Acasă » Oferte nebancare » Remedii financiare Ralfi IFN dobanda fixa

Remedii financiare Ralfi IFN dobanda fixa

Last update:

Obtinerea de la Ralfi IFN a unui credit de nevoi ori o refinantare este o cale lesnicioasa de a surmonta un impas financiar. Online sau la sediu?

Va semnalam noul credit Green prezent in portofoliul Ralfi IFN! Creditul Green sustine proiectele ecologice: are dobanda fixa, fara garantii, aprobare rapida, prima luna de gratie la plata ratei si ultimele doua rate cadou.

Descriere Ralfi IFN credite si refinantare

Credite de nevoi ori de achizitii, precum si refinantari facile, sunt ofertele pe care le regasim in portofoliul acestei societati financiare cu state vechi in piata.

Obtinerea unui Ralfi credit este facila, aceasta societate nebancara fiind destul de intelegatoara cu clientii, chiar si cu cei cu eligibilitate scazuta.

Acest lucru nu il spunem noi, il afirma clientii care au apelat de-a lungul vremii la ei. Parerile lor sunt edificatoare.

Vedeti promotia din aceasta perioada: dobanda fixa si comisioane mici.

Avantajul de a te imprumuta la Ralfi IFN este ca poti cheltui sumele accesate asa cum doresti. Plus de asta, ii si rambursezi in ritmul in care doresti, platind o rata fixa lunara.

Daca vrei bani mai multi, poti prezenta un co-debitor, astfel incat veniturile sa se cumuleze.

Refinantarea Ralfi IFN este fara garantii si se poate accesa in aceleasi conditii ca si creditul de nevoi personale.

Produsele financiare actuale Garanti BBVA:

  • finantare produser ce sustin sustenabilitatea GREEN,
  • refinantare sold pe sold – creditul RESPIRO,
  • credit de nevoi personale DARNIC,
  • pentru clientii VIP cu venit peste 5.000 lei – creditul SELECT,
  • refinantare pentru mai multe credite – creditul DESTINS,
  • imprumut pentru medici – creditul SANO.

Despre societatea Ralfi IFN

Garanti BBVA Credite de consum este denumirea brandului sub care isi desfasoara activitatea institutia nebancara Ralfi IFN.

In portofoliul acestui IFN regasim: credite in magazin, de nevoi personale, refinantari aferente acestor imprumuturi si asigurari atasate creditelor de consum.

Ralfi IFN a luat nastere in 1997, oferind inca de la infiintare soluti de creditare flexibile, rapide si permisive persoanelor fizice.

Ralfi IFN impreuna cu Motoractive IFN si Domenia Credit IFN au devenit parte a grupului GE Money, iar ulterior au fost cumparate de Garanti BBVA, o banca privata din Turcia.

Societatea Ralfi IFN a fost integrata in acest grup financiar ce functioneaza si in Romania, insa mai departe activitatea sa a continuat sub brandul Garanti BBVA Credite de Consum.

Vezi si   Imprumut de nevoi CreditFix pe termen lung

Lumea a ramas insa setata pe numele de Ralfi IFN, datorita bunului renume pastrat in piata.

In piata aceasta institutie a ramas cunoscuta ca facand parte dintre IFN-urile care acorda credite restantierilor, adica acelor persoane care apar cu istoric negativ in Biroul de Credit, dar care si-au achitat intre timp datoria, deci nu mai au restante active.

Oferta de creditare

In continuare noi va vom prezenta produsele oferite de Ralfi IFN, astfel incat sa puteti sa va faceti o idee despre ele.

Solutiile financiare disponibile in portofoliul Ralfi IFN sunt urmatoarele credite: Green, Respiro, Darnic, Select, Destins, Sano.

Persoanele care vor sa-si adune la un loc mai multe credite si sa obtina o suma de bani in plus, pot opta si pentru o refinantare, depunand o cerere la aceasta societate nebancara.

Mai exista si variant aobtinerii unui credit Ralfi IFN online, completand un formular simplu si asteptand sa fii contactat.

Imprumuturile de la Ralfi IFN au rate fixe si se acceseaza rapid, cu cateva acte.

ralfi credit

Care este suma maxima ce poate fi imprumutata de la Ralfi? 400.000 de lei pentru 5 ani.

Creditele de achizitie iti permit sa cumperi diverse produse in rate.

Este simplu sa iei un astfel de credit, aprobarea durand maxim 24 de ore, iar odata creditul aprobat, vei primi acasa produsele alese.

Pentru un credit in magazin, conditiile de eligibilitate sunt: de varsta (intre 18 si 66 de ani), de venit (venituri salariale, din pensie ori PFA), si de cost al produselor (valoarea produselor trebuie sa fie mai mare de 1000 lei).

Poti aplica online pentru acest credit, cu o copie dupa buletin si cu acordul de interogare la ANAF.

Pensionarii trebuie sa prezinte cel mai recent talon de pensie si decia de pensionare.

Pentru acest credit de achizitie bunuri poti aplica online si vei fi contactat in 24 de ore lucratoare.

Formularul online contine urmatoarele rubrici: nume, CNP, oras, judet, telefon, email, alte observatii.

Creditul de nevoi personale Ralfi IFN are mai multe variante: mini, standard, excelent, mega, maxim. Fiecare dintre ele prevad o anumita suma maxima de creditare si anumite conditii specifice.

Ati retinut ca obtinerea unui imprumut Ralfi IFN este conditionata de verificarea veniturilor la ANAF, deci nu vi se solicita adeverinta de venit ori alta forma de verificare a veniturilor.

Poti cumpara in rate cu Ralfi IFN?

In tara, exista peste 70 de untati Garanti la care puteti apela oricand sunteti intr-un impas financiar.

Vezi si   Credit nebancar sau decoperire de cont?

Sunt multe magazine care colaboreaza cu Ralfi IFN, de aceea este foarte usor sa cumperi produse si sa le achiti printr-un redit. Poti cumpara in rate electrocasnice, electronice, mobila si alte produse necesare pentru casa.

Acest sistem de cumparaturi in rate a inceput sa functioneze in toate marile magazine online, salariile scazute din Romania nepermitand achizitia dintr-o data a unui produs cu valoare ridicata.

Magazinele care permit cumparaturi in rate ofera mai multe variante de finantare. Din observatiile noastre, cei de la Garanti sunt prezenti in ofertele marilor retaileri si a multora dintre magazinele online.

Conditii de accesare

Pentru contractarea unui credit Ralfi IFN trebuie sa indeplinesti mai multe conditii de eligiblitate, printre care si aceea de a avea minim 3 luni vechime in munca.

Creditele de nevoi Ralfi IFN sunt acordate in lei.

Finantarea Ralfi IFN iti permite sa obtii o refinantare credite cu intarzieri, ori sa-ti restrangi mai multe imprumuturi la un loc si eventual sa beneficiezi si de o suma de bani in plus.

Pentru refinantarea unui credit Ralfi IFN iti pune la dispozitie creditul Destins.

Daca vrei o refinantare sold pe sold, ai la indemana creditul Respiro.

Daca ai in vedere obtinerea unui credit de nevoi, poti opta pentru imprumutul Darnic.

Pentru clientii VIP exista creditul Select. Acest produs financiare necesita un venit de cel putin 5.000 lei.

Daca esti cadru medical – medic, poti alege creditul Sano.

Care este creditul cel mai potrivit pentru tine? Alege din oferta Ralfi IFN creditul convenabil.

Firma non-bancara ofera printre cele mai mari sume de bani din piata de gen, mai ales ca accesul la acesti bani nu implica prezenta unor giranti.

Pentru intregirea veniturilor, clientii pot prezenta codebitori.

Cum procedezi pentru accesare?

Accesarea unui Ralfi credit IFN inseamna completarea online a unor formulare, fara deplasare.

Chiar daca este o societate permisiva, trebuie sa stiti ca Ralfi IFN verifica Biroul de Credit pentru a afla daca ai avut probleme in trecut cu rambursarea unor credite. Decizia privind aprobarea creditului tine insa de mai multi factori: venit, grad de intatorare, vechime.

In afara de credite in magazin, de nevoi si refinantari, Ralfi IFN ofera clientilor sai si asigurari de credit, perfecte pentru persoanele care raman brusc fara venituri, prin pierderea locului de munca.

Vezi si   Credite rapide pentru seniori - BT Direct

Asadar in vazul in care ai ajuns somer o asigurare de credit este exact ce-ti trebuie.

Ralfi IFN este o societate de incredere, care si-a pastrat crescut nivelul de incredere in randul cetatenilor. Am observat ca oamenii au o parere buna despre acest IFN.

Persoanele care au probleme cu plata ratelor si inegistreaza intarzieri la credite pot incerca o rezolvare prin Ralfi IFN, o institutie de credit flexibila care este deschisa in relatia cu cetatenii.

Daca doriti sa apelati la o refinantare la Ralfi IFN, informati-va inainte daca este in avantajul vostru. Stiti probabil ca o refinantare vine cu costuri, de aceea trebuie sa fiti siguri ca faceti alegerea potrivita si ca ceea ce platiti vi se va amortiza in viitorul apropiat.

Program de lucru

luni – vineri intre 9:00 – 17:00

Contact Ralfi IFN Garanti BBVA Credite de Consum

Pentru informatii suplimentare puteti sa trimiteti mesaje la adresa crediteconsum@garantibbvaconsumer.ro, ori sa le scrieti pe adresa Sos Fabrica de Glucoza nr. 5, Complex comercial Novo Park 3, Cladirea F, et. 4, sector 2, Bucuresti. Puteti sa si sunati la numarul de telefon 021 232 17 77. De asemenea, detalii suplimentare gasiti pe platforma online a IFN-ului: https://www.garantibbvacreditedeconsum.ro.

Intrebari frecvente despre Ralfi IFN

Cine este Ralfi IFN?

Ralfi IFN este una dintre societatile nebancare populare cu experienta serioasa in piata de peste 20 de ani. Face parte din grupul financiar Garanti BBVA Romania acordand credite de consum.

Ce fel de finantari poti accesa de la Ralfi IFN?

Poti solicita de la Ralfi IFN o serie de credite personalizate pe intervale de creditare si de timp. Astfel, exista variantele Green, Respiro, Darnic, Select si Sano.

De la Ralfi IFN online poti obtine doar credit sau si refinantare?

Refinantarea este un proces mai complex care necesita mai multe documente. Veti avea nevoie de acordul creditorului actual si de cel al viitorului creditor, in speta Ralfi IFN. Acest proces inseamna mai multe analize.

De cand a aparut in piata Ralfi IFN a fost una dintre cele mai vizibile societati nebancare. Am vazut evolutia acestei IFN si am remarcat adaptarea la piata si la nevoile oamenilor. De apreciat ca au stiut sa-si transforme produsele in functie de evolutia doleantelor oamenilor. Probabil din aceasta cauza a devenit si atat de populara.

(Visited 2.270 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies