Acasă » Oferte nebancare » Solutii "Simple" pentru IMM-uri

Solutii “Simple” pentru IMM-uri

Last update:

Cei de la Simplu Credit ofera imprumuturi pentru capital de lucru, de investitii si factoing pentru IMM-uril

Un IFN cunoscut din piata ca desfasurand activitati de creditare de peste 16 ani, Simplu Credit are in portofoliu atat produse pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice.

Noi va vom prezenta astazi oferta lor pentru persoane juridice, adica pentru IMM-uri in acest caz.

Cei de la Simplu Credit ofera persoanelor juridice nu doar credite, ci si servicii de factoring si scontare BO si CEC. Noi, insa, va vom prezenta doar produsul lor de creditare din aceasta categorie de finantare destinata IMM-urilor.

Descriere credit IMM cu garantie imobiliara

Creditele cu garantie imobiliara pentru IMM-uri au un cuantum de pana la 500 000 de euro si vin cu o rambursare de pana la 60 de luni.

Imprumutul se acorda in lei, in echivalentul a maxim 500 000 euro.

Rambursarea se face in rate fixe, cunoscute, fara sa existe surprize pe parcursul derularii contractului de credit.

Procesul de accesare este unul rapid, aplici si vei primi raspunsul imediat ce vei trimite documentele necesare.

IMM-urile pot beneficia si de o perioada de gratie, astfel incat rambursarea sa le fie mai usoara.

Ce trebuie sa stii despre acest imprumut?

Acest credit pentru IMM de la Simplu Credit necesita alcatuirea unui dosar cu urmatoarele acte: documentele societatii, actele financiare, actele doveditoare ale garantiei aduse.

Costurile creditului sunt in functie si de bonitatea firmei, precum si de garantii depuse.

Insa, costul este alcatuit din dobanzi, din comision de acordare si acolo unde se depaseste data scadenta, de pensalizari.

Pe langa aceste costuri directe ale creditului, mai sunt si cele indirecte, cu notari, cu evaluarile imobilului si eventuale asigurari.

Oferta de costuri este personalizata (asa ne informeaza IFN-ul) in functie de afacerea ta si de puterea ta de rambursare.

Un ex de calcul: pentru un imprumut de 200 000 lei contractat pentru 3 ani, rata lunara este de 7440,04 lei, DAE-ul avand valoarea de 21,99%.

Pentru a solicita un astfel de credit, trebuie sa intri pe platforma IFN-ului si sa completezi un formular. Urmeaza sa fii sunat. In acest punct poti afla tot ce te intereseaza, de aceea este bine sa intrebi si sa clarifici daca ai nelamuriri.

Stiind cat de greu se obtin aceste credite pentru firme mici si mijlocii, este chiar oportuna aceasta oferta a celor de la Simplu Credit. Fireste ca ramane la latitudinea voastra sa-i analizati costurile (vor fi personalizate in functie de firma pe care o detineti) si sa hotarati in final daca e in avantajul vostru o astfel de finantare.

Odata creditul aprobat, banii iti sunt virati in contul firmei. Rambursarea in rate lunare se va face in acord cu graficul de rambursare ce apare ca anexa in contractul de credit.

Tipuri de credite pentru IMM de la Simplu Credit

Oferta pentru persoane juridice de la Simplucredit este formata din: credite pentru capital de lucru, credite pentur investitii si factoring.

Creditele directionate catre capitalul de lucru iti pot finanta activitatea curenta. Ele se acorda pe termen scurt si mediu si iti pot acoperi lichiditatile din aceste perioada. Poti de asemenea sa-ti efectuezi plati curente pentru inceperea ori continuarea activitatii ori pentru achitarea stocurilor.

Creditele pentru investitii au posibilitatea de a te ajuta sa-ti cresti afacerea.

Poti face investitii pe termen mediu si lung, in acord cu planurile pe care le ai.

Poti sa-ti achizitionezi in acest sens: bunuri imobiliare, bunuri imobile, linii de productie, echipamente, masini si utilaje, poti sa cumperi actiuni etc.

Formularul online pus la dispozitia IMM-urilor pe site-ul Simplu Credit contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, email, telefon, CUI firma, nume firma, suma dorita, garantii propuse, alte detalii. Dupa ce completezi, te asiguri ca vei citi termenii de utilizare ai site-ului si este de acord (sau nu) cu informarea de prelucrare a datelor cu catacter personal, urmand sa treci la pasul urmator: “vreau finantare!”. Odata trimis acest formular, astepti sa fii sunat de un reprezentant al IFN-ului.

(Visited 281 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies