi IFN este o societate de incredere, care si-a pastrat crescut nivelul de incredere in randul cetatenilor. Am observat ca oamenii au o parere buna despre acest IFN.

Persoanele care au probleme cu plata ratelor si inegistreaza intarzieri la credite pot incerca o rezolvare prin Ralfi IFN, o institutie de credit flexibila care este deschisa in relatia cu cetatenii.

Daca doriti sa apelati la o refinantare la Ralfi IFN, informati-va inainte daca este in avantajul vostru. Stiti probabil ca o refinantare vine cu costuri, de aceea trebuie sa fiti siguri ca faceti alegerea potrivita si ca ceea ce platiti vi se va amortiza in viitorul apropiat.

Program de lucru

luni – vineri intre 9:00 – 17:00

Contact Ralfi IFN Garanti BBVA Credite de Consum

Pentru informatii suplimentare puteti sa trimiteti mesaje la adresa crediteconsum@garantibbvaconsumer.ro, ori sa le scrieti pe adresa Sos Fabrica de Glucoza nr. 5, Complex comercial Novo Park 3, Cladirea F, et. 4, sector 2, Bucuresti. Puteti sa si sunati la numarul de telefon 021 232 17 77. De asemenea, detalii suplimentare gasiti pe platforma online a IFN-ului: https://www.garantibbvacreditedeconsum.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies