Acasă » Oferte nebancare » Vrei un imprumut rapid de pana la 10.000 RON? Baga-te in Hora!

Vrei un imprumut rapid de pana la 10.000 RON? Baga-te in Hora!

Last update:

Noutatile Hora Credit pentru aceasta perioada sunt legate de oferirea unui imprumut rapid de pana la 10.000 RON.

In portofoliul celor de la Hora Credit exista doua tipuri de produse, unul cu valori intre 100 si 1.500 RON, altul intre 1.500 si 10.000 RON.

Pentru ca ne-am propus sa va tinem la curent cu tot ce apare nou in sectorul bancar si cel nebancar, iata ca astazi venim cu noutati din partea IFN-urilor.

Hora Credit si-a modificat un pic portofoliul de creditare, oferind mai nou si un produs cu valoare mai mare, de pana la 10.000 RON pentru o perioada de 70 de zile.

In trecut Hora Credit acorda doar sume mici de bani pe perioada scurta. Aceste produse se regasesc inca in portofoliul lor. Ele pot fi accesate cu dobanda zero pentru clientii noi.

De asemenea, produsul nou adus de Hora Credit in piata, cel cu valori intre 1.500 si 10.000 RON are dobanda promotionala de 1% pentru noii clienti.

Aceste imprumuturi de la Hora sunt acordate fara garantii si fara giranti. In aceeasta ordine de idei, aceste produse oferite de Hora Credit fac parte din imprumuturile rapide nebancare fara garantii.

Pentru accesarea lor trebuie sa aveti un cont pe platforma online a IFN-ului. Practic, ca in orice magazin online, intri, iti deschizi un cont – completand cu datele solicitate in formularul respectiv, dupa care te loghezi cu datele de identificare, folosesti caculatorul de credit pentru a determina costurile aferente sumei de bani selectate de tine in acord cu perioada simulata. Apoi treci la aplicarea propriu-zisa, prin completarea cerintelor si incarcarea documentelor necesare.

Vezi si   Cum te poate ajuta un minicredit?
Vezi si   Credit de nevoi Maxim - rate fixe, avantaje mobile

Daca nu ai extras de cont, poti sa aduci un alt act din care sa reiasa ca ai un cont bancar unde iti incasezi veniturile.

Actele necesare accesarii unui imprumut sunt copii scanate dupa actul de identitate si dupa extrasul de cont pentru ultima luna.

Daca documentele incarcate sunt in regula, iar datele oferite sunt corecte, ti se analizeaza cererea de credit si daca totul este in regula, vei fi anuntat ca ti s-a aprobat sau nu. Daca ti s-a aprobat creditul, urmeaza sa primesti banii doriti.

Aprobarea ori respingerea iti va fi semnalata printr-un SMS ori prin email. Insa, poti si tu verifica stadiul analizei cererii tale in contul tau de client.

Banii ii vei primi in 15 minute de la aprobare, dar depinde si de programul de lucru. Oricum, nu dureaza mai mult de 24 de ore pana vei intra in posesia banilor.

Rambursarea creditului se face in rate platibile o data la doua saptamani. Pentru creditul acordat pentru 70 de zile, vei plati 5 rate la interval de doua saptamani, ori vei fi automat introdus catre extinderea perioadei in caz ca nu reusesti sa achiti la timp.

Daca nu poti plati la timp, ti se prelungeste contractul cu 14 zile in cazul creditului in mai multe rate (cel acordat pentru 70 de zile) ori cu o perioada egala cu cea a creditului initial, cand e vorba de o rambursare intr-o singura transa, asa cum este la creditul de pana la 1.500 RON.

Rambursarea creditului se poate face online, direct din contul tau de client de pe platforma online a IFN-ului, prin transfer bancar la cea mai apropiata banca de tine, ori dintr-o locatie SelfPay.

Vezi si   Pentru bani mai multi, alege un imprumut rapid garantat
Vezi si   Cum te poate ajuta un minicredit?

Dobanda 0 la imprumutul Hora Credit o poti obtine doar daca apelezi la sume de pana la 1.500 RON si accesezi pentru prima oara un astfel de produs.

Conditiile de eligibilitate:

  • varsta intre 19 si 75 de ani
  • sa obtii venituri intr-un cont bancar
  • sa ai CI/BI valabil

Pe cei de la Hora Credit ii puteti gasi la adresa Splaiul Unirii, nr 16, Cladirea Muntenia, et. 2, S 4, Bucuresti.

Program de lucru Hora Credit:

luni – vineri: intre 9 si 20
sambata: intre 9 si 13.
duminica: inchis.

Pentru informatii suplimentare puteti sa sunati la numarul de telefon 0318 18 18 18, ori puteti sa le trimiteti un mesaj la adresa info@horacredit.ro. Informatii detaliate gasiti pe platforma lor online: https://horacredit.ro.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

GDRP | T&C | Privacy | Cookies