Acasă » Oferte nebancare » Esti eligibil pentru un imprumut de la iCredit?

Esti eligibil pentru un imprumut de la iCredit?

Last update:

Despre compania nebancara iCredit

iCredit Romania este o companie financiara non-bancara ce ofera servicii de creditare in Romania. Aceasta companie se remarca prin solutiile rapide si flexibile de imprumut, fapt ce o face o optiune atractiva pentru multi clienti. In acest articol, vom explora tot ceea ce trebuie sa stii despre iCredit Romania, de la istoricul companiei pana la serviciile oferite si procesul de aplicare.

iCredit Romania activeaza de peste 11 ani pe piata financiara locala, facand parte din Management Financian Group (MFG) – o mare companie furnizoare de servicii nebancara, un lider in Europa Centrala si de Est.

Serviciile oferite

iCredit Romania ofera o gama larga de servicii de creditare, adaptate nevoilor clientilor. Acestea includ:

 • Credite rapide de consum – iCredit in cuantum e maxim 6.000 de lei, rambursare in minim 14 saptamani in rate saptamanale.

Ex calcul: pentru un imprumut de 1000 de lei luat pentru 10 saptamani, suma totala de rambursat este de 1637,86 lei, iar rata saptamanala este de 91 de lei.

 • iCredit Pensionar – de asemenea va pune la dispozitie sume de pana la 6.000 de lei, rambursare lunara in minim 6 luni.

Ex calcul: pentru o suma imprumutata de 1000 de lei pentru 8 luni, suma totala de rambursat ajunge la 1936 lei, rata lunara fiind de 242 lei.

 • Creditul VIP sau iCredit VIP – un produs cu un maxim de creditare de 10.000 de lei, rambursare saptamanala in minim45 saptamani.
 • Creditul Premium este un produs cu un cuantum maxim de 1000 de lei. Poti accesa sume intre 500 si 1000 de lei, fara garantii, cu rate saptamanale. Daca crezi ca e cazul, consultantii icredit se pot deplasa acasa la tine. Perioada de rambursare este pleaca de la 8 saptamani in sus.

EX calcul: pentru un credit de 8000 de lei contractat pentru 80 de saotamani, suma totala de rambursat ajunge la 16799,78 lei, rata saptanala fiind de 210 lei.

Procesul de aplicare

Procesul de aplicare pentru un imprumut iCredit Romania este simplu si rapid. Solicitantul trebuie sa completeze un formular de cerere online sau sa viziteze unul dintre centrele iCredit din intreaga tara. Pentru a obtine un credit, trebuie sa indeplinesti urmatoarele cerinte:

 • varsta de cel putin 18 ani
 • venit stabil
 • sa ai o forma legala de venit (salariu, pensie, etc.)
 • cont bancar activ

Pentru accesare aveti nevoie de CI si de o dovada de venit. Daca vrei sa apelezi la un credit rapid fara ANAF poti sa o faci, furnizand o alta dovada de venit.

Iata si o harta cu locatiile iCredit din tara:

localizare icredit romania

Avantajele creditelor iCredit Romania

iCredit Romania ofera o serie de avantaje pentru clientii sai. Printre acestea se numara:

 • Proces rapid de aplicare si aprobare
 • Termene flexibile de rambursare
 • Nu este necesara prezentarea unor garantii
 • Suma imprumutata poate fi folosita pentru orice nevoie
 • Servicii personalizate

Dezavantajele creditelor iCredit Romania

Inainte de a aplica pentru un credit iCredit Romania, este important sa cunosti si dezavantajele acestora. Acestea includ:

 • Dobanzile mai ridicate in comparatie cu alte optiuni de creditare
 • Costuri ascunse (comisioane, taxe, etc.)
 • Riscul de a ramane intr-un ciclu perpetuu de datorii

Cum sa alegi cel mai bun credit iCredit Romania

Pentru a alege cel mai bun credit iCredit Romania, este important sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

 • Scopul imprumutului: inainte de a aplica pentru un credit, trebuie sa stii exact ce suma ai nevoie si pentru ce o vei folosi. Astfel, poti alege un credit adaptat nevoilor tale.
 • Termenele de rambursare: trebuie sa tii cont de termenele de rambursare si sa te asiguri ca acestea sunt adaptate venitului tau si necesitatilor tale financiare.
 • Dobanda: este important sa compari dobanzile oferite de diferitele optiuni de creditare si sa alegi cea mai avantajoasa pentru tine.
 • Costurile totale: pe langa dobanda, trebuie sa acorzi atentie si altor costuri asociate creditului, precum comisioanele sau taxele de administrare.

Cum sa aplici pentru un credit iCredit Romania

Pentru a aplica pentru un credit iCredit Romania, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

 • Acceseaza site-ul oficial al companiei sau viziteaza unul dintre centrele iCredit Romania.
 • Completeaza formularul de cerere de credit.
 • Furnizeaza toate informatiile necesare, inclusiv venitul tau si informatii despre locul de munca.
 • Asteapta sa primesti raspunsul de la iCredit Romania cu privire la aprobarea sau respingerea cererii tale.

Pentru a accesa, poti alege varianta online sau poti apela la un creditul nebancar prin telefon iCredit. Modalitatile sunt simple si pot fi accesate indiferent de locatia unde te gasesti.

Intrebari frecvente

Care este procesul de aplicare pentru un credit iCredit Romania?

Pentru a aplica pentru un credit iCredit Romania, trebuie sa accesezi site-ul oficial al companiei sau sa vizitezi unul dintre centrele iCredit Romania. Apoi, trebuie sa completezi un formular de cerere de credit si sa furnizezi informatii despre venitul tau si locul de munca. Ulterior, vei primi un raspuns din partea iCredit Romania cu privire la aprobarea sau respingerea cererii tale.

Cum pot alege cel mai bun credit iCredit Romania pentru nevoile mele?

Pentru a alege cel mai bun credit iCredit Romania pentru nevoile tale financiare, trebuie sa iei in considerare mai multi factori, precum scopul imprumutului, termenele de rambursare, dobanda si costurile totale. Este important sa compari diferitele optiuni de creditare si sa alegi cea mai avantajoasa pentru tine. De asemenea, poti lua in considerare si experienta altor clienti iCredit Romania, precum si recenziile acestora.

Pareri despre imprumuturile iCredit

Parerea despre iCredit Romania poate varia in functie de experienta fiecarui client. In general, compania este apreciata pentru procesul simplu si rapid de aplicare pentru un credit, precum si pentru termenele flexibile de rambursare a imprumutului.

Pe de alta parte, unii clienti pot fi nemultumiti de costurile ridicate, precum dobanda sau comisioanele, asociate cu imprumutul. De asemenea, unele persoane pot avea probleme cu rambursarea creditului si pot intampina dificultati in comunicarea cu compania.

Inainte de a aplica pentru un credit iCredit Romania, este important sa te informezi cu privire la conditiile de imprumut si sa iei in considerare costurile si riscurile asociate. De asemenea, poti consulta experienta altor clienti si recenziile lor pentru a avea o mai buna intelegere a serviciilor oferite de companie.

Noua ne-a lasat o parere buna iCredit. Pare o firma serioasa cu costuri transparente, la vedere. De asemenea, ne-a placut si felul in care se prezinta prin platforma online – un site prin care se poate naviga usor, prietenos cu utilizatorii.

I-am vazut de asemenea pe cei de la iCredit activiti in mediul online, pe facebook, pe forumuri, pe blogguri, adica sunt aproape de oameni, dispusi sa raspunda la intrebari si sa ofere informatii.

Contact icredit

Cei de la pot fi gasiti la adresa Str. Logofat Tautu, nr. 67, etajele P, 1, 2, 3, 4 si 5, Sector 3, Bucuresti. Puteti sa-i contactati telefonic la numarul 031 7171 100 sau le puteti scrie pe email la adresa office@icredit.co.ro.

Concluzie

iCredit Romania este o companie de creditare non-bancara cu o reputatie solida in Romania. Aceasta ofera o gama larga de servicii de creditare, adaptate nevoilor clientilor. Procesul de aplicare este simplu si rapid, iar termenele de rambursare sunt flexibile. Este important, insa, sa tii cont de costurile asociate creditului si sa te asiguri ca ai ales cea mai avantajoasa optiune pentru nevoile tale financiare.

(Visited 110 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies