Acasă » Oferte nebancare » Ce acte sunt necesare pentru imprumuturile BT Direct

Ce acte sunt necesare pentru imprumuturile BT Direct

Last update:

Daca nu stiti deja, BT este divizia nebancara a marelui grup financiar din care face parte si Banca Transilvania.

De la BT Direct puteti accesa un credit online Smart, un credit in magazin, creditul direct, Senior, primul credit, cardul direct, carduri co-branded (Cardul Direct de la Carrfour, ori de la Flanco).

Te-ar interesa un imprumut BT Direct dar nu stii care sunt cerintele?

Poti accesa un credit Direct din orice sucursala a bancii Banca Transilvania. Actele sunt limitate, iar cerintele simple.

Aceasta institutie nebancara ofera credite de nevoi, in magazin, carduri diverse si credite auto.

Noi va vom oferi astazi si cateva informatii despre creditul de nevoi personale numit sugestiv Creditul Direct.

Pana sa ajungem la aceste informatii, haideti sa vedem care sunt cerintele celor de la BT Direct pe partea de creditare.

Daca ati trecut deja prin sectiunea Intreb BT disponibila pe platforma online a bancii, probabil ca ati lamurit unele aspecte de interes.

Cei care nu ati facut-o deja, va spunem noi ca Intreb BT este o sectiune al site-ului Banca Transilvania unde utilizatorii pot vedea raspunsurile oferite de banca la zeci de intrebari ale vizitatorilor.

Conform statisticilor legate de vizitatorii de pe internet, aceasta sectiune de Intreb BT a fost super vizitata anul trecut, practic fiind vizualizata de un numar impresionant de peste 2 milioane vizitatori cu peste 5 milioane de vizite.

In aceata sectiune poti sa pui intrebari, sa citesti raspunsurile oferite la alte intrebari ori sa citesti alte articole interesante propuse de banca.

Intreb BT a devenit una dintre cele mai populare platforme online de acest fel, conform stasticilor.

Dupa parerea noastra, cele mai populare subiecte sunt cele care ii vizeaza pe cei cu bonitate mica. Din acest punct de vedere, Banca Transilvania este printre putinele banci care admite ca nu refuza din start persoanele inscrise in Biroul de Credit pentru datorii trecute. Aceasta banca spune ca un istoric negativ nu inseamna automat refuz la creditare, ca banca ia in calcul mult mai mult parametrii la analiza eligibilitatii unui client.

Din oservatiile noastre, poti afla multe lucruri utile vizitandu-i. Din noianul de intrebari puse de-a lungul timpului de utilizatori, este practic imposibil sa nu gasesti raspunsul la subiectul tau de interes.

Insa, revenind la ce dorim noi sa va aducem asta in atentie, si anume la actele necesare accesarii unui imprumut Direct, haideti sa vedem care sunt acestea.

Acte necesare accesarii imprumuturilor BT Direct:

  • cartea de identitate
  • dovada de venit ce se poate materializa printr-o adeverinta de venit, ori acceptul tau pentru interogarea bazei de date ANAF.

Aceste doua acte sunt semnalate pe platforma online a IFN-ului.

Insa, din experienta noastra cu institutiile financiara va putem spune ca, la accesare, vi se mai solicita si acordul de consultare si prelucrare a datelor tale la Biroului de Credit.

Daca vrei sa aflii ce conditii trebuie sa indeplinesti si cat dureaza analiza dosarului pentru un credit la BT poti sa citesti un articol de-al nostru mai vechi.

Intre timp noi va vom da cateva informatii utile despre produsul popular al BT, si anume Creditul Direct.

Creditul Direct este un produs ce presupune o anumita eligibilitate din partea potentialului solicitant.

Printre cerintele de eligibilitate se numara:

  • venituri de minim 640 de lei, iar acestea sa aiba caracter permanent
  • vechime de minim trei luni la angajatorul actual
  • maxim 75 de ani la finele contractului de imprumut.

Altfel, va mai spunem despre Creditul de nevoi ca el are rate fixe pe toata perioada de creditare, ca nu presupune comision de analiza, iar asigurarea de viata aferenta este gratuita.

Sumele ce pot fi imprumutata accesand un Credit de nevoi sunt de pana la 250.000 de lei, iar perioada de accesare intre 1 si 5 ani.

De asemenea, e important de mentionat si ca acest produs poate fi accesat si pentru a-ti refinanta credite anterioare.

Daca te intrebi cand poti sa ridici banii impumutati, trebuie sa stii ca poti sa mergi inca de a doua zi de la semnarea contractului la orice sucursala BT pentru a ridica suma accesata.

Odata creditul accesat, urmeaza sa platesti prima rata a creditului pana la cel tarziu 16 ale lunii urmatoare (raportat la luna cand ai semnat contractul).

Un aspect iar util de aflat este acela ca, daca esti garant al unui credit si vrei chiar tu sa accesezi un credit, in analiza eligibilitatii nu se tine cont de ratele creditelor pentru care esti co-debitor.

Cum procedezi pentru accesarea unui Credit de nevoi? Poti sa aplici online si sa astepti sa fii program telefonic pentru o unitate BT.

(Visited 556 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies